* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *
Raspunsuri - Pagina 24
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by oanasm
maria e negativ tetsul de pishu?...offf...nu stiu ce sa zic...incearca un alt dr care sa aiba eco transvaginal; legat de a astepta 2 saptamani...imi pare totusi cam mult (mai ales ca la varsta asa mica sarcina evolueaza rapid...ar ajunge poate cateva zile sa astepti) dar in cazul in care e oprita din evolutie, Doamne fereste ar putea sa apara complicatii...infectii daca stai 2 sapt
Oana
Sarcina sigur nu mai e acum dar eu am ovulat pe 21-22 si vreau sa stiu daca s-a prins ca sa nu fac chiuretajul in acest caz

Poate totusi m-am inselat eu poate nu eram insarcinata
Maria
anaxena spune:
neata fetili mele dragi!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
dara_d spune:
quote:
Originally posted by anaxena
neata fetili mele dragi!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
Buna anexena, ce mai faci?
Cum te mai simti_
Ai mai fcaut cumva vreun test de sange care sa confirme sarcina? Ai fost la medic ,ai facut vreo ecografie?
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
bujo spune:
Maria cum sa stai atata??? Vrei sa faci vreo infectie care, Doamne fereste poate crea mai multe probleme? Daca ai ovulat si s-ar fi prins ceva cum crezi tu ca ar evolua daca mai ai si resturi de sarcina. Nici nu vreau sa ma gandesc. N-ai cum sa te fi inselat cu sarcina. Ai avut test pozitiv si ai facut si eco. Mai fa o eco vaginal si daca chiar trebuie chiuretaj o sa faci ca sa fie totul bine. Cat despre instalatii nu cred ca o sa mai fie cazul. Ti le-a facut pt ca aveai trompele infundate nu? Acum e vb doar de un chiuretaj. Hai fii tare si du-te la doctor nu mai sta.

bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo spune:
Anaxena ce faci? Maine mergi la doctor asa-i?
bujo
1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
baby_r7 spune:
pentru fetele care au venit mai tarziu:
aveti aici capitol nou............
va asteptam acolo..............
unde esti, bebe??????
ROXANA

Anaxena