* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oanasm

maria e negativ tetsul de pishu?...offf...nu stiu ce sa zic...incearca un alt dr care sa aiba eco transvaginal; legat de a astepta 2 saptamani...imi pare totusi cam mult (mai ales ca la varsta asa mica sarcina evolueaza rapid...ar ajunge poate cateva zile sa astepti) dar in cazul in care e oprita din evolutie, Doamne fereste ar putea sa apara complicatii...infectii daca stai 2 sapt

Oana

Sarcina sigur nu mai e acum dar eu am ovulat pe 21-22 si vreau sa stiu daca s-a prins ca sa nu fac chiuretajul in acest caz
Poate totusi m-am inselat eu poate nu eram insarcinata

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

neata fetili mele dragi!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Anaxena

viitoare http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by anaxena

neata fetili mele dragi!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Buna anexena, ce mai faci?
Cum te mai simti_
Ai mai fcaut cumva vreun test de sange care sa confirme sarcina? Ai fost la medic ,ai facut vreo ecografie?

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maria cum sa stai atata??? Vrei sa faci vreo infectie care, Doamne fereste poate crea mai multe probleme? Daca ai ovulat si s-ar fi prins ceva cum crezi tu ca ar evolua daca mai ai si resturi de sarcina. Nici nu vreau sa ma gandesc. N-ai cum sa te fi inselat cu sarcina. Ai avut test pozitiv si ai facut si eco. Mai fa o eco vaginal si daca chiar trebuie chiuretaj o sa faci ca sa fie totul bine. Cat despre instalatii nu cred ca o sa mai fie cazul. Ti le-a facut pt ca aveai trompele infundate nu? Acum e vb doar de un chiuretaj. Hai fii tare si du-te la doctor nu mai sta.

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anaxena ce faci? Maine mergi la doctor asa-i?

bujo 1+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

pentru fetele care au venit mai tarziu:
aveti aici capitol nou............
va asteptam acolo..............

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput