* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

andreutza iuuuui am uitat de tine iertareee!!! rectific.....suntem un grup de 4 cu z3 (maine z4)

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da rocsy asa e ...cam doare liniuta aia la sufletelul meu dar ce sa fac...nu ma las pana nu vad 2 liniute clare ...ce sa fac sunt incapatinata ..ehee mai am eu ceva de luptat pana dau de ele..
rocsy felicitari pt steluta..poate pana fac si eu 2000 de mesaje sau chiar 3000 sa apara si bebele...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

bebi care 3000 de mesaje!??? la 3 mii deja o fi cu semnatura din aia misto de cu x saptamani

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bebi imi pare rau dar mai este o sansa daca inca nu a venit.
Imi pare rau maria trebuiesa ai grija sa faci asa cum spun fetele pe forum,eu nu ma pricep,dar fetele au experienta.
Pupici pentru toate fetele .

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor...repetat test...NEG...diseara chiuretaj...si iar instilatii si iar durere si iar medicamente !!!!
Parca as astepta 2 sapt...daca e bb acum???
As astepta sa mai treaca un ciclu si dupa daca e necesar as face atunci....

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

bebi care 3000 de mesaje!??? la 3 mii deja o fi cu semnatura din aia misto de cu x saptamani

Oana

ehee oana..ce bine ar fi sa o vad si pe asta dar la cum sunt eu tot ce e posibil...sper si eu ca la 3000 sa fiu si eu graviduta daca da Dumnezeu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

Fetelor...repetat test...NEG...diseara chiuretaj...si iar instilatii si iar durere si iar medicamente !!!!

Maria

maria,iubita sa stii ca m-am gandit la tine azi ce faci...imi pare rau ca a iesit testul negativ...si eu la fel ma gandesc ca si tine daca e bebe...mai bine te duci sa faci in alta parte eco transvaginal si atunci vei stii sigur daca e bebe acolo sau nu,nu te grabi cu chiuretajul...

Mergi la inceput

maria e negativ tetsul de pishu?...offf...nu stiu ce sa zic...incearca un alt dr care sa aiba eco transvaginal; legat de a astepta 2 saptamani...imi pare totusi cam mult (mai ales ca la varsta asa mica sarcina evolueaza rapid...ar ajunge poate cateva zile sa astepti) dar in cazul in care e oprita din evolutie, Doamne fereste ar putea sa apara complicatii...infectii daca stai 2 sapt

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:

Maria

Maria dar de ce spui ca trebuie sa faci chiuretaj si instilatii?? ,ce probleme ai ,poate tu ai mai spus dar eu nu imi aduca aminte sa fi citit.Scuze ca insist.

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

quote:

Maria

http://tt.lilypie.com/T3n6p3.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all

Maria, cum sa astepti asa de mult?!! Doamne fereste de o infectie, iti dai seama ce se poate intamla?! Poti face septicemie de la asa ceva si poti pierde tot de pe acolo!!!

Mergi la inceput