Maria, eu cred ca e bine sa repeti un test...si daca iese si cea de-a doua liniuta, sa faci un eco transvaginal...
mie mi-e tare teama sa nu fi patit asa. ce ar trebui sa fac? cum pot sa imi dau seama? sa fac test in fiecare luna? si acum sunt la z2 am avut ovulatia si am prestat exact cand a trebuit. iar acum uratii sunt abundenti si cu cheaguri ceea ce nu se intampla in fiecare luna. si ma doare si burta destul de tare. cum sa fac sa imi dau seama? medicul nu isi va da seama la ecografie ? trebuie sa merg in z10 la el.
Mai fetelor la cab resp nu au decat echo de asta abdominal nu au si de celalalt
test de urina tocmai am facut si e neg
dar pt linistea mea am sa fac si maine dim unul si am sa fac si bhcg ca nu fac chiuretaj pe pereti
Maria
maria eu iti tin pumnii si ma gandesc la tine sa stii. lasa ca dd ne va ajuta sa avem si noi bb.
Va multumesc inca o data si va pup pe toate.
Ma duc in pat sa ma linistesc...noapte buna...
Maria
Maria, fa maine de dimineata test cu prima urina! Si fa si eco transvaginal...sa fii sigura...un
, scumpa!
Doamne Ajuta sa fie bine!
Rocsy, atata vreme cat esti prinsa in proiectul bebe e bine sa faci test de sarcina...Asta pentru a avea confirmare sau infirmare...
maria dc acum iese negativ,inseamna ca nu e bb,s-au s-a oprit din evolutie!!!hai fii tare!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o
!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
Ideea e sa fii vigilent...Eu cred ca nu e un moft sa faci test...trebuie sa fii precaut...Sa mergi si la medic regulat...
eumerg la medic numai ca mi-a venit si nu am mai facut test numai ca ma gandesc ca poate fi si asa . credeti ca daca fac test mai devreme iese in cazul in care sunt gravi?