* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 191 ) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dupa parerea mea e sarcina!!!
te rog mai fa un test de urina,chiar acum!!!
ar trebuii sa-ti iasa II clare
te rog,pt linishtea mea sufleteasca!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
5+ sper la o!!!AMR 35sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mai fetelor, eu ma gandesc ca era bine facut si un eco transvaginal...Adica, in situatia data e mai concludent..Maria, nu ti-a spus doctorul de ce a ales sa iti fac eco abdominala?

Mergi la inceput

ca dc nu e bb nu iese si faci chiuretaj,dar dc iese testul mai cere si o alta parere

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test

Mergi la inceput

Si eu zic ca e bine sa repeti un test...Asta pentru a avea siguranta...mai e bebe sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

imi pare tare rau maria. fetelor este posibil sa ai avort menstrual si sa nu iti dai seama? imi cer scuze dar nu prea am auzit despre asta. va intrab totusi pentru ca mie spre exemplu cand am facuto sigur in perioada care trebuie , cand am stiut sigur ca am ovulat dar si in alte luni mi s-a intamplat sa imi vina uratii mai abundent si cu cheaguri. nu tot timpul mi e intampla asa. sau trebuie sa fie neaparat ceea ce a eliminat maria. ma gandesc ca poate si eu am patit asa.

Mergi la inceput

Si eu dupa avortul menstrual am repetat testul cu doctorul pentru a avea confirmarea sau infirmarea unei sarcini...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudela

Mai fetelor, eu ma gandesc ca era bine facut si un eco transvaginal...Adica, in situatia data e mai concludent..Maria, nu ti-a spus doctorul de ce a ales sa iti fac eco abdominala?

eu in ian mi-a zis cu transvaginal ca e sarcina extrauterina si dupa ce am insistat eu mi-a zis ca s-ar putea sa fie sarcina,intr-adevar era sarcina
dar cu echo abdominasl nu vedea nimik
si cand o intrebam ce tre sa se vada ea zicea ca o gaurica neagra,iar tu ai gaurica neagra,intreabo pe ioana ca ea avea poza cu samburelul la 5 sapt

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Off asta e..Va pupi dulce si va multumesc ca sunteti alaturi de mine Nu stiu ce m-as face fara voi!
Ma duc in pat ca mi-e rau de nu mai pot!

Maria

Mergi la inceput

Rocsy, sigur ca poti sa ai avort menstrual si sa nu iti dai seama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

Off asta e..Va pupi dulce si va multumesc ca sunteti alaturi de mine Nu stiu ce m-as face fara voi!
Ma duc in pat ca mi-e rau de nu mai pot!

Maria

te rog din suflet mai fa un test!!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput