Aspirante optimiste > 20ani (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

andreutza in sfarsit ne dai de veste ... pentru un nou inceput!...si la mine azi z2

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Dara ce butoi ca vin si te bat acusica...
Oana dar durerea preceda ovulatia sau apare exact la spargere???Sau e dupa???

Maria

Mergi la inceput

Ce mi-ar placea sa anunt pana la mesajul 1400 ca sunt gravi cu bb mic
Ce frumos e sa visezi cu ochii deschisi

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by andreutza23

buna dimineata!
am reusit si eu sa citesc capitolul asta ca pe celalat nu am timp.
vad ca nu avem vesti prea buni, au invadat uratii forumul.
din pacate si eu trebuie sa va anunt aceeasi chestie. sunt Z2, trebuie sa imi modific tikerul. mi-a intarzita 2 zile din cauza ca am racit probabil. dar nu m-a stresta ca facusem test de sarcina si iesise negativ. la un moment dat cand vazusem ca e luni si nu vine prinsesem putina speranta dau au venit.
asta e, next time.
acum am moralul ridicat, din cauza catelusei mele care imi aduce f multa bucurie.
maria, nu stiu daca ai ciitit ca mi-am luat catel, pna la urma, sper sa nu te superi, dar nu am mai rezistat. e jucausa si tare haioasa, roade tot deja. sunt topita dupa ea si ma relaxez teribil jucandu-ma cu ea. sper sa fie sanataosa si sa o am mult timp. ma simt vinovata ca o las ziua singura cat sunt la servici, dar nu am ce face.
cam atat deocamdata. va pup.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

si eu tot z2 sunt. vom fi la ovulatie cam in aceeasi perioada. cine stie poate dumnezeu ne ajuta si ramanem gravi. nu trebuie sa fim triste . este un nou inceput. va pup dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

da, oana se pare ca iar numaram impreuna.
ieri nu am avut timp sa intru ca am avut multa treaba la servici si am plecat si repede acasa ca sa vad ce face gogosica mea.
mary - am uitat complet de poza.
sper sa imi aduc aminte azi.

http://tt.lilypie.com/6baNp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

oanasm si ttu tot z2 esti. fetelor ne punem pe traba in aceeasi perioada. abia astept sa vina perioada de ovulatie sa prestez la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ce subiest interesant de dicutie ai deschis maria ca si eu imi rididam aceste probleme dar nu prea stiam raspunsuri,asa ca acum cand citesc ce spune oana,sau ce scriu alete fete ma mai luminez si eu.
Stai ca inca nu intru in butoi mai ai rabdare un pic.
Acum sunt optimista si la fel trebuiesa fie si fetele care sunt in prima sau a doua zi ce cm.

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dara_d

Ce subiest interesant de dicutie ai deschis maria ca si eu imi rididam aceste probleme dar nu prea stiam raspunsuri,asa ca acum cand citesc ce spune oana,sau ce scriu alete fete ma mai luminez si eu.
Stai ca inca nu intru in butoi mai ai rabdare un pic.
Acum sunt optimista si la fel trebuiesa fie si fetele care sunt in prima sau a doua zi ce cm.

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Deci sa nu te aud in z1-2 ca esti in butoi...Da??? Chiar tu ai zis ca tre sa fii optimista!!! Pastrez dovada

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maria articolul zice asa:
durerea aparare de la iritatie...deci cred ca evenimente sunt asa...spargere folicul-sangerare-iritare-durere....si mai scrie ca durerile tin de obieci 6-8 ore, dar sunt persoane care au dureri 24 pana la maxim 48 (pana cand sangele se abosarbe)...a....si ca de obiecei nu in fiecare luna se resimt astfel de dureri de ovulatie, ci mai degraba odata la fiecare al 3-lea sau al 4-lea

Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanasm

maria articolul zice asa:
durerea aparare de la iritatie...deci cred ca evenimente sunt asa...spargere folicul-sangerare-iritare-durere....si mai scrie ca durerile tin de obieci 6-8 ore, dar sunt persoane care au dureri 24 pana la maxim 48 (pana cand sangele se abosarbe)...a....si ca de obiecei nu in fiecare luna se resimt astfel de dureri de ovulatie, ci mai degraba odata la fiecare al 3-lea sau al 4-lea

Oana

Inseamna ca la mine s-a spart mai devreme si am ovulat aseara???? In z11 din 27????

Maria

Mergi la inceput