Aspirante optimiste > 20ani (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oanasm

maria uite ce am gasit:
durerile la ovulatie sunt cauzate de sangerari fff mici, in momentul eliberarii ovulului. Aceste sangerari, care sunt ulterior absorbite, duc la iritarea peretelui abdominal, si astfel femeia resimte un fel de durere. Spatiul dintre ovar si peretele abdominaldifera de la femeie la femeia, astfel incat gradul de iritare al acestuia este diferit.

Oana

Oana mrcic dulce si mult mult !
Sa inteleg ca durerea e mai mare cu cat ovulul e mai aproape de perete sau invers? Si cum e mai bine sa fie sau nu mai aproape de perete?

is cicalitoarestiu! Dar si f f f curioasa din fire, trebuie sa stiu eu tot!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aaa....cica aprox 20% dintre femei au dureri la ovulatie
ce s-a intamplat cu anaxena? ce e cu testul de sange? ca n-am prin faza....

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

buna dimineata!
am reusit si eu sa citesc capitolul asta ca pe celalat nu am timp.
vad ca nu avem vesti prea buni, au invadat uratii forumul.
din pacate si eu trebuie sa va anunt aceeasi chestie. sunt Z2, trebuie sa imi modific tikerul. mi-a intarzita 2 zile din cauza ca am racit probabil. dar nu m-a stresta ca facusem test de sarcina si iesise negativ. la un moment dat cand vazusem ca e luni si nu vine prinsesem putina speranta dau au venit.
asta e, next time.
acum am moralul ridicat, din cauza catelusei mele care imi aduce f multa bucurie.
maria, nu stiu daca ai ciitit ca mi-am luat catel, pna la urma, sper sa nu te superi, dar nu am mai rezistat. e jucausa si tare haioasa, roade tot deja. sunt topita dupa ea si ma relaxez teribil jucandu-ma cu ea. sper sa fie sanataosa si sa o am mult timp. ma simt vinovata ca o las ziua singura cat sunt la servici, dar nu am ce face.
cam atat deocamdata. va pup.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_1980

maria,scumpa mea,nu plange,tu stii ca intotdeauna eu ma gandesc la tine
eu intotdeauna citesc tot ce se scrie iar daca nu raspund inseamna ca nu sunt 100% ca stiu raspunsul corect,nu vreau sa te informez gresit si nici sa imi dau cu parerea asa aiurea-n tramvai!
te mult de tot,nu fii tristuta!!

fata ca se gandeste la mine...
Tu cand reincepi proiectul bb????

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

la sf lui noiembrie!!
andreutza!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreutza23

buna dimineata!
am reusit si eu sa citesc capitolul asta ca pe celalat nu am timp.
vad ca nu avem vesti prea buni, au invadat uratii forumul.
din pacate si eu trebuie sa va anunt aceeasi chestie. sunt Z2, trebuie sa imi modific tikerul. mi-a intarzita 2 zile din cauza ca am racit probabil. dar nu m-a stresta ca facusem test de sarcina si iesise negativ. la un moment dat cand vazusem ca e luni si nu vine prinsesem putina speranta dau au venit.
asta e, next time.
acum am moralul ridicat, din cauza catelusei mele care imi aduce f multa bucurie.
maria, nu stiu daca ai ciitit ca mi-am luat catel, pna la urma, sper sa nu te superi, dar nu am mai rezistat. e jucausa si tare haioasa, roade tot deja. sunt topita dupa ea si ma relaxez teribil jucandu-ma cu ea. sper sa fie sanataosa si sa o am mult timp. ma simt vinovata ca o las ziua singura cat sunt la servici, dar nu am ce face.
cam atat deocamdata. va pup.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Andreutza cum sa ma supar...ma bucur ca iti ridica moralul...eu cand plang vin amandoua la mine in brate si ma pupa sa imi treaca

Ce-a patit Anaxena??????

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Mai de curiozitate as avea o intrebare: la ovulatie am niste dureri la un moment dat ca la ciclu, iar ieri au fost mai ascutite durerile oare apar cand se sparge foliculul????
In treb si eu asa de chestie...

Maria
Buna maria si mie mi s-a intamplat sa am dureri la ovulatiedar nu mereu ,cred ca ai dreptate cu ceea ce ai scris.
Ce misto de tine ca nu te mai stresezi cu astea incerc si eu dar acum imi iau temp ca asa a zis medicul sa ii duc graficul,dar nu prea ma mai intereseaza.
Sper sa reusesc sa imi mentin optimismul ca se apropie finalul lunii in 10-12 zile si sper sa nu pic iar in butoi.

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maria si eu sunt tot asa...trebuie sa stiu tot...referitor la durere...citisem ca depinde de toleranta fiecarui organsim la durere, de cantitatea de sange si de distanta aceea intre ovar si perete abdominal...scria de asemenea ca nu e cazul de investigatii decat daca durerile sunt mari....

Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_1980

la sf lui noiembrie!!
andreutza!!

Un pic si gata poti face pe bb
Andreutza si eu te

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

mai fetele,ia hai,nu se mai apropie nimeni de butoi,clar!!imi trebiue mie sa pun varza in el pt la iarna si ii pun si capac,gata

Mergi la inceput