Ford vs. Hyundai
Raspunsuri - Pagina 2
kid2003 spune:
Pai cum care e mai buna la accidente? Numai uitandu-ma la ele si imi dau seama ca Tucson se "tine" mai bine la un impact cu o alta masina (ok, daca e un TIR probabil ca nu mai poate nici ea, dar cu o masina obisnuita daca se ciocneste nu cred ca soferul Tucson-ului poate suferi mai mult decat cel din Focus). Ok, noi avem un Santa Fe, deci un Hyundai, pot spune ca service-ul e destul de problematic (destul de greu la programari) dar asa a fost si cand am avut Peugeot, si acolo mergea greu. In schimb, garantia oferita (5 ani) mi se pare foarte buna. Am si incredere in masinile coreene, asiatice in general, mi se par fiabile, dintre prietenii mei, cei cu Toyote sau Hyundai-uri sunt mai multumiti decat cei cu "europene".
Nu am ajuns prea des in service cu ea, are doar 20 000 de km si un an de viata. Am fost doar la doua revizii si au costat destul de multisor (aproape 350 de euro, cea de la 15.000 de km, cea de la 7500 a fost cam 200). Nu am avut probleme pana acum, se tine mult mai bine decat fostul meu 206 si o pot calari in voie pe drumurile noastre "line" fara sa imi fie teama ca dau in borduri sau in gropi si rup ceva.
Edit: imi dau seama ca probabil un motor mic, diesel, cum are Ford ar consuma mai putin decat diesel-ul de pe Hyundai. Si asta poate fi un factor de decizie.
Dar, asa cum s-a mai spus, a compara un Tucson cu un Focus e ca si cum compari mere cu pere...depinde foarte mult ce vrei sa faci cu masina, pe unde sa mergi cu ea si cate bagaje sau oameni sa care. Santa Fe-ul nostru a carat cu succes 2 adulti si 2 copii, plus bagaje, patut pliant, carucior, schiuri si altele pe doua drumuri mai mari, spre Grecia (aici fara schiuri) si spre Austria. Cu un Focus sigur nu reuseam performanta.
canuta-om-sucit spune:
Detin un Tucson, foarte multumita de ea, e pe motorina, total alt confort ca intr-o masina mica, siguranta, spatiu...
probleme la spatiul de parcare
Asa cum au spus ceilalti, depinde pentru ce o vrei.
Gaby spune:
noi am avut opel, acum avem tucson...nu stiu cum te-ai hotarat tu, sunt total diferite...si ca pret!daca te referi la fordul ala la care se face reclama, la 12500, e ok ca si dotari si masina. la tucson, ca sa cumperi ce scrie in reclama e jalnic, noi am dat 25, pe una facuta mai ok, nu e perfecta!nu ai ce sa faci cu cea din promotie, la 15000. ex. motorul din oferta e de 90 de cai, cat avea opelul meu, deci trage de moare; cum sa pui un asa motor pe o masina asa mare...
am fost la Sarmisegetuza cu tucsonul,pana sus, am mers in afara, a fost super, se comporta impecabil
la service ne-a programat dupa o saptamana, e greu cu atata publicitate, oamenii au fost ok!
- minus- nu are porbagaj mare...
bafta in alegere!
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
ramonzca79 spune:
noi avem un Ford Fusion de anul trecut si suntem multumiti de el....singurul dezavantaj al ford-ului este ca e putin cam rigid...orice tip de ford....la service nu am stat niciodata mult si reviziile au fost ok ca pret....deja avem cu el peste 40 000 km si e ok...la revizia de 30 000 i-a schimbat filtrele...ATAT!!!...
nu stiu nimic despre Hyundai...avem niste prieteni care au un Accent si zic ei ca ar fi multumiti dar au luat Hyundai pt ca atat si-au permis...
e clar ca intre Tucson si Focus e diferenta...diferenta de clasa in primul rand...eu as alege un "jeep-ulet"...dar ....dar daca e sa facem diferenta la marca eu cred ca Ford-ul e superior si sper sa nu se supere nimeni pe mine....e parere generala....successsssssss!!!
...asteptam sa vedem dublu din nou!!!
Roxana Claudia spune:
Raspund cu mare incantare pt ca am intrat in posesia masinii de cateva zile si sunt extrem de multumita de ea. Merge atat de frumos si se muleaza parca pe sosea. Eu am luat o varianta cu imbunatatiri fata de cea din reclama, adica ar mai fi climatronicul, jantele (care ii schimba look-ul)si finisajele interioare care-s cromate, volanul in piele...fite. Dar masina in sine chiar e bijuterie, asa cum spunea cineva. Extrem de confortabila!
Roxana 21 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)