Aspirante optimiste >20 ani (186)
Raspunsuri - Pagina 9
anne-marry spune:
am incercat si eu sa imi fac tikerul acela cu ziua ovulatiei si nu mai stiu cum sa postez sub numele meu..si in loc de link sa imi apara ceva de genul....nu situ.....ceva scris acolo ![]()
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
andreutza23 spune:
anne, bine ai venit si sa pleci cat mai reede la odisee.
f frumoasa povestea nasterii fiului tau si f frumoase si pozele.
poate ne povesteti mai muulte despre cum ai rams insarcinata si dupa cat timp (ca ziceai ca mai greu).
bujo, ce faci?
anexeno, vad ai inceput simtomele de sarcina.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
borzasimo spune:
va multumesc fetelor,si va multu si ca mati primit printe
va urmaresc de mult dar nu am avut curajul sa va scriu va multu anca o data
anaxena spune:
quote:
Originally posted by marynik
Anaxena , tu cand faci 5 sapt , nu azi?
viitoarehttp://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
nu azi,sambata fac 5 sapt
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
Alexa.1983 spune:
ANAXENA ...pot sa te rooog si eu cevvvaaaaa?![]()
![]()
![]()
![]()
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by andreutza23
anne, bine ai venit si sa pleci cat mai reede la odisee.
f frumoasa povestea nasterii fiului tau si f frumoase si pozele.
poate ne povesteti mai muulte despre cum ai rams insarcinata si dupa cat timp (ca ziceai ca mai greu).
bujo, ce faci?
anexeno, vad ai inceput simtomele de sarcina.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
iti multumesc pt urare. si eu sper sa plec cat mai repede acolo.... la odisee. imi doresc sa fiu inca odata mamica de.... depinde de luna care va fi ...
sa va povestesc...nu ar ajunge spatiul disponibil...insa va pot povesti in mare.... cand ne-am hotarat sa avem un bebe mic, ...eram atat de increzatori ca se va intampla imediat ....si atat de mult ne bucuram..incat acum imi si este frica sa mai sper. ei..si uite ca nu am ramas gravida. ajunsesem atat de disperata incat plangeam cand imi venea ciclul; numaram zilele in asa fel incat sa stiu ce si cum; foloseam masurarea temepraturii intravaginal, cautam in disperare pe internet, incercam sa beau sau sa mananc ...tot ce aflam ca ar fi recomandat in astfel de cazuri, ma rugam..doamne ce ma mai rugam..pana la lacrimi, si nu intelelgeam DE CE ? de ce eu nu ma pot bucura de un copil...cand alte femei au si ii... arunca efectiv... nu va mai spun cate si mai cate...pozitii, ore, zile anumite crezand ca rezolv ceva ... si totusi ..nimik.. dupa vreun an si jumatate, imi intarzie ciclul 2 saptamani. nu am facut test, zicand ca voi face cand se implinea o luna de la intarziere. poate am gresit, poate ...nu stiu nici acum...poate asa a fost sa fie... cert este ca, intr-o zi, m-am pomenit cu senzatii f puternice de voma, greata, rau...crampe...ce sa mai...si mi-a venit ciclul...asa am considerat eu ... si simteam cheaguri..unul chiar mare. mi-a trecut brusc...si dupa cateva ore a venit normal..ca intr-o zi obisnuita de menstruatie. am mers la o dr ginecolog care mi-a zis ca este un avort spontan si ca tb sa merg la chiuretaj. nu stiu daca din lipsa de incredere in ea, din prostie sau de frica...nu m-am dus. si a trecut, si uite asa trecea si timpul... am mers la o alta dr ginecolog, care mi-a pus diagnosticul de sterilitate primara. va dati seama ce am simtit cand am citit acolo. adica nici nu imi puteam imagina asa ceva. am sters cu pixul ce scria, numai ca sa nu mai vad...de parca daca stergeam, disparea...imi facea impresia ca se va intipari pe mine scrisul si asa va si fi. mi-a dat tratament cu progesteron si iar da-i temperatura, si iar pozitii si iar...cu totul de la capat. eram atat de disperata..stiam exact cand tb sa imi vina ciclul...stiam exact in a cata zi sunt,. cum este colul cand tb sa ovulez, cum este ...scurgerea aceea...dupa consistenta ei...etc...etc...si...dupa vreo 7 luni, raman din nou insarcinata. acum, am zis sa fac test. am facut. pozitiv. va dati seama ca am insirat la tot neamul.... bucurie mare. am nimerit insa in perioada sarbatorilor de iarna. preocupati cu munca, cu pregatirile, cu plecarile de revelion etc etc, am amanat controlul la ginecolog pana pe 12 ianuarie. tot atunci am inceput sa am o scurgere ..neagra..sange negru ca sa zic asa. la echograf..cand am vazut...era ... in 6 saptamani in loc de 10 si aplatizat. mi-am dat seama ca e ceva in neregula, pt ca vazusem prea multe pe internet. m-am dus tacuta la dr..de data aceasta la un alt doctor. la dr ristescu. este PAINEA LUI DUMNEZEU...este cel mai deosebit om ....cu el m-am nascut si eu dealtfel....si ca sa nu deviez...mi-a zis ca este sarcina oprita din evolutie. ca tb sa fac un chiuretaj. nu am vrut. dumnezeu stie ca nu am vrut, insa nu ma avut de ales. sarcina era moarta. si eu...la fel...adica sufleteste vorbind. ziua aceea de 13 ianuarie 2004 nu o voi uita NICIODATA. a fost cea mai oribila zi din viata mea. nu durerea fizica cat scarba pe care o simteam. fata de mine, de viata, de tot. am plans cand am iesit din spital...mergeam singura pe strada si plangeam, ca un om nebun. am plecat singura pt ca nu le-am zis cand ies din sptal, tocmai ca nu vroiam sa ma vad iesind de acolo astfel. in fine, a trecut si asta. si atunci am zis STOP. urma sa dau licenta, deci cel mai bine era sa termin. dupa ceva timp, urma sa traim si sa vedem. am aruncat grafice, reviste, termometre, pastile...tot. o luna mi-a mai venit ciclu, si urmatoarea.....imi era si frica sa mai sper. am luat testul de sarcina imediat. chiar din prima zi de intarziere. am cumparat chiar si un termometru sa vad cat era temperatura intravaginala. colul era ridicat. deci mi-am zis ca asta este. am sunat in aceeasi zi la ginecolog. am mers la el si desi nu se simtea inca mare lucru la control, m-a bagat pe tratament. luam cate 4-5 pastile,nu mai retin, pe zi de progesteron. cu toate astea, desi nu am avut greuturi si alte simptome de gen, cam pe la 12 saptamani am avut o iminenta de avort.va dati seama ce am simtit cand am vazut patul plin de sange..rosu..deschis..stima ca e iminenta de avort. dureri nu aveam dar m-a apucat groaza. am mers in miezul noptii la spital. m-au internt, si au chemat dr meu. care a avut grija de mine nu numai fizic ci si spiritual. ca la un moment dat am facut o criza ...si am inceput sa plang ca eu pierd copilul...si tot asa mai departe. dar omul acesta a stiut sa ma linisteasca, si m- ajutat f mult.ca sa revin... m-a internat si am stat 2 saptamani in spital. si intr-un final mi-au dat drumul acasa. din acea clipa, am fost sigura ca bebe este bine si ca va ramane alaturi de mine pana la ultima mea suflare. pt ca il visasem pe tatal meu, care era mort de cativa ani, si care mi-a spus ca sunt gravida, si am un baietel pe care o sa il cheme teodor alexandru...asta pana sa aflu ca sunt gravida. si uite ca teodor alexandru are astazi 2 ani si 10 luni, si creste mare si frumos alaturi de mami si de tati lui, care vor sa ii mai aduca pe lume un fratior sau o surioara. imi este frica sa nu mai trec prin ce am trecut. nu fizic...pt ca durerea fizica nu se poate compara cu cea sufleteasca. imi este frica de deziluzie....de pierdere. am insa incredere in bunul dumnezeu si in maica domnului ca ne vor ajuta. pe noi,pe toti ... pe mine si pe bebe2...sa vina repede printre noi, pt ca mami si tati si fratiorul teo...il/o asteapta...repede...repejor
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anaxena spune:
ia vezi cuscra,te satisface??
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test