Aspirante optimiste >20 ani (186)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
quote:
Originally posted by anne-marryquote:
Originally posted by andreutza23
anne, bine ai venit si sa pleci cat mai reede la odisee.
f frumoasa povestea nasterii fiului tau si f frumoase si pozele.
poate ne povesteti mai muulte despre cum ai rams insarcinata si dupa cat timp (ca ziceai ca mai greu).
bujo, ce faci?
anexeno, vad ai inceput simtomele de sarcina.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
iti multumesc pt urare. si eu sper sa plec cat mai repede acolo.... la odisee. imi doresc sa fiu inca odata mamica de.... depinde de luna care va fi ...
sa va povestesc...nu ar ajunge saptiul disponibil...insa va pot povesti in mare.... cand ne-am hotarat sa avem un bebe mic, ...eram atat de increzatori ca se va intampla imediat ....si atat de mult ne bucuram..incat acum imi este frica sa mai sper. ei..si uite ca nu am ramas. ajunsesem atat de disperata incat plangeam cand imi venea ciclul; numaram zilele in asa fel incat sa stiu ce si cum; foloseam masurarea temepraturii intravaginal, cautma in disperar epe internet, incercam sa beau sau sa mananc ...tot ce gaseam si aflam ca ar fi recomandat in astfle de cazuri, ma rugam..doamne ce ma mai rugam..pana la alcrimi, si nu intelelgeam DE CE ? de ce eu nu ma pot bucura de un copil...cand alte femei au si ii arunca efectiv... nu va mia spun cate si mai cate...pozitii, ore, zile anumite crezand ca rezolv ceva ... si totusi ..nimik.. dupa vreun an si jumatate, imi intarzie ciclul 2 saptamani. nu am facut test, zicand ca voi face cand se implinea o luna de la intarziere. poate am gresit, poate ...nu stiu nici acum...poate asa a fost sa fie... cert este ca, intr-o zi, m-am pomenit cu senzatii f puternice de voma, greata, rau..ce sa mai...si mi-a venit ciclul...asa am considerat eu ... si simteam cheaguri..unul chiar mare. mi-a trecut brusc...si dupa cateva ore a venit normal..c intr-o zi obisnuita de menstruatie. am mers la o dr ginecolog care mi-a zis ca este un avort spontan si ca tb sa merg la chiuretaj. nu stiu daca din lipsa de incredere in ea, din prostie sau din frica...nu m-am dus. si a trecut, si uite asa trecea si timpul. am mers la o alta dr ginecolog, care mi-a pus diagnosticul de sterilitate primara. va dati seama ce am simtit cand am citit acolo. adica nici nu imi puteam imagina asa ceva. am sters cu pixul ce scria, numai ca sa nu mai vad...de parca daca stergeam, disparea...imi facea impresia ca se va intipari pe mine scrisul si asa va si fi. mi-a dat tratament cu progesteron si iar da-i temperatura, si iar pozitii si iar...cu totul de la capat. eram atat de disperata..stiam exact cand tb sa ii vina ciclul...stiam exact in a cata zi sut,. cum este colul cand tb sa ovulez, cum este ...scurgerea aceea...dupa consistenta ei...etc...etc...si...dupa vreo 7 luni, raman din nou insarcinata. acum, am zis sa fac test. am facut. pozitiv. va dati seama ca am insirat la tot neamul bucurie mare. am nimerit insa in perioada srbatorilor de iarna. preocupati cu munca, cu pregatiriel, cu plecarile de revelion etc etc, am amanat controlul la ginecolog pana pe 12 ianuarie. tot atunci am inceput sa am o scurgere ..neagra..sange negru ca sa zic asa. la echograf..cand am vazut...era ... in 6 saptamani in loc de 10 si apaltizat. mi-am dat seama ca e ceva in neregula, pt ca vazusem prea multe pe internet. m-am dus tacuta la dr..de data aceasta la un alt doctor. la dr ristescu. este PAINEA LUI DUMNEZEU...este cel mai deosebit om ....cu el m-am nascut si eu dealtfel....si ca sa nu deviez...mi-a zis ca este sarcina oprita din evolutie. ca tb sa fac un chiuretaj. nu am vrut. dumnezeu stie ca nu am vrut, insa nu ama vut de ales. sarcina era moarta. si eu...la fel...adica sufleteste vorbind. ziua aceea de 13 ianuarie 2004 nu o voi uita NICIODATA. a fost cea mai oribila zi din viata mea. nu durerea fizica cat scarba pe care o simteam. fata de mine, de viata, de tot. am plans cand am iesit din spital...mergema sngura pe strada si plangeam, ca un om nebun. am plecat singura pt ca nu le-am zis cand ies din sptal, tocmai ca nu vroiam sa ma vad iesind de acolo astfel. in fine, a trecut si asta. si atunci am zis STOP. urmeaza sa dau licenta, deci cel mai bine este sa termin. dupa ceva timp, vom trai si vom vedea. am aruncat grafice, reviste, termometre, pastile...tot. o luna mi-a mai venit ciclu, si urmatoarea.....imi era si frica sa mai sper. am luat testul de sarcina imediat. chiar din prima zi de intarziere. cumparasem si un termometru sa vad cat era temperatura intravaginala. colul era ridicat. deci mi-am zis ca asta este. am sunat in aceeasi zi la ginecolog. m-a programat, am mers la el si desi nu se simtea inca mare lucru la control, m-a bagat pe tratament. luam cate 4-5 pastile,nu mai retin pe zi de progesteron. cu toate astea, desi nu am avut greuturi si alte simptome de gen, cam pe la 12 saptamani am avut o iminenta de avort. m-a internt, am mai stat 2 saptamani in spital. si intr-un final mi-au dat drumu acasa. am fost sigura ca bebe este bine si ca va ramane alaturi de mine pana la ultima mea suflare. pt ca il visasem pe tatal meu, care era mort de cativa ani, si care mi-a spus ca sunt gravida, si am un baietel pe care o sa il cheme teodor alexandru...asta pana sa aflu ca sunt gravida. si uite ca teodor alexandru are astazi 2 ani si 10 luni, si creste mare si frumos alaturi de mami si de tati, cre vor sa ii mai aduca pe lume un fratior sau o surioara. imi este frica sa nu mai trec prin ce am trecut. nu fizic...pt ca durerea fizica nu se poate compara cu cea sufleteasca. imi este frica de deziluzie....de pierdere. am insa incredere in bunul dumnezeu si in maica domnului c ane vor ajuta. pe noi, si pe mine si pe bebe2...sa vina repede printre noi, pt ca mamsi si tati si fratiorul teo...il/o asteapta...repede...repejor
anne-marry mamica luiteodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
offf prin cate ai trecut!!!
sper ca de data asta sa se intample exact cum si cand iti doreshti
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
andreutza23 spune:
mary, am uitat sa fac poza pa pastile. scuza-ma dar ieri eram amarata si numai la asta nu m-am gandit.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
bujo spune:
anne ma trec fiori cand citesc povestea ta. te admir ca ai fost tare si ca nu te-ai lasat.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
oana21 spune:
Buna fetelor!Imi place ca sunteti optimiste.Emotionanta povestea ta ANNE MARRY.Cred ca toate am trait sentimente asemanatoare la un moment dat.Dar nu trebuie sa ne lasam batute,corect
oana21 spune:
Fetelor,eu sunt buna la dat sfaturi dar eu cred ca o perioada ma las batuta.Ce-o fi o fi.Sau sa incerc FIV.Nici nu stiu.Sunt un pic derutata.
oanasm spune:
merg acas'!
va pup...aaaa....bune venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!!!
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/
mary_81 spune:
anne-marry, bine ai venit, sa te ajute D-zeu sa ti-se inplineasca visul, mi-au dat lacrimile cand am citi povestea zilei in care ai devenit mama, dar si cand am vazut prin cate ai trecut inainte.
Andrea nu este nici o problema, o sa il pozezi azi daca nu vei uita, voi intra si de acasa diseara si o sa iti mai amintesc daca intri si tu seara.
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png
Alexa.1983 spune:
Da ...Anaxena...e perfecccct!!!!
Pa Oanaaaaa......pupik
Marinik ce faci pisoi????
Anne
..emotionanta povestea ta!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si bebe2 sa vina in viteza...
Ce faci Bujo????
Ana felicitari pentru bebebic...eu sunt sigura ca esti gravidutza..!!!!
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
marynik spune:
Alexa , iubita mea , imi era dor de tine...
Fetele astea vad ca iar au adormit , ai tu grija sa le trezesti?
viitoare
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
alina_1980 spune:
bun venit urez si eu mamicutei noastre curajoase, anne
, si mult succes sa ajungi cat mai repede la odisee!!
despre mine, nimic nou,

astept cm,sa iau in calcul chiar ziua aia nasoala, 27 sept si sa calculez o luna de atunci sau sa adaug doar 26 de zile cum aveam eu cm-ul inainte????/![]()
![]()

teodor alexandru