Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 17
mcrissa spune:
alinushca ma bucur ca doctorul asta a reusit sa te linisteasca.stiu ca este un foarte bun ecografist.tin pumnii sa fie bebe.despre hamid...ce as putea sa mai spun.mie mi-a spus ca e pierdere de timp sa incerc sa fac un copil.
danangie tare mult as vrea sa vin si eu cu aceasta veste.am zis ca poate pana la Craciun raman si eu, ca-mi doresc sa am anul asta Craciunul pe care nu l-am avut anul trecut.
Cristina in asteptarea mormolocului
Liana30 spune:
multam la toate de urari..stau si clocesc..![]()
"La multi ani Lauraaaaaaaaaaaaaaaa..te pup..te pup..te puppp"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
alinushca spune:
Miha74, sorry sorry sorry. Vaz ca a fost ziua lu matale acum 2 zile si eu cum eram ametzita de cap, cum mai sunt si azi, am omis sa iti zic:
LA MULTI ANI !! SA FII FERICITA SI SANATOASA !! CU BEBE FRUMOS SI SANATOS !!
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
alinushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
alinushca ma bucur ca doctorul asta a reusit sa te linisteasca.stiu ca este un foarte bun ecografist.tin pumnii sa fie bebe.despre hamid...ce as putea sa mai spun.mie mi-a spus ca e pierdere de timp sa incerc sa fac un copil.
danangie tare mult as vrea sa vin si eu cu aceasta veste.am zis ca poate pana la Craciun raman si eu, ca-mi doresc sa am anul asta Craciunul pe care nu l-am avut anul trecut.
Mie mi-a zis Hamid ca sunt sanse mai mari daca am pierdut o sarcina sa o pier si pe a doua. Mi-a zis ca sarcinile se pierd des. Si poate ca are dreptate, dar sa ia o atitudine din asta cu mainile in san nu mi se pare normal. Sunt unele motive de pierdere a sarcinii care pot fi descoperite si rezolvate... Sa nu mai vorbim de el. Acum la ce doctor meri?
In asteptarea lui

http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
Ninia81 spune:
Miha74, asa este, vb. Alinushcai, am uitat de ziua ta....iti spun si eu cu intarziere La multi ani, multa sanatate si bucurie!
Vedeti, fetelor, am pierdut feliuta de tort!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
mcrissa spune:
alinushca acum merg la Liana Ples.La ea am nimerit la Medicover la urgente cand am pierdut sarcina si mi-a placut de ea.e foarte optimista si sigura pe ce face.si nu e deloc panicoasa.a avut rabdare si mi-a raspuns la toate intrebarile mele.
musettepink spune:
Ninia ma simt cam la fel de rau ca ieri.cred ca m-a intors boala!tu ce faci?esti bine?
Alinush deci joi te felicit oficil pt bebe caci eu asa cred....trage si tu cu piciorul dupa tine sa te urmam la odisee!!!!!!!!!!Tin pumnii pana joi dar nu mai am dubii ca nu ai fi gravi!
Miha la multi ani!!!!!!!!!sa fii sanatoasa tot ceea ce-ti doresti!!!!!!!!Un bebe sanatos!
Mcrissa
!!!!!!!!
Danangie
fetelor va scriu mai tarziu ca ma simt tare rau,cred ca am si febra si nu pot pleca de la serv!!!!!!!!!

pt toate
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
miha74 spune:
Dragele mele,
Multumesc de urari
....sunt binevenite, mai ales ca eu de sambata sunt la Berlin, la niste conferinte, si nu m-am apucat sa bat toba ca e ziua mea, asa ca seara la restaurant cand am ciocnit un pahar de vin mi-am urat singurica La multi ani...in gand!![]()
Oricum a picat bine deplasarea asta ...ca al meu sot este in team building la Bran, si oricum nu era acasa duminica....si era super trist din cauza asta...probabil voi fi sarbatorita in week-end, si atunci va invit cu drag la tort si nu numai....
Si acum .....Alinushca... sa fie intr-un ceas bun si stai calma, bine ca ai dat de acest medic...e nemapomenit sa iti explice si sa ramina pozitiv. Iti tin pumnii stransi!
Carmina, cand ma intorc acasa iti povestesc pe privat ce am reusit eu sa aflu. Sfatul medicului meu a fost sa nu fac chimioterapie ca nu e cazul: pentru ca BHCG-ul a scazut, si ma controla ecografic si "manual" la fiecare 2 saptamini, si nu s-a regenerat nimic (cica aici e buba, ca se poate regenera, ca si cum ai avea o noua sarcina). Si io tot 6 luni stau pe bara, dar au trecut deja 2 luni...
S-apoi avem fetele aici care ne mentin in cursa prin povestile lor, pana vom putea si noi sa fim din nou apte.
musette - cum stai? facem galerie?

Mai prost e ca eu stau prost cu uratii, vin cand vor ei, acum sunt in Z33 si nici un semn
....
Va pupacesc pe toate cu mult drag,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Offfff musette, dupa ce am trimis mesajul am vazut ca esti bolnavioara...ai grija de tine. Ceaiuri multe si odihneste-te bine.
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
musettepink spune:
Multumesc Miha,dabea astept sa ajung acasa!Eu sunt ziua 25 si astept ....imi e f rau de la raceala deci nu pot spune daca am sau nu simptom de bebe...asteptam.....fac galerie sa vina uartii la tine ca sa treaca inca 4 luni asa ca aerul si sa ne anunti ca esti posesoar a 2 liniute!
Chiar Alinush dar tu asa nu ai nici un simptom de sarcina?nu ca m-as indoi ca ai fii gravi ci asa ca nu te-am citit laudandu-te cu greturi sau alte alea.
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png