Durerea unei pierderi de sarcina ( 45 )
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
C.Myry
, ma bucur ca ne-ai mai scris si ca esti bine, cu exceptia micilor neplaceri pe care ti le mai face bebita...Sa iei ca remediu pt constipatie apa tinuta la temperatura camerei si cu miere de albine. Este excelent remediu.Nu stiu de ce sarcina provoaca constipatie, eu auzisem ca asta se intampla atunci cand sarcina e mai mare. la mine a fost inca de la inceput, dar constipatie cronica nu oricum. Eram terminata...
Ingeras, ce mai faci? Cum mai esti?
catty, da-ne un semn!
Musette,
cum te mai simti?
Michelle, sper ca esti bine. Suntem alaturi de tine!
Flavia, Alina_1980,consi, blueeyes, miha74, teo2rina, dan_ny, alinushca, kossir, Dana, irenecam si restul fetelor, va
pe toate si va doresc noapte buna!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
kossir spune:
LAura Ioana, am intrat pe la odisee si am vazut ca te petreci cu sotul tau. "LA MULTI ANI!" Sa fiti fericiti impreuna si sanatosi si sa aveti parte de un bb sanatos si frumos.

MAV, ce mai faci?
Fetelor ce mai stiti de Mav?
Carmen mami de Mihai 24.8.99
irlandeza spune:
Alinushca, inca o data felicitari draga. Am vazut ca ai dubii in privinta liniutei. Eu am facut si Clear Blue si nu mi-a dat un "raspuns" fals niciodata, fie ca era negativ sau pozitiv. Ai sa vezi ca daca mai faci un test pe sfarsitul saptamanii liniuta o sa fie mai intens colorata si o sa apara mai repede.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
29+
bb PATRICIA ALEXIA
carminabulina spune:
Alinushca felicitari!!! Pana la urma te-ai convins ca testul e pozitiv.
Am aruncat si eu azi un ochi pe la odiseea de martie aprilie dar m-au apucat toate alea cand am citit de miscari de picioruse prin burtica de morfofetale...saptamana asta eram si eu programata
, asa ca m-am lecuit.
Cu toate acestea ma bucur enorm sa vad ca aici rasare soarele pe unele strazi. Poate cu putin noroc peste vreo 6 luni am sa vad si eu rosu in fata ochilor, adica II.
Zilele astea mohorate nu ma ajuta deloc cu starea mea.
Irinel multumim pentru link. Am citit aseara pe nerasuflate povesetea Monei si mi-am permis sa rad putin de gaura de la fundulet ca mi-am amintit ca si Mihnea avea si vreo 3 luni m-am stresat din cauza ei. Te pup.
Miha ce faci? te distrezi?
Ochi Albastri te pup dulce si apeleaza cu incredere la testele de ovulatie.
De Caty (catalina) mai stiti ceva? Ultimul mesaj al ei a fot unul umanitar dupa care nimic, a disparut de tot.
Noapte buna va urez si chiar daca nu scriu mereu sa stiti ca va urmaresc si va citesc cu drag.
andrutzac spune:
Buna dimineata!

Felicitari pentru noua mamica...
Nu de mult primisem si eu asemenea felicitari.Asta e...
fetelor, eu cred ca totusi voi vorbiti despre altfel de analize ca ati facut dupa oprirea in evolutie a unei sarcini.
Eu am facut analize la Medlife toxoplasma-negativ, mycoplasma-absent, ureoplasma-absent, anti-virus rubeolos IgM-negativ, anti-CMV IgM-neg., anti-CH trachomatis IgA-neg., anti-virus rubeolos IgC -pozitiv (adica aici ar fi o problema, stie cineva??)
Am mai facut la secretie vaginala si mi-a mai iesit un stafilococ alb h+c prezent, dar mi-a spus dr. ca asta nu prezinta o problema.
In rest este OK la mine. Astea sunt analioze facute inainte de a ramne insarcinata. Si eu consider ca nu are rost sa le repet.
Imi fac probleme la cel care a iesit pozitiv, oare inseamna ca am anticorpii pt ca am avut candva rubeola??!! Nu stiu...
alinushca spune:
va multumesc foarte foarte foarte mult!! Nu pot sa va descriu cat m-au bucurat toate mesajele voastre pe care le-am citit. Mai tare decat toate m-au impresionat mesajele fetelor de la Ianuarie-Februarie. Ce grup frumos au acolo!
Abia astept sa va raspund in parte dar acum ma duc pana la un doctor. Sunt cam ingrijorata ca nu prea se inrosesc liniile alea. Raman roz pal. Sa fac ceva beta HCG sau ce o fi sa nu am surprize neplacute. Vorbim mai tarziu. Va pup!
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
mcrissa spune:
Buna!
Am intrat azi sa citesc si vad numai vesti bune.Ma bucur tare mult sa vad atatea gravidutze pe aici.
alinushca felicitari si o sarcina cu un final fericit!nu-mi venea sa cred ochilor cand am vazut ca ai testul pozitiv.tu mergeai la Hamid?ai grija daca mergi la el si nu lua de bun tot ce spune el, ca e cam panicos.
Laura Ioana 29 de saptamani???ce repede a trecut timpul.parca mai ieri iti spuneam ca tu vei deschide odieseea pe 2008 si imi aduc aminte cat de fericita am fost cand am vazut ca ai deschis-o
liana
ai grija si stai cumintica si cloceste acolo.
danangie nu am fost prezenta cand ai anuntat marea veste, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Iti doresc o sarcina lipsita de griji si un bebe sanatos!
michelle stii ca sunt alaturi de tine si ma gasesti pe mess daca ai nevoie de mine
.
kossir, ninia81, monysorescu, teo2rina, musettepink, carminabulina, irinabobe, blueeyes si pentru toate fetele de aici 

.
Cristina in asteptarea mormolocului
Michelle81 spune:
Alinuschca-FELICITARI pentru testul pozitiv.sa ai o sarcina cat mai usoara si un copilas sanatos!felicitari!Ai reusit.ai mare grija de tine!!
danangie spune:
MCRISSA iti multumesc mult de urari. Sper sa ne anunti si tu cat de curand vestea cea buna.
ALINUSHCA nu te agita. Si eu cand am facut testele la zile apropiate...adica una dupa alta sau la 2,3 zile nu e ca se inroseau rapid. Ar trebui sa astepti o saptamana pana sa mai faci un alt test. Nu te agita ca faci rau si ai incredere in D-zeu ca va fi bine. Stai calma....stiu ca e cam greu....dar eu zic sa ai rabdare. Daca vrei sa mergi sa faci beta hCG....mergi.....dar la cate am patit eu cu analiza asta data trecuta.....m-Am lecuit......hai numai bine iti doresc.....sa ne scrii ce-ai mai facut.
mult asteptat
alinushca spune:
mcrissa, danangie, michelle, va multumesc pentru toate gandurile bine. am fost intr-adevar la Medicover. L-am intalnit pe dr. Calomfirescu. Dr. Hamid mi-a facut impresie proasta de fiecare data cand am fost si am mers de mai multe ori doar pentru ca este foarte laudat. Dr. Calomfirescu in schimb m-a impresionat placut. Cand am intrat in cabinet avea deja "dosarul" meu in fatza, si stia toate problemele prin care trecusem. I-am aratat testul slab pozitiv si mi-a spus ca poate fi sarcina sau poate sa nu fie. Explicatia lui a fost ca un constituent anume din HCG se gaseste si in LSH si altele (nu ma pricep asa ca zic si eu ce tin minte) si ca un test slab pozitiv poate apare pe fondul acestor alti hormoni care pot aparea in corp. Mi-a zis ca Joi dupa rezultatul HCG trebuie sa luam foarte metodic si ca la carte sarcina, daca e sa fie, si sa o urmarim indeaproape, cu ecografii si tot ce trebuie, ca sa suflam si in iaurt. Din cati doctori am cunoscut eu pana acum, unul nu mi-a zis asta.
O chestie mi-a spus care era cam ciudata. Eu l-am intrebat pe Badiu la chiuretaj daca este ou clar. Nici pe ecografia facuta atunci nu scria ca ar fi ou clar. Iar Calomfirescu mi-a zis ca daca nu se vedea nimic la ecografie probabil ca a fost ou clar. Cine sa ii mai inteleaga?
Asta e. M-am linistit. Macar nu o sa mai fac teste zi de zi.
Si mi l-a mai recomandat o colega pe doctorul asta. Ea are probleme cu RH-ul si i-a urmarit atent sarcina.
Dana, ce ai patzit cu analiza? SI eu am patzit-o in sensul ca mi-au dat un raspuns la telefon si cu totul altul era trecut pe buletin dupa ce m-am dus sa il iau. Diferenta era cam de 103.248 mIU...
Michelle iti multumesc mult si ma bucur ca ai intrat. Incep pentru a doua oara cu belelele. Toata noaptea am visat ca nu treceam de 8 saptamani. Si de dimineata cand m-am trezit mi-am dat seama ca sunt ca si convinsa de asta. Parca nici nu pot sa imi imaginez ca ar putea fi bine. Cine stie... e si vremea asta grea de afara.
mcrissa, mie Hamid nu mi s-a parut numai panicos, ci si foarte foarte reticient sa puna un diagnostic, sa ia o decizie, sau sa dea un tratament. Ceea ce mi s-a parut cam ciudat pentru un doctor. Sunt unii doctori care probabil ca sunt buni numai pentru sarcinile normale.
carminabulina, esti deja mai optimista! sa fii sigura ca epste 6 luni o sa vezi si tu II. Sa stii ca in majoritatea cazurilor rasare soarele daca nu din prima, din a doua. Sunt multe fete din grupul asta care s-au mutat la "Scutece"
Gandeste-te: avem toate conditiile ca sa nastem copii sanatosi (mancam corect, avem doctori si medicamente si ecograf si etc etc).
kossir, si eu as vrea sa nu ma indoiesc ca tine. probabil ca trec doar prin socul initial. eu chiar eram inocenta in Aprilie cand am ramas insarcinata. habar nu aveam de nici unele. am cazut cam de sus!
irlandeza multumesc mult de tot! asta mi-au spus mai toate fetele si atunci sunt sanse bune sa fie asa. sper ca atunci cand tu vei naste eu sa fi trecut de primul trimestru si sa ne bucuram impreuna!
musette cum te mai simti? te-a lasat raceala? daca te pricepi la babesti e foarte foarte bine! sa imi zici si mie sa ma pregatesc ca cine stie daca racesc si eu taman acum. abia astept sa testezi totusi. poate ca s-a prins si nu stii tu. fiecare sarcina nu seamana cu cealalta.
andrutzac, multumesc