Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Alinuscha,sarut mana,mare minune,ca chiar aveam nevoie!!!Tocmai citeam aseara acatistul Sf.Nectarie,ca am racit si mi-era tare teama sa nu fac febra sau sa-l afecteze pe "samburel".Binenteles,ca imediat dupa rugaciune m-am simtit mai bine,iar azi si mai bine.Am luat intre timp si niste Oscilococcinum,este cam singurul permis in primele saptamani,ca de..lucrez cu copii la scoala si tot ce au ei,trebuie sa iau si eu.Sau poate am racit eu pur si simplu,desi ma speriasera ca este o viroza...In fine,mi-am adus aminte ca Dumnezeu ne apara si atunci numai rugaciunea ne scapa.
In rest fete dragi,va pupam si ne rugam mereu sa vina Darul mult asteptat,intai de toate nadejde si credinta in Dumnezeu sa avem toate.Noi suntem bine,nu ne-am vazut inca la eco,ca asteptam sa mai crestem un pic,desi cred ca se vede si inimioara batand la 7 saptamani.Multumim bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor ca ne au in paza si ii rugam sa aiba grija si de fetele noastre dragi,care au multa caldura si bucurie in suflete!!!Doamne ajuta,ca vin iar sarbatori mari saptamana viitoare si sa vedeti Sf.Arhangheli Mihail si Gavril(8 noiembrie) si Sf.Nectarie(9noiembrie)cum ne aduc alti bebelasi pe lista.Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele mele dragi
nu am mai scris de multisor , caci am avut mult de treaba la munca ( acasa nu am net ) , si nu am vrut sa postez pana nu citesc tot din urma ...
imi pare rau alinusca de pierdere, insa Dumnezeu e sus , e Bun , si El stie cum sa-ti trimita Darul
maryana , Sf Mina este cel care mi-a mijlocit la Dumnezeu , casatoria ;eu in bucuresti la Sf Mina , m-am si maritat , e un preot acolo , de ti se lipeste de suflet ...daca vrei ma duc sa-i povestesc ce ai patit , si il intreb ce canon sa tii ,sa-ti redobandesti poza mamai
virgina , tot ce scrii este o alinare si o raza de speranta pentru mine
va pup pe voi toate , si pe "samburei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!

Va multumesc sanda, georgia, livsy,ainigriv din suflet ca ma incurajati eu incerc sa ma impac cu ideeia ca nu voi mai vedea poza mamele mele dragi, ca la noi sunt oameni fr rai si nu cred ca ii va sensibiliza o poza veche de prin ani 80 ca de altfel cu un an inainte de a ma naste eu a fost facut poza,

georgia daca e cu putinta poti sa l intrebi pe preot ce canon sa fac, credema ca o sa incerc totul, stau cu gindul la ea si mai mult decind mi sa furat poza si parca o si vad stind in picioare linga mine si zimbind, poate e ceva copilaresc in mine dar eu asa mereu imi imginam pe mami cum sta linga mine si imi netezeste capul...miau dat lacrimile numai resisr sa vorbesc despre ea!
Scuzati-ma!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Ce frumos scrieti voi toate! De fiecare data cand intru si mai citesc cate ceva ma umplu de liniste si de speranta!

Multumim din suflet, Alinushca, pentru ca ai pus listutele cu numele noastre al Sf. Nectarie, la Sf. Dimitrie Basarabov si la Sf. Ilie. Dumnezeu sa te rasplateasca pentru asta! Ma intrebam ce inseamna ca simti ca nu te rogi bine? Adica ce simti (sau ce anume crezi ca ar trebui sa simti cand te rogi si nu simti)? Poate ca fiecare dintre noi avem zile mai bune cand simtim ca am facut din adancul inimii rugaciunea si zile cand stim ca se putea mai bine... sunt curioasa la ce te referi tu cand spui asta... poate ai tendinta sa ceri mult de la tine, sa te rogi mai mult (ca timp), nu stiu, ma gandesc... la mine am observat ca daca imi propuneam sa fac ceva ore in sir (nu ma refer la rugaciune, ci la absolut orice) mi se parea greu si pana la urma de multe ori nici nu ma mai apucam, consitientizand asta daca imi propun "bucati" mai mici de timp in care sa fac ceva anume de obicei imi iese chiar mai bine decat ma asteptam si poate mai bine decat mi-ar fi iesit daca stateam ore in sir sa fac acel lucru. Repet ca nu ma refer acum la rugaciune ci la absolut orice alt lucru, gospodarie, sa zicem sau ce vreti voi :-) Poate te ajuta sa iti propui sa te rogi, sa zicem 20 de minute, in loc de o ora... si atunci te vei putea concentra mai bine si te vei simti mai implinita intr-un timp mai scurt chiar decat daca ai fi stat mai mult... aceleasi probleme mi le-am pus si eu, de aceea indraznesc sa-mi dau cu parerea, sper sa nu te supere cu nimica aceste ganduri si poate iti folosesc la ceva. Oricum, m-as bucura sa ne vorbesti despre asta, pentru ca ti-am zis si eu am zile cand ma intreb daca am facut bine ce am facut - la rugaciune ma refer de data asta.

Virginia, multumim pentru ganduri si pentru acatistele si rugaciunile pe care le scrii aici pentru noi! Sanatate multa tie si lui BB! Cum a spus si Georgia, cuvintele tale sunt ca un balsam! Multumim inca o data!

Marryan, cum merge acupunctura? Te-ai dus deja

Am scris mult si ma gandesc ca e frumos sa mai las si pe altii. CREDINTA SI SANATATE multa va doresc tuturor si la Bebei, ce frumos ar fi sa apara noi Bebei acuma de Sf Mihail si Gavril si Sf. Nectarie, cum zicea Virgina. Asteptam...

tuturor! weekend frumos si linistit!

Mergi la inceput

livsy iubita ce sa fac sunt in adoua zi de acupunctura si mia inceput sa mi curga singe si asta inseamna ca sunt afectate anumite organe ca e exemplu la mine acum cu glandele toate si tiroida suprarenalele, hipofiza off, si mai sunt si un pik dezamagita ca medicii asta care practica medicina chineze pun accent mai mult pe organele genitale, daca nu sunt sanatoase nimik sanatos nu ai in tine, si mam descurajat un pik dar nu vreau sa las minile in jos, vreau sa merg mai departe si sa vad macar vreo 5 sedinte sa fac, poate va fi efect la mine mai repede! Cu Dumnezeu inainte voi reusi si eu si nou toate!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Marryan acum am vazut postul tau de acum si imi pare tare rau ca esti suparata! Gandeste-te sau incearca macar la ceva frumos, fiindca dragostea Mamicii tale oricum este langa tine. Gandeste-te ca la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta si ca tot ce se intampla are un scop, poate nu-l vedem acum, dar orice lucru prin carte trecem ne aduce ceva... bun in final. Asta e regula. Poate prin pierderea acelui portofel Dumnezeu te-a pazit de altceva... iar daca e Voia Lui vei avea din nou poza Mamicii tale dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

dragele mele nu am mai intrat asa des sa scriu pentru ca de cateva zile nu ma simt foarte bine, pur si simplu nu mai regasesc parte optimista in mine, iar la munca am o perioada mai grea.
dar sa stiti ca zilnic citesc si va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase pe care le scrieti aici.
virginia iti multumesc pentru Acatistul Sf. Cosma si Damian, mi-a facut tare bine ca l-am citit.iti trimit doi pupici mari mari unul pentru tine si unul pentru bebitza
alinushca multumim pentru pomelnice
marryan sa-mi spui cum evolueaza tratamentul cu acupunctura ma bate gandul sa merg si eu la cineva, am incercat niste sedinte de reflexoterapie, dar mi s-au parut apa de ploaie,sa ai incredere ca o sa apara si poza, iti spune eu,
trimit multi pupici la toate fetele si va multumesc ca existati, ce m-as face eu fara voi????

danagie ce mai faci, cum te mai simti sa mai intri pe la noi sa mai arunci cu praf fermecat !
de la o vreme ma simt atat de nevrednica si de pacatoasa, imi propusesem sa merg sa ma spovedesc si uite ca nici azi nu am ajuns, chiar nu stiu ce se intampla cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

buna dim
criss2081 ce ai facut cu trat pe care
ti l-am zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetele mele dragi,nu ma mai laudati,ca chiar nu fac nimic deosebit,pur si simplu va iubesc din toata inima si asta cred ca simte.Stiu bine ce este in inimioara fiecareia,asa ca ma rog sa primiti fiecare cate o minune!!!
Sa va povestesc minune cu acatistul Sf.Cozma si Damian:dupa ce l-am postat aici,am zis ca mi-l scot si eu la imprimanta,insa nu am reusit pana seara...Facandu-mi dus seara,ma gandeam cu parere de rau ca se apropie ora de rugaciune si eu nu am inca acatistul,imi venea sa-l strig pe sot sa mi-l pregateasca el,dar am renuntat.Cand ies din baie,aud imprimanta,raman blocata,sotul imi scotea acatisul fara sa-l rog...Deci orice ne randuieste Dumnezeu,trebuie numai sa vrem!!!
In rest suntem bine, va pupam,am scapat de raceala cu rugaciune si 3 fiole de Oscillococcinum, ne pregatim de sarbatorile Sf.Arhangheli si asteptam bebelusi noi.Va pup,Doamne ajuta sa avem pace si lumina!!!

Mergi la inceput

buna dimineata iubitele mele!

Mereu cind citesc mesajele voastre, ma emotioneaza pina la lacrimi si pling fara ca sa vreau, eu cred ca e un sentiment de bucurie ca Dumnezeu nea unit atitea suflete lispite de nadejde si El pe fiecare din noi ne protejeasa si sunt 200% convinsa ca rugile noastre inaltate la cer in fiecare seara sunt auzite sus la El si doar se bucura de noi!
Crissulica iubita am facut deja 2 sedinte dar sa stii ca stau la mari dubii sa mai fac sau nu pentru ca metodele acestui medic sunt mai atipice si mai stranii de tratare si poate ca nici nu am nevoie de el am nevoie doar de Dumnezeu, din ce in ce ma mult ma simt in siguranta si simt prezenta lui Dumnezeu in viata mea! Daca ai posibilitatea sa mergi la cineva care se ocupa cu acupunctura incearca, orice poate sa iti rezolve o stare de rau pe care o ai la moment! Fii puternica, curaj mergi cu fruntea sus inainte cu Dumnezeu si vei fi invingatoare mereu! Eu cind am avut clipele grele mai devreme imi scriai niste mesaje frumoase de incurajare, acum este rindul meu, poate nu ma pricep la scris rinduri frumoase, dar eu iti scriu ceea ce simt in suflet cu toata credinta si linistea pe care o am acum ridica-te si cerei Tatalui Ceresc ca sa te linisteasca sufletul zbuciumat de ginduri care te incurca, pe mine ma ajutat iubita fr mult! Acum simt ca Dumenzeu mi-a stapinit inima cu totul si am cea mai mare incredere in El, linistea sufleteasca si pacea de care eu nu o aveam din cauza ca ma macinau multe ginduri negre! Inainte de rugaciune incearca sa te concentrezi asupra lui Dumnezeu si ii vei simti prezenta linga tine si rugaciunea va fi alta! Te imbratisezi mult, mult poate pot sa iti transmit din linistea mea, macar cit de putin dar sa stiu ca esti bine iubita!
Fetelor eu am o rugaminte mare la voi sa o includeti pe o aspiranta care sia pierdut increderea si speranta ca odata vai mai putea avea copii pe cale naturala, ea se numeste BLANCHE si numele ei de botez este BIANCA, va rog mult rugati-va pentru ea ca mi se rupe inima a facut hsg si i sa pus un diagnos nu prea bun, si eu sunt convinsa ca la Dumnezeu nimik nu ii este imposibil! Haideti sa ne rugam mai multe si pentru ea! Va ultumesc! Sper ca ea sa nu se supere pe mine sin cauza aceasta! Blanche daca nu doresti scuza-ma ca mia luat-o inainte pur si simplu durerea ta!

Cleopatraiubita ce mai faci, ce fac gemanutii, cum te simti! Mai intra pe la noi cind te vei simti mai bine si ne da o minuta ca sa ne ridicam, ca t nu ne lasi pe noi sa cadem in deznadejde!

Restul fetelor va doresc un weekend fr linistit si plind de roade spirituale! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Maria

Mergi la inceput