Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)
Raspunsuri - Pagina 19
alinushca spune:
quote:
Originally posted by marryan
[brVreau sa va marturisesc ca eu de miine incep sedintele de acupunctura, am fost la un domn ieri condusa de o persoana tratata de multe boli si sterilitate, mia zis el ca sterilitatea nu este o boala, tot ce sa intimplat cu mine pina acum este ca Dumnezeu asa vrea nu ca eu as fi bolnava de ceva...ma uimit fr tare cind mia zis acest lucru, si tot el mia zis ca eu am sa ti scot din cap frica si dupa asta o sa ramii insarcinta, am ramas masca! Stiti si preotul mia zis ca am frica mare, cum oamenii acestia vad acest lucru in capul meu?....a si sa va mai zic ca tot ieri cind eram acolo cu doamna respectiva, sa uitat la ea si ii spune.... eu zic ca tu esti gravida...ea mirata se uita la el si ii zice dar de unde stiti....el zice eu tot stiu si vad....fetelor am crezut ca este Dumnezeu intruchipat in acel om! Ce parere aveti?
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
marryan, pentru credinta ta nu ai nevoie de alti oameni care sa iti zica sa crezi sau sa te invete cum sa crezi, decat poate de biserica. este de ajuns sa te rogi tu la Dumnezeu in fiecare zi, sa vorbesti cu El si sa ii spui din toata inima ta "pasul" tau si atunci el te va ajuta. Asa cum povestesc multe fete aici ca au aprins in fiecare zi o lumanare, sau ca i-au facut o fagaduinta lui Dumnezeu sau fiecare cum a stiut mai bine sa il "convinga" pe Dumnezeu de taria credineti lor.
marryan spune:
virginia multumim pu acatist!
magdutamultumesc pu imbratisare si ma bucur fr mult ca esti mai bine acum!
Alinuska multumesc pu cuvintele tale, sunt perfect deacord cu tine ca doar prin credinta te vindeci si primesti orice ceri de la Dumnezeu! Dar nu este exclus si faptul ca Dumnezeu lucreaza prin oameni credinciosi, este credincios fr tare si tine post regulat, adica mi se pare un domn normal, deja dupa citeva sedinte de acupunctura o sa va povestesc efectele, eu mai mult vreau sa mi tratezi imunitatea, stau fr prost la capitolul acesta si racesc de Doamne fereste mai in fiecare luna. Am sa decid daca o sa mi pare bun sa ma opresc sau sa fac mai departe sedintele! Ai inteles bine intrebarea mea si iti multumesc pu sfat, esti o dulcika![]()
Maria
aditi spune:
Buna fetelor!
Alinushca imi pare tare rau pt. pierderea suferita. dumnezeu sa te intareasca si Sf. Stelian sa ajute pantecelui tau sa rodeasca din nou, ca mari puteri are. Nu-ti pierde nadejdea!Ne rugam pt. tine si pt. toate celelalte fete care au mai suferit din aceasta cauza.
sufletfelicitari pt. reusita ta!sa fiti sanatosi si sa duci sarcina la termen cu bine.
marryanimi pare rau si pt. pierderea ta. Sper ca Sf. Mina sa-ti inapoieze lucrurile dragi tie cat mai repede.
Cleosanatate multa tie si copilasilor tai. Sa fiti puternici. Maica Domnului sa va pazeasca impreuna cu Sf. Stelian si celelalte puteri ceresti.
Dragele melenu va dau numele ca as uita pe cineva sigur. Va doresc ca luna noiembrie sa aduca roade bune pantecelor voastre si multa sanatate. Va trimit mii de pupici
de la mine si
meu din burtica - care incepe sa fie vizibila putin. Poate se prinde de voi vreunul dar fara virusi, doar cei curati.
Eu maine merg prima zi la serviciu(la scoala), de cand sunt insarcinata. Toata lumea ma asteapta cu nerabdare, ma bucur si eu dar pe de alta parte mi-e groaza pt. ca fac naveta cu busul mizerabil si e frig. Sper sa nu patim nimic si sa ajungem cu bine acasa. E o incercare pt. amandoi.
Doamne ajuta!
aditi spune:
Buna fetelor!
Alinushca imi pare tare rau pt. pierderea suferita. dumnezeu sa te intareasca si Sf. Stelian sa ajute pantecelui tau sa rodeasca din nou, ca mari puteri are. Nu-ti pierde nadejdea!Ne rugam pt. tine si pt. toate celelalte fete care au mai suferit din aceasta cauza.
sufletfelicitari pt. reusita ta!sa fiti sanatosi si sa duci sarcina la termen cu bine.
marryanimi pare rau si pt. pierderea ta. Sper ca Sf. Mina sa-ti inapoieze lucrurile dragi tie cat mai repede.
Cleosanatate multa tie si copilasilor tai. Sa fiti puternici. Maica Domnului sa va pazeasca impreuna cu Sf. Stelian si celelalte puteri ceresti.
Dragele melenu va dau numele ca as uita pe cineva sigur. Va doresc ca luna noiembrie sa aduca roade bune pantecelor voastre si multa sanatate. Va trimit mii de pupici
de la mine si
meu din burtica - care incepe sa fie vizibila putin. Poate se prinde de voi vreunul dar fara virusi, doar cei curati.
Eu maine merg prima zi la serviciu(la scoala), de cand sunt insarcinata. Toata lumea ma asteapta cu nerabdare, ma bucur si eu dar pe de alta parte mi-e groaza pt. ca fac naveta cu busul mizerabil si e frig. Sper sa nu patim nimic si sa ajungem cu bine acasa. E o incercare pt. amandoi.
Doamne ajuta!
CHOWPERSA spune:
Fetelor in primul rand vreau sa va spun ca ma rog alaturi de voi si sa va spun o povestioara pe care cum mi-am amintit-o si poate ca nu intamplator.
Eu nu sunt o persoana credincioasa sau cel putin nu eram, ma consideram ateu convins si asta pana intr-o zi cand aflandu-ma in vizita la cineva s-a intamplat ceva ciudat asi putea spune.Dar sa incep cu inceputul.
In august 2005 incep analizele de rigoare, ecografii , tomografii...sa vedem de ce nu pot avea BB. si aflu ca nu raman insarcinata deoarece am prolactina marita.Dupa un an intreg de tratament cu brocriptin,monitorizari ale ovulatiei, teste de ov., de sarcina si bla..bla stiti voi...ajung in septembrie anul trecut(2006)in zilele cand asteptam sa apara CM. Din ce stiam eu perioada de ovulatie trecuse cam de multicel, eram in a 30 zi a CM si normal faceam teste de sarcina care ieseau negative asa ca eram tare debusolata.Si dupa cum ziceam la inceput, persoana la care ma aflam, o persoana f. credincioasa avea acasa un perete plin de iconite si tot felul de chestii aduse de la manastirile de prin Grecia si Ierusalim printre care si o cutiuta cu geam in care e inchisa o bucatica mica din moastele SF.NICOLAE.Cand am atins-o am simtit o chestie tare ciudata ca si cum m-a lovit o bila de foc drept in fata si am simtit o durere surda in dreptul ovarelor.Cu toate ca ar fi fost normal sa cred ca apare CM ca doar trecuse termenul am avut o revelatie in care ceva imi spunea ca voi avea un copil iar acela e momentul ovulatiei.Si dragele mele asa era.dupa 2 saptamani am facut un test de sarcina care s-a pozitivat si dupa alta saptamana am dat fuga la eco. unde daca nu s-a confirmat sarcina fiinca era prea mica. dr.POP mi-a spus ca mai mult ca sigur este fiindca uterul arata ca si cum ar fi.Sincer si el era uimit de transformarea survenita mai ales ca el ma monitoriza.
Imediat dupa intamplare am citit pe net. sa vad ce scrie de SF.NICOLAE si am aflat ca este ocrotitorul copiilor si atunci am stiut ca sunt insarcinata era ceva ca un filing.
Sper ca am fost destul de cooerenta fiindca ma cam grabesc sa scriu si nu am timp sa recitesc deoarce sunt la servici si mai am si treaba.Scriu printre picaturi.
Va pup pe toate si va doresc succes si sincer chiar am uitat de intamplare pana acum.
AM DOI DINTI
ALEXICI SUPARICI
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
marryan spune:
CHOWPERSA multumim frumos pentru marturie, Doamne cit de frumos a fost ca tia dat un semn si ai stiut ca trebuie conceput copilul, ma bucur fr mult ca esti fericita mamica a unui bb, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si ascultator si cine stie poate in curind un fratior sau o surioara ii doresc!
aditimultumim pentru incurajare, nu mam intristat doar imi pare rau ca a facut o fapta rea care o sa raspunda mai tirziu!
VA pup fetelor pe toate si Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua! Sa ne ajute sa ne vedem visele implinite! Imi sunteti tare dragi!
Maria
Livsy spune:
Buna tuturor!
Marryan, iti multumesc pentru cuvintele tale atat de frumoase! Ce sa spun? Eu cred ca ai dreptate cand spui ca iti imaginezi ca sunt o persoana cu zambetul pe buze :-) pentru asa mi-au spus si altii, care ma vedeau, nu doar isi imaginau. Uneori oamenii imi spun lucruri atat de frumoase incat nu-mi ramane decat sa sper ca au dreptate in ceeace vad ei si ca voi putea fi la inaltimea impresiei lor... caci eu bineinteles ca am o parere mai... rezervata si as spune mai realista :-) (despre mine). Imi pare foarte bine ca ce scriu iti aduce bucurie! Fara falsa modestie, cuvintele mele sunt o oglinda a ceeace ce eu gasesc aici si iti spun ca eu nu eram asa inainte de a va gasi pe voi, cu ajutorul Lui Dumnezeu Caruia ii multumesc nespus de mult pentru acest dar!!
Ma bucur pentru tine ca ai inceput sa mergi la acupunctura. Din ceeace ai povestit, eu am un feeling bun in legatura cu asta. Sper din toata inima sa se indeplineasca acest feeling!! ;-) 

Chowpersa, povestea ta e minunata si iti multumim din suflet ca ne-ai impartasit-o! Eu m-am uitat si pe poze! Ai un fecior tare, tare frumos!
Sa iti traiasca si sa va aduca bucurii mereu! Interesant mi se pare ca ieri am vrut eu musai sa-mi cumpar ceva :-) si fiindca tot era in drum mi-a venit ideea sa merg la Biserica Sf. Gheorghe (Km 0), ca nu fusesem tare demult acolo si mi-am zis ca pot pune listuta noastra si la aceasta frumoasa biserica. Am fost surprinsa sa gasesc acolo (desi biserica e in reconstrutie) o mare frumusete.... si un "coltisor" dedicat Sf Nicolae, tot asa, cu multe icoane si cu o cutiuta inchsa cu moastele sale. M-am rugat acolo mai ales pt sotul meu, pe care il cheama si Nicolae si eram foarte incantata... si seara cand vin acasa gasesc mesajul de la tine, care sigur ca vine sa ne aduca si mai mult ajutor din partea lui Dumnezeu. Multumim inca o data si daca esti din Bucuresti cred ca iti va face mare bucurie Biserica asta. 
Ma gandeam ce minune a facut Dumnezeu prin gestul Cleopatrei, de a deschide acest subiect pentru noi toate, ca si fete de care nu stim se roaga impreuna cu noi si asta e o mare binecuvantare!
Tuturor va doresc SANATATE multa si bucurie si speranta in suflete, ca sa putem sa punem umarul :-) la implinirea Visului nostru drag! Pentru burtici, aveti grija de bebei si pentru cele care se pregatesc sa devina burtici, nadejde si bucurie ca Dumnezeu nu ne lasa! Va pup pe toate! 

Va iubesc!
Ana
sandaa spune:
Buna fetelor! Am intrat si eu sa va citesc si sa va doresc sanatate in primul rand, pentru ca de asta avem nevoie pt a ne implini visul si mai ales gravidutele noastre frumoase.
Multumim Ainigriv, pt ca ne postezi acatiste si ne amintesti de fiecare data ce sarbatoare este.
Marryan sper sa-ti gasesti cat de curand lucrurile pierdute roaga-te asa cum ti-au spus si celelalte fete la Sfantul Mina. Sa-ti spun o intamplare frumoasa. Cu ani in urma parintii mei au pierdut ceva foarte important pt noi si vina cadea pe fratele meu pe care l-au certat foarte tare poate fara sa-si dea seama, el s-a necajit foarte mult si plangea. Pe mine m-a impresionat foarte mult m-am necajit si nu stiam ce sa fac, si mi-am adus aminte ca Sfantul Mina descopera lucrurile pierdute desi ceilalti nu mai aveau sperante. M-am dus intr-o camera si am inceput sa citesc Acatistul Sfantului. Imediat ( inca nu ajunsem nici la jumatate sa citesc) a aparut o vecina in care ne-a spus ca a gasit acel lucru. M-am ridicat fericita sa-i anunt pe ai mei dar si acum stiu ca nu am mai citit pana la capat acatistul. De atunci stiu ca desi n-am respectat ce mi-am propus ( adica sa reiau sa citesc mai des acest acatist) Sfantul ma ajuta totdeauna cand pierd ceva. Important este sa avem credinta ca Dumnezeu asculta rugaciunile sfintilor sai. Din pacate de multe ori ne pierdem speranta desi n-ar trebui.
Tuturor fetelor va multumesc pt cuvintele frumoase si incurajarile care ni le faceti.Va pup si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe fiecare dintre noi!
alinushca spune:
Vroiam doar sa va zic ca azi mi-am facut temele si am dus lista noastra la Sf. Nectarie, la Sf. Dimitrie Basarabov si la Sf. Ilie Tesviteanul. Sa va ajute pe toate Dumnezeu si sa va ocroteasca!