Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

SUFLETEL,FELICITARI!!!!!!!!Te-a trimis Dumnezeu azi, ca o raza de soare,sa ne veselesti cu Darul tau,ca eram tare mohorata din cauza Alinushcai si uite ca Dumnezeu ne arata inca o data ca nu ne lasa!!!
Tare ma bucur cand vad minune de la Dumnezeu,e clar ca numai prin rugaciune,post si credinta putem primi ceea ce cerem,de fapt Dumnezeu ne-ar da tot timpul daca am fi noi tot timpul cu el.
Cred ca sunteti buimaciti de asa minune,ca si noi parca pluteam cand am primit un asa Dar de la Dumnezeu.Nu trebuie sa incetam rugaciunea si Maicuta Domnului nu ne va lasa.Cat are minunea ta???Poate ne povestesti mai mult.
Le dorim tutror fetelor sa simta minunea, ca atunci vom vedea cat de mare este Dumnezeu, desi stim,fara sa mai cerem minuni!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

alinusha suntem alaturi de tine, ne pare rau, dar trebuie sa avem nadejdea la Bunul Dumnezeu, o sa fie bine, sa ai incredere ca o sa fie bine, noi suntem aici sa te imbratisam si sa-ti spunem cat de mult te iubim.
marryan te pup, sunt convinsa ca ai sa gasesti poza, sa citesti acatistul Sfantului Mina o sa te ajute tare mult.aici in constanta e o bisericuta cu hramul Santului, am sa dau un pomelnic cu numele tau si sa vezi ca Sfantul o sa-ti aduca poza inapoi.
suflet felicitari felicitari felicitari!!!!
Mare este Dumnezeu, ma bucur mult pentru tine.
le spun bun venit fetelor care ni s-au alaturat.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

criss iti multumesc din suflet pu gestul tau mare care vrei sal faci, da imi vreau poza mamei ca nu mai este in viata, numai asa o pastram aproape de inima mea. Multumesc fr mult! Dumnezeu sa te ajute sa-ti implinesti dorinta cit mai curind! Doamne ajuta!
fulg bine ai venit in grupuletul nostru, Dumnezeu sa te ajute cit mai curind sa ti vezi visul implinit!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,cautati Marian Moise,Acatist de multumire,slava lui Dumnezeu pentru toate!!!Este o minunatie, o sa va umple sufletul de bucurie!!!Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Nu am mai reusit sa va scriu de cateva zile deoarece nu m-am simtit bine,pe langa greturi,slabiciune am avut tensiunea marita si ameteli mari,am mai intrat cate putin numai sa citesc ce ati mai facut dar nu am reusit sa va scriu mi-a fost imposibil,acum ma simt putin mai bine,trec peste toate starile astea cu toata dragostea ca stiu ca voi avea peste cateva luni doi copilasi iubiti.
Bine ati venit fetele cele noi v-am trecut pe listuta cu gandul ca Bunul Dumnezeu si toate puterile ceresti o sa va indeplineasca visul.
Va doresc multa credinta,sanatate si Dumnezeu sa va lumineze pasii spre reusita!Doamne ajuta!
Suflet(Elvira),felicitari!Mi-ai adus multa bucurie in suflet ,mi-au dat lacrimile ca inca o fata si-a indeplinit frumosul vis cu ajutorul Lui Dumnezeu si a altor sfinti dragi noua.Iti doresc sanatate,sarcina usoara pana la termen cu bebe sanatos si frumos!Dumnezeu sa fie cu voi si sa va aiba in paza!Doamne ajuta!
Alinusca,imi pare nespus de rau ce s-a intamplat, sa nu fii suparata ca Dumnezeu stie mai bine ce plan are cu tine,sigur o sa fie bine data viitoare.Eu sti ca am avut un esec anul trecut cu o sarcina oprita din evolutie si uite cum am gandit,dupa ce s-a intamplat am aprins aproape pe fiecare zi o lumanare pentru sufletelul copilasului care mi l-a luat Dumnezeu la cer si una pentru viitorul copilas, ziceam in gand ca imi pare rau ca nu ai venit la mami pentru copilasul pierdut,Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul tau,cand aprindeam lumanarea pentru sufletul viitorului meu copilas ziceam ca te asteapta mami cand vrea Dumnezeu sa mi te aduca si uite ca au venit peste un an impreuna asa cred eu sa le fie mai usor cand sunt doi,sunt foarte fericita acum am trecut peste acest esec cu convingerea ca o sa fie bine,m-am rugat mult si mi s-au auzit rugaciunile pana la urma.
Iti doresc multa sanatate,multa credinta ,liniste sufleteasca si rugaciune.Dumnezeu sa te aiba in grija Lui.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Marryan,imi pare rau ce ti s-a intamplat dar totul o sa fie bine,Bunul Dumnezeu o sa aiba grija de tine,m-ai sunt si oameni care au rautate in ei fac numai greseli in viata,acestia o sa plateasca in fata Lui Dumnezeu.Iti multumesc pentru intentia ta de a duce listuta la biserica,cred ca Dumnezeu a vazut si te va rasplati pentru bunatatea ta.Iti doresc multa liniste sufleteasca sa te ajute Dumnezeu sa recuperezi actele cu poza mamei tale dragi,poate le gaseste cineva si le duce la Politie,daca le arunca omul cel rau.Sa te rogi in continuare sa vezi ca o sa fie bine.Dumnezeu sa aiba grija de tine.Doamne ajuta!
Va iubesc mult!Dumnezeu sa va aiba in grija Lui pe toate!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cleopatra toata admiratia pentru tine.Si intradevar crdinta vindeca toate ranile. O sa incerc sa ma linistesc si eu, desi pierderea mea =nreusita fivului nu se compara cu pierderea unui ingeras a carui inimoara deja batea. Dar cum zici Doamne Doamen stie ce palnuri are cu fiecare. SA dea DD sa ai o sarcian far aproblem si cei doi bebici sa se nasca far probleme.

Iar la restu fetelor, va doresc sa trecem peste nereusite si suferinta cit mai repede posibil. Si numai fericire in viata alaturi de celor dragi.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

Suflet, ce inseamna canon de 6 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Felicitari Sufletel! Dumnezeu sa ajute toate burticile din acest grup si dumnezeu sa ne ajute sa va urmam ... sa fiti sanatoase, bebici sanatosi si sarcini usoare... speranta mea e tot in Dumnezeu pentru ca numai cu ajutorul lui vom atinge aceasta bucurie ...

cu ajutorul vostru si in special al lui Cleo am reusit sa trec peste momentele grele ....

In prezent avem 6 gravidute.... cine va fi a 7 a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Cleopatra iubita iti multumesc tare mult pentru cuvintele tale frumoase, mereu ma faci si imi readuci zimbetul si fericirea in suflet, esti o adevarata luptatoare, si vreau sa prind si eu un pik de imunitate de la tine, ma bucur enorm de mult pu scumpii tai copilasi, sper ca toate acestea vor fi incununate cu fericirea de ai avea in brate si a le simti bucuria pina si respiratia lor dulce din primele zile iti aduc cel mai frumos sentiment de pe acest pamint!
Te admir pu tot ceea ce faci cu dragostea ta pentru Dumnezeu, sa te ajute El ca sa treci cu bine peste acele citeva lunisoare care au mai ramas, si nasterea sa ti fie tot asa de usoara precum este credinta ta in Dumnezeu!
Magduta imi pare fr bine ca incepi sa gindesti pozitiv, ai sa vezi ca dupa citva timp o sa ne bucur cu marele tau vis indeplinit, sunt sigura de acest lucru, uite dumnezeu a demonstrat inca o data ca pentru El nimik nu imposibil, cisr exemplu Virginiei caer o admir pu credinta ei in Dumenzeu si ce rasplata mare ia dat pina la urma!
Kerstindraga mea ma bucur fr mult ca ai trecut peste momentele grele cu ajutorul credintei in Dumnezeu, sper ca incontinuare sa ceri si sa te rogi la Dumnezeu si El fr curind iti va indeplini dorinta! Doamne ajuta!
sulfetel mai intra pe la noi si ne mai povesteste despre minunea ta obtinuta prin credinta, ca astfel ne vom intari mai mult si vom merge mai departe!
Citisem in biblie mai de mult o fraza care mia ramas de atunci in inima, care suna in felul urmator: "Fiecare om va fi mintuit dupa credinta sa", daca vei cere iti va da; daca vei bate usa ti se va deschide" Deci Dumnezeu ne da fiecaruia dupa credinta noastra, atunci trebuie sa staruim in rugaciune si totul ne va fi dat peste masura! Taotele fetele le pup si le doresc ca Dumnezeu sa ne ajute pe toate la aceasta!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput