Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)
Raspunsuri - Pagina 16
marryan spune:
Virginia multumesc iubita pu cuvintele tale de incurajare, deja am si uitat de banii aceea, ma gindesc doar la poza si la cruciulita de aur care era in ea tot tinind sa o sfintesc inca o data, aceasta cruciulita mea fost data cadou de nunta...Cred si ma rog ca sal mustre constiinta pe acel om ca sa nu mai repete fapta, nu ca mia rintoarce mie ceva dar sa nu mai pateasca si alti oameni ca mine, Mare e Dumnezeu si Mari sunt binecuvintarile lui! Si la voi a fost o ispita mare, dar Dumnezeu ci mila sa a fost mai presusu de cit toate si va dat intelepciune ca sa procedati corect!
Tu cum te simti sper ca bebicu este bine in burtika si incurind ne vei bucura cu rezultatele de la eco!
alinishca ce sa intimplat? Esti bine?
Restul fetelor va doresc o duminica cit mai frumoasa si linistita in pacea lui Dumnezeu!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
oana_2006 spune:
buna fetelor! vreau sa ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu , pentru ca imi doresc foarte mult un copilas si ma rog mereu la Dumnezeu sa ne binecuvanteze si pe noi cu acest dar
.
oana_2006 (Oana-Madalina)
alinushca spune:
Dragele mele, eu am facut o mica greseala pe care vroiam sa vi-o impartasesc ca poate nu faceti ca mine (sunt sigura cu nu veti face ca mine, dar asa ca asigurare). Cand am aflat Vineri rezultatul la al doilea HCG (rezultat care prevestea pierderea sarcinii) m-m intristat foarte tare. In loc sa imi pun nadejdea in Dumnezeu, ca doar el da viata copiilor si nu HCG-ul, am cazut intr-o stare foarte foarte proasta. Mi-am facut 1000 de griji si de ganduri, unde evident ca nu era si Dumnezeu. Ba chiar am ajuns sa Il acuz pe undeva ca nu ma ajuta, ca iar ma face sa trec prin asta. Cand eu de fapt nici nu ii cerusem ajutorul. Duminica la slujba mi-am revenit. Iar azi a inceput avortul menstrual.
Data viitoare o sa incep cu mai multa rugaciune si cu mai multa incredere.
In asteptarea lui 
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png
suflet spune:
BUNA FETELOR! AM REUSIT: SUNT INSARCINATA DUPA 4 ANI DE INCERCARI....IN SEPT 2007 AM FOST OPERATA DE DR. TUTUNARU. REZULTATUL:ENDOMETRIOZA PLINA. TRATAMENT 3 LUNI CU INJECTII. I-AM SPUS CA NU O SA LE FAC SI CA O SA INCERC 2-3 LUNI SA RAMAN. LA SFARSITUL LUNII AUGUST DL. DOCTOR A CITIT REZULTATUL SPERMOGRAMEI SOTULUI MEU. VERDICT:NICI O SANSA DE O SARCINA. MOBILITATEA PROGRESIVA ERA DE 25%. O SINGURA LUNA A FOST SUFICIENT DE TRATAMENT PT. CA SA RAMAN INSARCINATA. INSA PERSOANA CARE M-A AJUTAT CEL MAI MULT A FOST PARINTELE IOAN IORDACHE DE LA BISERICA SF. SPIRIDON VECHI CARE A SPUS CA DACA II URMEZ SFATURILE, DUPA 6 SAPT. DE CANON VOI RAMANE IMEDIAT INSARCINATA. SI ASA A FOST: AM RAMAS INSARCINATA LA 2 ZILE DE LA TERMINAREA CANONULUI. MARE ESTE DUMNEZEU!!!!! VA PUP SI CU DUMNEZEU INAINTE!!!!
ainigriv spune:
Offff,ce rau imi pare,Alinushca!!!Nu ti-au dat ceva tratament imediat cum au vazut Hcg-ul mic???Stiu ca progesteronul mai ajuta la fixare,insa,ai dreptate,tot Dumnezeu hotaraste ce-i mai bine pt noi!!!
Nu trebuie sa-ti faci griji,ca El ne iubeste si stie cum e mai bine,poate ne fereste de ce-i mai rau...asa eram si eu tentata sa zic,cand cu extrauterina,insa mi-am amintit pe urma ca facusem radiografii dentare fara sa stiu de sarcina,deci,nu se stie ce iesea!!!
Important este sa nu-ti pierzi nadejdea in Dumnezeu si Maicuta Domnului,acum sa te intareasca sa treci peste aceasta incercare si sa vina cat mai repede un bebic.Stii ca Sf.Stelian trimite mamelor un alt Dar in locul celui pierdut???Roaga-te lui zilnic, o sa ne rugam si noi,vom reusi toate,nu se poate altfel!!!
Pupici,
,Dumnezeu sa ne aiba in paza , sa trecem cu bine si peste acest hop!!!
sandaa spune:
Alinushca imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat, nu am cuvinte. O sa ne rugam pt tine ca sa poti trece peste asta si sa-ti dea Dumnezeu un copilas in locul celui pierdut, trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu stie ce face.
Bun venit in grupul nostru le urez fetelor noi si sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca dorinta la vremea potrivita! Va pup pe toate si Dumnezeu sa ne binecuvinteze!
sandaa spune:
Felicitari Suflet!! Ma bucur cand citesc ca cineva din grupul nostru a mai ramas insarcinata! Sa ai grija de tine. Te pup
marryan spune:
Alinushca imi pare nespus de rau iubita ca iar trebuie sa treci printr-o pierdere, dar nu uita ca Dumnezeu ii da si tot El ii ea, poate o sa te supere aceste cuvinte dar am intentia ca sa te ajut sa gindesti pozitiv despre Dumnezeu, ca El ne iubieste si ne da toate cite cerem noi! Important acum sa ai mai multa credinta in Dumnezeu sa incerci sa te rog la El sa i multumesti pu tot ce tia dat EL acum, incearca sa vorbesti cu un preot, sunt sigura ca te va ajuta enorm de mult sufleteste, nu gindi negativ ca toate astea incurca la tot ceea ce vrem sa obtinem in viata! ai incredere si totul va fi bine! iti sunt alaturi cu sufletul si cu inima, ca stiu ca doare fr mult mai ales ca e dorit si asteptat! dumnezeu sa ti lumineze calea si sa te linisteasca!
oana bine ai venit la noi in grupulet chair daca inca cleopatra nu te aadaugat in listuta, te-am adaugat noi in lilstuta noastra care ne rugam seara de seara, ai increder ein Dumnezeu si totul va fi bine!
suflet mare tia fost credinta in Dumnezeu ca tea rasplatit dupa merite, itit multumesc ca ai intrat la noi aici si nea marturisit marea ta bucurie, si noi suntem laturi de tine si traim aceasta mare bucurie! Sper ca Dumnezeu asa cum tia aratat marea minune si ti-a dat-o asa sa te ajute sa treci prin aceste 9 luni cu bine! Imi spui te rog ca acest parinte Ioardache da canoane fiecaruia diferite sau le paote face oricine!
La restul fetelor nu va numesc ca sa nu iut pe cineva va doresc un inceput de saptamina cit mai frumoasa si pline de roade! Dumnezeu sa fie cu noi!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
fulg spune:
Buna Cleopatra.
Sunt si eu doritosre de buritca si cred ca din greseala am trimis mesajul tau din nou. Scuze
Nu ma prea pricep. Nu stiu cum sa ma inscriu pe lista voastra de "doritoare de burtici" Ma poate ajuta cineva?