Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Sarut mana de sfat,Cleo!!!Stiam de magne B6,dar cred ca dr. mea a uitat deocamdata de el,mi-a dat doar utrogestan,acid folic si No spa la nevoie...sper sa nu fie nevoie niciodata sa-l iau.Acum am inteles ca mai sunt miscari,ca bebe se fixeaza bine in cuibusorul lui si nu au cum sa nu fie,important este sa avem noi credinta in Dumnezeu ca ne apara si totul o sa fie bine.Voi la cate saptamani ati vazut inimioara batand???
Azi,zi mare,de sarbatoare,va doresc multe pace si lumina,fie ca Sf.Dimitrie sa mijloceasca pentru noi,ca mari minuni face!!!Pupici si Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dragele mele!

am citit cu sufletul al gura tot ce ati scris ieri si azi, din pacate nu am prea mult timp acum liber ca sunt incarcata la servici, dar recuperez eu repede!
multumesc cleo de cuvintele frumoase, sper ca Dumnezeu sa ti auda rugaciuna si urarile de bine care le transmiti tuttror fetelor!
Ma bucur ca esti bine acum, sper ca asa sa te simti de bine si pina la sfirsit! Dumnezeu sa te calauzeasca si te aiba in paza mereu!
Fetelor va multumesc la toate pu acatistele care le dati la biserica si pu listutele noastre deasemenea, este nemaipomenit cum ne mobilizam noi si ne rugam una pu alta, e fr bine!
eu incerc sa ma rog la ora 21:00 uneori incep mai devreme un acatis si dupa care fac o rugaciune mai mare alaturi de sotul meu drag, aseara nu am putut sa ma abtin si am inceput sa pling fr tare cind am inceput sa citesc Acatistul Sf parint Ioachim si Ana, ma emotionat fr tare!
La noi miine e SF Parascheva si am sa incerc sa caut acatisul ca sal citesc miine si deasemenea voi merge la biserica sa duc listuta noastra si voi aprinde si o luminare!

imi spune ti si mie voi infiecare seara cind faceti rugaciunea este neaparat sa avem o luminare aprinsa sau nu? pu ca eu pina acum nu citeam cu luminare aprinsa dar poate nu fac corect?
Si mai am o intrebare, eu continui sa primesc Nistatin ovule intravaginal deoarece am o mica iritatie de la candidoza,nu am eliminari de nici un fel si frotiu mia esit flora bacili, adica nu am nici o infectie bacteriala, macar asta e de bine...dar totusi am o senzatie de durere usoara la intrare in vagin cind fac dragoste cu sotul si citeodata cind ejac....am usoare arsuri parca...si toate astea mia zis ca se datoreaza candidoze si mucoase putin inflamata? Poate ma ajutati cu niste sfaturi fac bine sau nu? multumesc si ma scuzati pu detalizare!
Dumnezeu sa fie cu noi toata ziua!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor, ce bucurie sa va citesc!!

Mulumtesc si eu tuturor pentru rugaciuni si pentru acatiste si pentru tot ce facem aici pentru noi toate! Este minunat ce se intampla! Imi doresc tare mult sa iau pe fiecare la rand si sa multumesc anume si sa raspund, dupa capul meu, fiecarei vorbe ale voastre. Si sper sa nu va suparati ca nu voi face asa (din motive de timp) si sa ma credeti ca am citit tot cu mare drag si ca fiecare dintre voi sunteti in inima mea, va sunt recunoscatoare si va doresc tot binele!

Pentru Marryan, un tratament extraordinar de eficient in caz de candidoza: cu ajutorul unui irigator, in prima seara te speli intravaginal cu o solutie de apa calduta (preferabil apa plata incalzita, caci aceea e pura - sau apa de la robinet fiarta si racita) in care ai dizolvat o lingurita rasa de bicarbonat. Poti face solutia din aprox jumatate de litru de apa sau putin mai putin, nu e strict. A doua seara faci la fel, dar dizolvi in apa o lingura (nu foarte plina, cam cantitatea unei lingurite pline) de otet. O seara bicarbonat, o seara otet, patru seri la rand. Ceeace iei tu acum contra candidozei, adica unguentele din comert in general sau ovulele sunt mai putin indicate, fiindca pe de o parte inhiba candidoza si pe de alta parte, fiind de sinteza, pot favoriza alte "minuni". Tratamentul asta e usor de facut, zic eu, simplu si natural - si, cum ziceam, foarte eficient. Inca din a doua seara ai sa simti ca ai scapat, dar e mai bine sa faci toate cele patru seri.

Revin, astazi sper! :-) Va mai scriu - ca deh!!! nu se poate scapa asa de usor de mine! ;-)

Imbratisari calde si pupici tuturor! Doamne ajuta in tot ce faceti si ... muuuuuulte Visuri implinite!

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput

Livsy iubita multumesc tare mult, de sfat o sa l incerc deseara sa l fac, dar otet de casa e bun din vin sau cumparat din mere are importanta oare? Multumesc, ai grija de tine!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

Buna tuturor si Doamne ajuta

M-au impresionat si mi-au dat liniste sufleteasca cuvintele frumoase pe care le-am citit aici. Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista aspirantelor de la inceputul capitolului.
Inercam de prin 2005 sa facem un bebe, n-am ramas niciodata, programata pentru laparo la Tutu pe 05 nov .
Ma rog la Dumnezeu sa ne indeplineasca si noua dorinta; citesc, cand am timp, acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana.

Irina

Mergi la inceput

Marryan, eu cred ca poti pune otet de casa sau de care ai tu la indemana. Tratamentul functioneaza in felul urmator: candida este un organism (sau cum sa-i spun?! :-) ) saprofit, adica ea este prezenta oricum in organism, mereu. Uneori (in situatii de stres, imunitate scazuta, aciditate locala crescuta etc) ea se dezvolta mai mult decat este normal si atunci devine suparatoare. Acest tratament face urmatorul lucru: ii schimba mediul in care ea traieste, adica bicarbonatul il face alcalin, otetul acid si tot asa, astfel incat dezvoltarea exagerata a candida este stopata. Cred ca otetul actioneaza la fel, fie el din vin sau de mere, otet sa fie :-)

Am explicat aceste lucruri ca sa nu crezi ca ai "luat" candida de undeva - ca eu asa am crezut mult timp. In plus, candida nu este periculoasa, nu da complicatii de nici un fel, este insa foarte suparatoare cand se dezvolta exagerat.

Sper ca te-am lamurit. Ceeace vezi repezinta "studiul" din ani buni de cercetari :-) :-) :-) (facute de mine pe cont propriu, cu ajutorul internetului). Tratamentul in schimb il am de la o dna dr care este extraordinara, este medic de familie in Bucuresti, foarte credincioasa, tine toate posturile in fine, este o persoana... nu am cuvinte s-o descriu. Nu este dr mea de familie, am ajuns la ea de doua ori, cred, cu recomandare, acum cativa ani... poveste lunga. Atunci mi-a spus de acest tratament si de cate ori am avut nevoie am constatat cat este de eficient!

Multumesc, sa ai si tu grija de tine! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Cleo, nu m-ai suparat sub nici o forma! In scris poate nu se inteleg asa usor nuantele. Din contra, m-ai bucurat si m-ai ajutat foarte mult pentru ca mi-ai adus aminte de unele lucruri foarte importante care erau acoperite sub praful grijilor. Parintele mi-a zis ca acolo unde sunt griji si planuri nu e Dumnezeu.

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor si un sfarsit de saptamana cat mai placut si relaxant!
Am citit ce ati scris si vreau sa va multumesc la fiecare in parte pt toate cuvintele frumoase care le scrieti. Multumesc Cleo, tu intotdeauna ne scrii fiecaruia si ne dai speranta. Ma bucur ca gemenii sunt bine si ceilalti bebici ai gravidutelor! Un pupic pt ei. Ma bucur ca mai citesc si alte fete Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana eu cred ca este de foarte mare folos orice rugaciune adresata sfintilor. Ei ne ocrotesc si se roaga pentru noi. Sa ne binecuvinteze Dumnezeu pe toate si sa avem cat mai multa credinta. Va pup.

Mergi la inceput

Livsy multumesc tare mult pu sfat asa o sa fac desi ma indoiam la incput ca otetul face mediul acid si la candidoza el devine si mai acid, dar daca e testat de tine o sa incerc chiar din seara aceasta pina la ovulatie poate creem un mediu alcalin si bun pu supravetuirea gigeilor
Irina bine ai venit in grupuletul nostru, ma bucur ca iti place si te linisteste aici la noi, sper din suflet ca Dumnezeu sa ti indeplineasca visul si poate ianinte de laparo vine si bb sau daca deja tia venit CM sper va operatia sa decurga cu succes si sa iti revii repede! O sa fie bine tinem pumnii strinsi, strinsi!

sanda multumiri de urari asa sa fie un weekend placut si plin de roade spirituale! Ma bucur ca si tu citesti acatisul SFintilor Parinti Ioachim si Ana sper ca sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim visul!
Dumnezeu sa fie cu noi in toate zilele!

Maria

Mergi la inceput

V-am zis ca azi va fi mai greu sa scapati de mine. Pentru ca trebuie sa mai "recuperez" si eu din cand in cand.
Irina, bine ai venit printre noi, Cleo te va trece in listuta. Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca Visul curand. Sa ne mai povestesti despre tine... As vrea si eu sa va spun mai mult, uneori, nu ca as avea cine stie ce secrete nemaipomenite, ci parca simt nevoia sa mai povestesc una-alta, totusi atmosfera de aici imi face atat de bine asa cum este, imi place enorm ca povestim partea frumoasa si plina de speranta din vietile noastre... Si noi am inceput sa "lucram" tot in 2005 (ne-am casatorit in 2002) si uite ca nu s-a intamplat, am facut si eu anul acesta (la inceputul anului) o laparoscopie - pentru ca in urma unei HSG mi-au spus ca as avea trompele "infundate". In urma laparoscopiei dr mi-a spus ca trompele s-au permeabilizat imediat, ca nu am probleme si ca ar trebui sa se intample... (ar fi o chestie, sa zic asa, ca cica as avea trompele foarte lungi si subtiri si in general tot "drumul" e incalcit, zicea dr...) Si acuma ne rugam la bunul Dumnezeu, cand e vremea noastra, sa primim ceeace viseaza orice femeie si orice familie, cred eu. Ne mentinem cat mai sanatosi cu putinta, ne rugam, fiecare pe limba lui (si sotul se roaga, dar inca nu am reusit sa ne rugam impreuna), eu ma rog cu voi, la 9 seara si uneori ma mai rog si dimineata... Si imi place enorm sa merg la Biserica, sa aprind lumanari si sa ma linistesc acolo.

In ceeace priveste Rugaciunea de la 9 seara, ca s-a tot vorbit despre asta, eu mi-am spus de la bun inceput ca voi face tot posibilul sa respect ora si sa fim impreuna, stiind ca vor fi zile cand pur si simplu nu voi fi acasa sau mai stiu eu ce mi-am propus ca in acele zile, ca sa nu fiu ispitita sa nu mai fac deloc, ma rog la ora 11:00 PM.

Inca o data bun venit noilor fete si Dumnezeu sa vegheze asupra viselor noastre! Sanatate multa si Mamicilor si Bebilor si tuturor, ca toti avem nevoie - si muuuulta Credinta!

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput