Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Vroiam sa va povestesc ceva de Vinerea trecuta. Am fost la Sf. Maslu si la un moment dat parintele nostru a venit, ne-a acoperit cu epitrahilul ca sa citeasca Evanghelia, pe mine si pe sotul meu, iar in spatiul micutz care era intre noi a venit din senin si s-a asezat un baietel blond cu ochi caprui - o frumusete de copil de vreo 2-3 anisori si cumiiiiinteee Sotzul l-a acoperit si pe el cu mantia aceea a preotului, eu i-am sustinut spatele cu mana pentru ca statea in genunchi intre noi doi. Doamne ce senzatie puternica am trait atunci. Era exact de parca ar fi fost al nostru. Atata liniste si multumire si bucurie am simtit ca mi-au dat lacrimile. Asa ne mai da Dumnezeu cate o mica bucurie din cand in cand numai sa o observam .
Sa aveti o zi linistita!

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Ziua buna tuturor!Chiar daca nu e soare afara, sper sa aveti lumina si caldura in inimile voastre minunate. Am sa incerc sa transcriu rugaciunile (cele 2 care nu au fost postate bine din cz. caracterelor romanesti)pt. cele care nu au reusit sa intre pe site. Eu azi de dimineata am reusit sa le citesc pt. prima data alaturi de Acatistul Sf. Stelian (zilnic citit)si m-am simtit tare bine.
N-am spus (cred)pana acum, mi-a fost rusine, dar nici eu nu reusesc mereu la ora 21 sa rostesc rug. pt. ca atunci vine sotul (uneori)de la lucru si are chef de vorba. Dar mi-am zis ca e important sa ne rugam cand putem. Asa ca eu mai citesc acatistul in timpul zilei sau seara dupa ce adoarme sotul(sunt cam adormita atunci si eu, e mai greu).Oricum la fiecare acatist am in acatistier listele cu numele voastre si va pomenesc in parte pe fiecare (cu bebe si fara). Interesant este ca daca ma rog pt. mine sau pt. bebe imediat ma gandesc la voi si la bebelusii vostri si la cele care au nadejde la Dumnezeu ca vor primi si ele in curand un bebe (imi amintesc mereu de momentele cand ma rugam si eu pt. dezlegarea pantecelui meu si cat puteam sa plang la fiecare rugaciune rostita acasa sau la biserica).
Sa va spun ce am facut aseara de zapacita ce sunt. M-am bucurat ca la ora 21 eram singura si speram sa nu vina sotul inca asa ca repede m-am dus inaintea icoanelor sa ma rog. In timp ce rosteam finalul rug. incepatoare deschideam Acatistierul si incep sa citesc Condacul1 si Icosul 1, la sfarsitul caruia imi trece prin minte un gand/imagine: ne vedeam pe toate rugandu-ne impreuna si rugaciune ridicandu-se la cer la Maica Domnului. In acea clipa am realizat ca eu nu ma rugam Maicii Domnului, eu citeam de fapt Ac. Sf. Stelian pe care-l mai citisem de dimineata. N-am stiut ce sa fac, asa ca am decis sa-l citesc pana la capat si apoi dupa o pauza de 5 min. (daca tot nu venise sotul)am inceput si Ac. Sf. Acoperamant. Atunci mi-am zis din nou ca orice efort este posibil daca e si vointa. Altadata abia citem un acatist, mi se parea atat de lung din cz. pozitiei in genunchi care nu mi-e foarte comoda si stateam in pat. Ei bine, se poate. Pt. bebe merita orice efort doar el sa nu fie obosit.
Scuze pt. povesti, nu stiu ce mi-a venit, nu era in plan pe azi sa scriu atat dar...suficient, ma duc sa mai si gatesc.Poate mai intru deseara sa vad cine ce a mai scris, cred ca m-am virusat cu acest forum (noroc ca n-am mers inca la serviciu ca de la 1 noiembrie cred ca e musai sa merg).

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Marryan, aditi, Aingiriv si toate fetele va multumesc din tot sufletul pt sustinere. Dar din pacate mai am momente cind ma apuca plinsul fara nici un motiv, adica in adincul sufletului meu este motivul. Dar in final am inceput iar procedurile de a afla cauza oligospermiei si vreun tratament natural poate poate se va intimpla in astea doi ani de asteptare pr un eventual nou fiv , vreo minune.
Aditi dr Stamatian lucreaza al giencologie 1 in cluj si poti sa suni acolo la nr de tel 0264591942 unde iti va raspunde centrala si tu poti sa zici ca la ginecologie vrei sa vb cu dr Stamatian sau sa iti dea un interiro unde te-ai putea programa pt pt eco 3d la el.In caz ca mai reusesc sa dau de nr de tel personal sau poate chiar la cabient privat iti spun.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Ieri nu am reusit sa va scriu ca nu m-am simtit bine,am intrat putin si am citit cu mare drag ce ati scris dar din pacate nu am reusit sa va scriu din cauza strarii mele,azi ma simt putin mai bine si nu pot sa va las singurele sa nu va scriu.
Carmencar,iti multumim ca o sa duci listuta noastra la Patriarhie de ziua Sf.Dimitrie,Dumnezeu sa-ti ajute cat mai repede sa-ti indeplinesti frumoasa dorinta.Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina!
Ainigriv,iti multumim ca vei duce listuta noastra la Sf.Andrei si ma bucur foarte mult ca samburelul tau de copilas este bine acolo unde trebuie ar fi indicat sa iei si magne b6 ca sunt foarte bune pentru sustinere eu le iau de la inceputul sarcinii ajuta la dureri si contractii musculare.Dumnezeu sa aiba grija de voi pana la termen.Doamne ajuta!
Alinushca,ma bucur mult ca ti-au disparut gandurile rele si te-ai linistit,ti-ai amintit de marele ajutor a Lui Dumnezeu,eu am simtit ca iubeste la tine sufletul tau curat si inocenta.Sa ai toata nadejdea in Bunul Dumnzeu ca la El este toata iubirea din univers,m-a impresionat ca ti-a mai dat un semn la Sf.Maslu cu acel copilas micut care s-a asezat intre tine si sot,poate o sa ai un baietel minunat.Dumnezeu sa va aiba in paza pana la termen,sa fiti sanatosi si voiosi!Doamne ajuta!
Hera,ma bucur ca sunte-ti in continuare linistiti si o sa vedeti ca dupa canon o sa fie mare bucurie,visul vostru se apropie de reusita!Dumnezeu sa va lumineze pasii spre reusita!Doamne ajuta!
Marryan,o sa te molipseasca si pe tine graviduta dupa care ai baut apa cu un copilas sanatos si dragalas.Dumnezeu sa va aiba in paza Lui sa reusiti sa va indepliniti visul!Doamne ajuta!
Magduta,imi pare foarte rau ca nu ai reusit cu fiv-ul dar trebuie sa mergi mai departe cu toata convingerea ca vei reusi,multe fete de pe acest forum au trecut prin ce ai trecut si tu dar nu s-au lasat si pana la urma au reusit.Noi o sa ne rugam pentru tine sa reusesti cat de curand sa ai un copilas sanatos si frumos.Dumnezeu sa va vegheze zilnic sa va aduca pacea interioara si o sa reusiti sigur.Doamne ajuta!
Va iubesc mult surioarele mele spirituale!Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti frumosul vis cat mai repede!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Daro,bine ai venit in grupuletul nostru,te-am adaugat pe listuta noastra cu gandul ca vei reusi cat de curand sa-ti indeplinesti frumosul vis.Dumnezeu sa-ti aduca multa liniste sufleteasca si sa-ti calauzeasca pasii spre lumina!Doamne ajuta!
Sandaa,ma bucur ca te simti bine cu noi si ai inceput sa ai mai mult timp pentru rugaciuni,iti multumim ca vei duce listuta noastra la biserica.Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre reusita!Doamne ajuta!
Livsy,imi pare rau ca nu a fost sa fie luna acesta dar mergem inainte,Dumnezeu stie cand o sa fie momentul potrivit,ma bucur ca te simti bine alaturi de noi.Dumnezeu sa-ti ajute cat mai repede sa-ti indeplinesti frumosul vis.Doamne ajuta!
mmc_nd,ma bucur ca te simti fericita alaturi de noi,sigur o sa vii se indeplineasca dorinta tuturor.Dumnezeu sa-ti aduca multa lumina in suflet si sa reusesti!Doamne ajuta!
Aditi,ce frumos ai scris,Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa va dea multa sanatate si bucurie.Sarcina usoara in continuare bebelus sanatos si bun!Doamne ajuta!
Magduta,sa va dea Dumnezeu multa liniste si pace!Sa aveti mare credinta,sa va rugati in continuare la fel cum ne vom ruga si noi pentru voi si totul o sa fie bine.Dumnezeu sa va aiba in grija Lui si sa va calauzeasca pasii spre reusita cat mai repede!Doamne ajuta!

Dumnezeu sa ne auda rugacinile, sa va dea multa sanatate si indeplinirea frumoaselor dorinte iar noi burticilor sarcini usoare pana la termen cu bebelusi sanatosi si voiosi!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor acum am venit de la PATRIARHIE i a titi ca am laat lituta noatra(am cri o de ma durea mana ca nu mi mai merge imprimanta dar nu m am laat pana am terminat o)la motele Sfantului DIMITRIE noroc cu mama care mi a tinut rand i cand a ajun mai in fata le am dat drumul copiilor acaa i m am du i eu(noroc ca unt aproape de patriarhie), nu pot a va pun cat de bine m am imtit dupa ce am arutat fintele moate exact ca un fulg care plutete. Ma bucur ca am facut i eu un bine la fel cum i voi mi a ti facut mie pomenindu ma in rugaciune au laand lituta noatra la diferite bierici. Sper ca Dumnezeu i toti fintii a ne auda rugaciunea i a ne binecuvanteze pe toate cu un copil. Va multumec inca o data ca exitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Carmencar, asta e mare lucru! Sf. Dimitrie Basarabov este mare facator de minuni! Spun asta nu pentru ca stiu ca ar fi vindecat pe cineva de cancer sau altele asemenea. Mici minuni se intampla in fiecare zi celor care se roaga la Sfinti. Asa mi-a aratat sotul meu si asa simt si eu acum. Iar Sf. Dimitrie imi este tare drag. Imi pare doar rau ca in zilele obisnuite racla in care este asezat nu mai are deschizatura aia in dreptul mainii ca sa poata fi sarutata. Multumim. Sa stii ca listutele astea duse in atatea locuri de rugaciune fac mare bine si sunt tot mai sigura ca grupuletul nostru o sa fie plin de gravidutze repede.

Cleo,
multumesc, dar inocenta nu sunt eu deloc. Ti-as mai spune eu mai multe dar nu are rost. Pentru pacatele mele s-a intamplat ce s-a intamplat prima data. Parintele mi-a zis ieri "Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!" in legatura cu noua sarcina. Nu e frumos? Si parca in acelasi timp imposibil? Pentru noi.

Maine duc si eu listuta la biserica.

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta dragele mele.
eu nu prea am mai scris in ultimul timp pentru ca nu ma simt foarte bine, vreau sa fiu optimista si sa invat sa am rabdare, dar uite ca pe ultima suta de metrii nu prea mai pot sa gandesc asa, sapatamana viitoare ar trebui sa-mi vina si mie sotul acasa dupa 6 luni.sunt plina de emotii si de abia il astept.
ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-mi lumineze gandurile si sa ne daruiasca un pruncut cat mai curand.
vroiam sa va spun ca pe www.crestinortodox.ro puteti sa ascultati muzica psaltica au foarte multe lucruri frumoase aici.
le multumesc fetelor pentru pomelnicele date, maine sper sa ajung si eu la Sf. Maslu si o sa dau si eu listuta noastra.
Din pacate maine dimineata trebuie sa merg la scoala am ore si nu prea am cum sa ajung la Sf. Liturghie.
sa stiti ca si mie mi se intampla de cele mai multe ori sa nu pot sa ma asez la rugaciune la ora 21, dar mi-am impus sa nu adorm pana nu citesc un acatist, am sa incerc sa fac in asa fel sa incep si eu la ora stabilita rugaciunea.
va imbratisez si va iubesc

Mergi la inceput

Alinushca,eu ti-am zis de inocenta ta asa ca esti tinara nu am zis-o cu rautate,am simtit eu sa-ti zic asa cred ca nu e cu suparare.Sa stai cu multa liniste sufleteasca ca totul o sa fie bine nu trebuie sa stati cu frica,eu asa zic ca nu faci bine la bebelusul tau iubit.Multumim ca vei duce listuta noastra la biserica!
Dumnezeu sa va vegheze!Doamne ajuta!
Carmencar,iti multumim din suflet ca ai dus listuta noastra la Patriarhie si ma bucur ca te-ai simtit foarte bine cand ai sarutat sfintele moaste,este o minune ca ai reusit.
Iti doresc multa sanatate,credinta si indeplinirea frumosului vis!
Dumnezeu sa fie cu tine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Criss,ce bucurie mare ca vine sotul dupa sase luni,incearca sa-ti linistesti emotiile ca totul o sa fie foarte bine,Dumnezeu o sa va ajute si voua cat de curand sa va indepliniti dorinta.
Iti multumim ca o sa duci listuta noastra la biserica!Important este ca te rogi chiar daca uneori nu se intampla la ora 21:00.
Dumnezeu sa va lumineze calea spre reusita!Doamne ajuta!

Mergi la inceput