FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
bebi f uite ce scria zuzunaki la fivoase..
...."Adina1967vinde PROGESTERON INJECTABIL(Prontogest),de provenienta italiana,care poate fi procurat din Bacau...expira in noembrie 2009...doritoarele sa-i trimita Adinei un PM
baftaa multaaa!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Delfinutza spune:
Criss felicitari si sa fie cu noroc si sa stea in burtica 9 luni...hai ca mai putin si sa o iei si pe Liana de manautza si sa va sarbatoriti inca din Szeget cu reusitele voastre...eu voi fii alaturi de voi...ca de obicei![]()
Lianoooo tu n avusasi somn??ha????te pomeni ca ma visasi cum stateam cu boata langa tine ca sa fii cuminte![]()
![]()
![]()
Pussi sa ai grija de tine si de tuste si sa papati tot
toate fetele
Delfinutza
pussi spune:
din ciclul "de descretit fruntile"

Dar pe asta ati auzit-o?:)
Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Test de "sarcina":
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie sifixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.
2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtind in brate un sac umed care cintareste intre 4 si 6 kg.
La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la
culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtind sacul timp de o ora.
Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut.
Intoarcerea in pat la 2h45. Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tirziu, trezirea!
Cintati cintecele de leagan pāna la ora 4h00.
Reglati desteptatorul la 5h00.
Treziti-va si preparati micul dejun.
Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!
3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stinga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti"pepenele" (care e in miscare), jucindu-va de-a avionul cu o lingurita.
Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intimpla cānd va incepe sa mearga,etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...
4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.
5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cind ati cumparat-o.
Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord.
Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).
Sfarimati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgiriati fiecare portiera cu un cui. Perfect!
6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta.
Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre.
Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.
SUCCES
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Chiara spune:
popica
, multumesc pt. raspuns! sa ne tii la curent cu mersul sarcinii si, mai ales, sa ne spui cate punctulete vede dr. zadori la eco peste 2 saptamani! 
adaca spune:
PUSSI te compatimesc. Sarcina mea(gemelara) a fost mai usoara ca a ta. Acum eu am pus 6 kg, dar mai am pana in decembrie. Vad ca starile de greata si
nu sunt. Ai grija de tine si de tuste.![]()
![]()
![]()
TIA sa stii ca am fost cuminte, nu am facut mai nimic ieri. Dar cine stie ce nu i-a convenit lui Rares. S-a nimerit si Nicu acasa, sa-l fi vazut ce disperat era, intr-una imi zicea sa-l sun pe dr.![]()
LIANA micinas? (nu stiu daca se scrie asa) dart intelegi tu.
Ai invatat sa faci gulas?
CRISIS esti bine? 
Ade
31 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
pussi spune:
cris ma bucur enorm pt. voi! stiu din propie experienta ce inseamna "top quality" spus de Zadori
, eu una nu l-am crezut, iti pove Liana de ce , dra a avut dreptate! asa ca-mi ramane sa-ti orez sa aiba maine asa mana buna cum a avut la mine .. sa fie pozitionati bine! Doamne ajuta!
popica! in primul rand felicitari! sarcina usoara si BB sanatos! O sa te trec pe listuta de
In al doilea rand as vrea sa te felicit pt. faptul ca ai scris, si ca ai multumit fetelor care scriu pe acest forum! Asta denota un anumit caracter... de ce spun asta? ca stiu fete din TM care datorita acestor informatii care sunt puse aici acum sunt
sau cu
in brate ... dar n-au multumit si nici n-au scris ... moralul celor de aici n-a contat![]()
ioana felicitari pt.
s-o stapaniti sanatosi si fara incidente! 
astept sa dai de baut!
adaca cum te simti? te mai doare burtica?
liana de papa azi nimic? noi stam bine
si fara vomitat pana la ora asta!
pupici la toata trupa!
PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 31 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
blankar spune:
CRIS felicitari si sa ramana acolo puiutii de maiine pana la 9 luni la caldurica!
LIANA tinem pumnii in continuare

POPICA sa ai o sarcina usoara si bebic(I) sanatos(I)!
Am si eu o veste minunata: o sa avem fetita si suntem foarte fericiti!Am fost la SZeged si m-am gandit la voi Liana si Cris!
Va doresc la toate fetele sa simtiti bucuria ce simt eu acum

pup pe toata lumea:MAGDUTA,PUSSI,INTERNET,DARIAIOANA,CHIARA,ANDICU,CONELIANELI,DELFINUTZA,,ADACA
blankar
19+
cu ANA
andicu spune:
Cris, FELICITARI pt cei 2 embrionasi "top quality"!
sa stea a mamica lor in burtica 9 luni si sa se transforme in 2 Feti Frumosi sau in 2 Printese, sau in 1 si 1, cum vrei tu!
Popica, bun venit printre"unguroaice" si FELICITARI pt reusita!!! iti doresc sarcina usoara cu 1 sau cu 2 bebei si sanatoasa! Acum daca ai prins curaj si ai scris, nu ne lasa, te asteptam sa mai scrii, inclusiv la Odiseea Sarcinii , la Gravidutze prin FIV! 
Cat despre "ale mele" nu va lasati influentate, oi fi eu mai slaba la schimbari...iar tu Pussilina o sa fii asa ocupata cu Tustele ca n-o sa ai timp de depresii!nu vedeti ca atarnatul printre voi ma tine pe linia de plutire? cum sa va las la nevoie, ca doar imi sunteti toate dragi si abia astept sa aflu vesti despre voi! ![]()
Liano, mananca mama bine, ca o fi cu directie! ![]()
Ioana, sa fie intr-un ceas bun kestia cu masina noua si bafta la scoala de soferi
e f bine ca te apuci de chestii care-ti fac placere, asa te relaxezi si trece timpul!
Va
!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

crisis81 spune:
Multumesc mult pentru urari! Cred ca cele mai multe dintre voi stiu exact ce simt eu cand vad cate fete sunt alaturi de mine si ma incurajaza. E minunat sentimentul.
Chiar astazi filozofam cu Liana si o intrebam: "Daca toata lumea ar fi intrat numai sa citeasca, cate dintre noi am fi ajuns la Szeged? Cate dintre voi ar fi acum
sau ar avea
in brate?".
Am dat o mica
ca sa am net in permanenta aici, dar nu a contat. Ceea ce conteaza e ca asa va simt pe toate alaturi de mine, asa pot sa impart totul cu voi. Magia nu este in ceea ce citesti ci in ceea ce scri, in ceea ce impartasesti celorlalti din experienta ta. Pentru ca intotdeauna si pentru fiecare dintre noi este ceva nou, ceva frumos sau poate urat, dar in orice caz acel ceva merita impartasit cu celelalte, acel ceva poate ajuta pe cineva, acel ceva i-l datorezi cuiva.
Eu una va datorez tot ce inseamna Szeged pentru mine, pentru noi, si cu Dumnezeu inainte peste doua saptamani am sa va multumesc pentru visul implinit. Fara voi
acest vis ar fi ramas poate la statutul de "vis".

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">
Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?
Liana30 spune:
Ajungi in viata sa cunosti oameni si oameni..aici am cunoscut numai oameni deosebiti..romani,unguri..nu conteaza..toti sunt oameni....am cunoscut fete pe care le'am luat cu "japca"si le'am adus aici...![]()
am cunoscut fete cu care schimbasem poate 2 vorbe dar cand ne'am vazut in fata cliniki am simtit ca le cunosc de'o viataaa..
Aiciiiiiiiiii am cunoscut;o pe crisss..nu intru in amanunte spun decat ca e "dilie"ca si mine![]()
Mineee e o zi importantaa pentru ea dar importanta si pt minee..are emotii ea ..io am cat caruu ![]()
mi'a intrat "pushtoaicaa"asta la suflet rau de tot
si imi doresc din tot sufletul sa reuseascaaaaaaaaa.....
daaaaaaaaaaaa!!!ok..ok fatooo sa reusim amandouaa!!daaa!!sa iesim in fata cliniki sa topaim ca doua nebuneee si sa tipam cat putem de tareeee"AM REUSITTTTTTTTTTTT!!!!"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin