FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 17
dariaioanaxx spune:
Liana- as mai revenii la dr.Z. dar nu prea vrea sotul si pe de alta parte ma gandesc ca iar o sa plec dezamagita de acolo,deja am programare la Medlife pe 7 noiemb.sa vad ce zic cei din Comisia de sterilitate daca imi dau verde pt. inceperea FIV ului pt. ca deja doi medici mi au spus ca pot incepe (dr. Predoi si dr. Ion Ionut);in Ungaria as revenii datorita pretului, ca este un pic mai mic decat la Medlife si datorita stimularii mai usoare;dar am mai multe inconveniente cum ar fi - sotul nu mai vrea sa auda de Ungaria(dar poate fi convins
si nu imi permit sa stau prea mult pe acolo nici material si nici din alte pt. de vedere, asta e, succes voua la amandoua !
Magduta- mersi pt. meteo!
Blankar, Pussi, Andicu, Ioana, Cornelia, Chiara - 

daria si foto
cornelianeli spune:
bravo cris,bravoooooooo 

pregateste-te maine sa-i primesti pe gemeni 
o zi buna si calduroasa
va pup pe toate 

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! N-am mai intrat ca am avut f. multa treaba la servici
si seara am ajuns tarziu acasa. Dar nu v-am uitat, am intrat doar sa citesc despre voi. Eu oricum n-am vesti deocamdata, decat off topic (ne vom lua masinuta noua
si voi face si eu scoala de soferi
-scuze ca nu-s la subiect, dar nu mai pot de bucurie, de, ma iau si eu cu altele, daca copil nu fac..inca)
Cris ma bucur ca ai asa vesti bune,
iti tin pumnii sa fie bine pana la sfarsit, adica peste noua luni sa-ti tii puiutii in brate! Doamne Ajuta 
De maine esti
cu gemeni!
Liana si tie iti doresc acelasi lucru,
sa te ajute Dumnezeu sa-ti tii puii in brate peste 8 luni juma'te! 

toate fetele cu drag!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Liana30 spune:
daria iubita stiti voi mai bine ce si cum..io te pup si tin pumniii..
ioanaaaaaaaaaaa abia astept sa iei masinuta sa dai de beut..te puppp..aaaaa si carnetul cat mai repede
apropo corneliadai si tu de beut ceva?????![]()
va puppp pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
bebi_f spune:
'neata
Fetelor vin si eu cu o mare rugaminte la voi.
In noiembrie fac ET cu embrioni congelati si am nevoie de progesteron injectabil, pentru ca utrogestanul nu il asimileaz.
La FIV-ul facut in iunie, mi-a venit ciclul in ziua 11, desi luam 9 pastile utrogestan pe zi.
Vreau sa-l cumpar de la Szeged, dar nu stiu cum sa procedez.
Mi-a facut d-na. dr. reteta, dar nu stiu daca este valabila acolo fiind scrisa in romania si in limba romana.
Puteti sa-mi spuneti daca sunt fiole de 50mg.?
Si ce pret au?
Dau un nr limitat de fiole pe o reteta, sau dau cate ai prescrise?
Si mai am intrebari, dar nu vreau sa va asaltez.
Va multumesc si va doresc tuturor sa reusiti.
popica_78 spune:
Buna fetelor!
Uff nici nu stiu bine cu ce sa incep....cred ca cu vestea buna: la 13 zile de la ET, ieri am scos rezultatul BetaHCG cu o valoare de 296! Ceea ce ma face sa cred ca in sfarsit soarele a rasarit si pe strada mea!
Ca si un scurt istoric: sunt din tm, eu endometrioza, sotul oligozoospermia, in 2005 un ICSI nereusit la Munteanu (din pacate/sau din fericire? presarat cu nenumarate dezamagiri) si in 2007 un ICSI la Szeged, dr. Zadori, nereusit, iar al 2-lea, cu embrioni congelati, cu rezultatul de mai sus!
Am intervenit aici din cateva motive:
- sa va impartasesc si voua bucuria care ma cuprinde parca din ce in ce mai mult (de 5 ani ne dorim copii)
- sper ca un asemenea rezultat sa faca bine moralului fetelor care sunt pe acest subiect
- dar mai ales sa va multumesc! Cu ajutorul vostru am aflat detalii despre clinica, in momentul in care mai vroiam sa incercam dar nu in Ro, cu ajutorul vostru mersul in Szeged,programarea, clinica, doctorul, cazarea, si tot ce tine de asta au fost floare la ureche!
In ultima luna am incercat sa parcurg capitolele acestui subiect de la inceputuri pana acum, m-am bucurat pentru unele dintre voi, am suferit alaturi de altele, si le-am felicitat pe altele pentru suportul pe care-l acorda neconditionat.
Sunteti niste minunate, niste persoane puternice, manate de aceeasi dorinta, si va doresc sa vi se implineasca toate visele, dar mai ales cel care v-a si ne-a unit!
crista
crisis81 spune:
Felicitari popica! Sarcina usoara si BB sanatos!
Ne bucuram ca ne citesti de mult, dar ne-am fi bucurat si mai tare daca ne-ai fi scris de cand ne citesti. Astfel am fi fost alaturi de tine in fiecare moment. Aici este un grup de fete minunate care, cu toate ca nu s-au vazut niciodata unele dintre ele, sunt mai unite decat surorile pentru ca nimeni nu te poate intelege mai bine decat cineva care a trecut prin ce treci si tu.
Si eu si alte fete am ajuns la Szeged la Doctorul Zadori datorita acestui forum si datorita acestor fete minunate care au binevoit sa imparta cu noi fiecare experienta, fiecare moment prin care au trecut.
bebi_f nu cred ca se poate lua cu reteta din tara. Din cate am inteles trebuie neaparat de aici reteta (de fapt un bilet semnat de medic), iar de pret 1600 ft = 4 fiole de ...2 ml cred.
Multumesc pentru felicitari fetelor! Azi ne-am permis sa visam, sa ne facem planuri. Stiu ca e devreme, dar ne-am lasat un pic dusi de val si a fost minunat. Abia astept sa treaca astea doua saptamani. Ce ziceti? Sa insist la Zadori sa-mi dea progesteron injectabil perioada asta de 2 saptamani?

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">
Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?
Chiara spune:
crisis
, felicitari pt. embrioni, sa ramana in burtik ta 9 luni de acum incolo! doamne ajuta!
popica

, felicitari pt. rezultat, sa ai o sarcina usoara. ne poti spune ce tratament ai facut la fiv-ul 2, eventual ce tratament de sustinere ai primit?
dariaioana, succes si dr. predoi sa iti poarte mult noroc.
pt. toate fetele
popica_78 spune:
Va multumesc de urari fetelor! Si va doresc inmiit!
Nu am scris pentru ca....prin 2002 cand am inceput noi sa ne dorim bebe, am inceput sa activez pe un forum de profil (dar altuldecat desprecopii.com), plin tot de fete minunate, ca si aici. Pe masura ce trecea timpul, multe fete ramaneau insarcinate si treceau la clubul mamicilor si eu nu, si am inceput sa ma demoralizez....faptul ca eram activa la alte subiecte generale, era...nesatisfacator. Iar daca te bagi la cel cu mamicute cu experienta, stiti cum e, pana nu ai copii parerile tale sunt mai...na, neexperimentate
Si de cand am inceput analizele....am fost prea prinsa cu astea, demoralizata de endometrioza, si de faptul ca am inceput sa masor insucessele in ani...
iar acum, imi propusesem sa citesc tot ce ati scris voi la Szegediste, ca sa va cunosc si apoi sa scriu si eu...dar, n-am avut timp, ca deja am testul, si de la cap. 7 am sarit la 23
Si acum ca sa-ti raspund, Chiara:
- am avut injectii cu Suprefact, Gonal si Merional timp de 7 zile, apoi Ovitrelle-ul si in 10 sept. au fost recoltate 8 ovocite din 8 foliculi, si au rezultat 8 embrioni, dintre care 2 nu au supravietuit... Mi i-a pus pe primii 2 cei mai buni (si 4 la pastrare), si, desi am facut totul ca la carte, nu s-au prins. Am ramas in Szeged pana a 2-a zi, am calatorit in masina pe bancheta din spate, apoi am stat 2 saptamani in pat, cu exceptia toaletei si dusului. Tratamentul a fost Utrogestan (2x3/zi), MagneB6 (1x3/zi), vit. C (1/zi) si Elevit (1/2zile). La fel, multe lichide (ca io la Munnteanu am facut o hiperstimulare nasoala).
In ziua a 12 pete, maro-negre, ziua a 14 sangerare de menstruatie, test cu BetaHCG cu 1,2 Ui.![]()
Asta a fost miercurea in 26 sep, iar in 11 deja imi facea uratorul ET, cu urmatorii 2 bebei, unul de 9 si unul de 4. Acelasi tratament, Utrogestan, MagneB6, vit C si elevit.
A, si sa nu uit, in afara de faptul ca de data asta am stat 2 zile in Szeged si in a 3-a am venit acasa, tot in spate, nu am mai putut sa stau!!! Deja sunt super odihnita, si eram nervoasa, si fara stare, si ma surprindeam sarind (ad literam) din pat, sau maturand, sau intindeam haine si tot asa. Si dupa 7zile de la ET am fost la lucru, unde din pacate m-am mai si enervat si stresat si agitat 
Azi l-am sunat pe dr. cu rezultatul si, desi io credeam ca ma va pune sa repet BetaHCG-ul, sa vedem daca creste valoarea, nu a fost asa. Doar programare la control in 2 saptamani...
Si l-am intrebat daca trebuie sa iau acid folic, si mi-a zis ca e de-ajuns din Elevit.
sorry ca am scris atat (sper sa mai aiba cineva rabdare sa si citeasca), dar dupa atatia ani de tacere ... ![]()
crista
Liana30 spune:
popica felicitariiiiii

oare de ce am senzatia ca te stiu??????deci daca ieri au fost 13 zile de la ET asta inseamna ca l'aai facut pe 12 oct,,io si cris eram la clinika...ia baga un ochi la pozele noatre..iti aduci aminte????cred ca am si vorbit cu tinee..te puppp si inca odata felicitariiiiiii
crissss si ca plecasi la capitala nu spusesi???
si ma lasasi singuraaaa!!!![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin