FIV in Ungaria 23
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
Scuze ca v-am facut sa asteptati, dar vestile de azi dimineatza le-am primit cam asa: 

pentru ca desi eu stiam ca toti trei s-au fecundat se pare ca unu e mai rusinos si mai asteapta. Ceilalti doi cica sunt ok. I-a zis lu sotu ceva de ceilalti doi, in ungureste ceva de 66% dar al meu nu a inteles ce
. Asa cum a inteles si ieri ca s-au fecundat toti trei
.
Asa ca mai asteptam in continuare si maine dimineatza sunam sa vedem cum sta treaba.
Cam atat pot sa va spun de mine pe ziua de azi.
Lianoooo va invit la ciorba de vacuta mai incolo
. De fapt si pe restu, daca pot ajunge
.
Magduta ma bucur sa stiu ca esti mai bine. Cu Dumnezeu inainte!!!
Pussi, Delfinutza, Andicu, Klaudia, Daria, Paula si toate fetele care imi sunt alaturi multi 
Va multumesc si va iubesc!!!!!!!

Uite de ce?
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
VIENA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
andicu spune:
quote:
Originally posted by Paula33
Andicu si eu si sotul ne-am indragostit iremediabil de Filip, intr-una din poze sotul meu care e mare fan desene animate a zis:,,Maria Mirabela,,
.Stii care?
Cred si sper!
Paula, multumim!
incerc sa-mi dau seama in care, dar nu stiu la ce anume se refera...mi-aduc aminte destul de vag de "Maria Mirabela"..
si de la noi!Cris, sunt aici cu pumnii stransi! abia astept sa ne spui cati puiuti ai in burtica! [rugaciune]
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

Liana30 spune:
![]()
![]()
lasa cris mama ca din 2 buni tot gemeni iasa![]()
![]()
![]()
daria vezi muica de ce ziceam sa vii pe'aci..e viataaa,,e trai bun...![]()
va puppp pe toate,,capu nu trece cu da draku,,,ma duc sa caut unu de bou..sa'l schimb![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
dariaioanaxx spune:
Liana- daca stati aproape de Tesco vin acum, zbor!mi am luat o floare super de acolo care rezista de aproape 4 ani si a crescut mare , mare acum!pe Mirelus ati mai vazut o, transmitetii salutari din partea mea! 

daria si foto
pussi spune:
REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere, autentica nu este banc!, originalul in germana este atasat!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"

de descretit fruntile
cris stai foarte bine! 2 si buni! atat am avut si eu din 7 recoltati!

PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
blankar spune:
LIANA SI CRIS sa va ajute DOAMNE DOAMNE sa reusiti , va tin pumnii!

PUSSI mai rezista un pic
ANDICU sper ca esti mai bine cu moralul,sa va traiasca flacaul ,e adorabil!

MAGDUTA SI DARIA

LIANA am vrut sa te intreb unde-i pensiunea asta unde stati ca vreau sa nasc la Seged si in ultima luna cred ca ma mut acolo( daca nu te deranjeaza sa-mi dai detalii). multu
blankar
19
andicu spune:
Blankar, sunt ok acum, merci...dar in tratament. Sper sa treaca in 2 sapt.cat tine trat.
Pussi, super compunerea!
pt Magduta, Dariaioana,Cornelia,Ioana,Kla,Liana, si restului "unguroaicelor"!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

adaca spune:
CRISIS fetele au dreptate, esti foarte aproape de gemeni.![]()
![]()
![]()

LIANA

PUSSI nu ne mai zici nimic de voi? pana la urma esti mamica de noiembrie sau de decembrie? ![]()
![]()
![]()
TIA unde esti?
Eu astazi m-am simtit tare rau,dureri de burtica, i-am speriat rau pe cei de acasa, eram gata sa-l sun pe nenea dr.
Ade
31 s
RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
Saru-mana de incurajari! Promit ca maine vin cu vestile mai repede. Acum....depinde si de moderatori cat de repede o sa le vedeti voi.
Pussi super tare compunerea. 

A picat la fix!
Andicu sper sa-ti revii cat mai repede!
mami si baiatu' de 4 luni.
Ioana ne-ai parasit? Eu zic sa te mai gandesti cu Bucurestiul. Cred ca acum ai niste standarde care nici peste 100 de ani nu vor fi respectate la Bucuresti.
Adaca daca nu iese pereche macar doi flacai sa fie. 
Blankar, Daria, Cornelia si restul 

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">
Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?
pussi spune:
blankar eu zic ca chiar mai am rabdare... fetele sa aiba!
andicule iti revi tu repede
ca trebuie sa te antrezi pt. sustinerea mea!![]()
adaca ce vrei sa-ti spun... stau in pat, citesc si stau pe Dc.. in rest pauza totala! Nici in fund nu mai pot sa stau ca ma loveste Elena de zici ca iese afara! si ma apasa, si mi-e greu sa ma ridic singura si de pe scaun..parca n-ai sti! De maine iar incep cu perfuziile cu fier! Cu vomitatul stam bine, o zi da, una nu! De iesit, umblat.. nici vorba ... e super greu .. n-am luat decat 13 kg. dar burta e imensa! Cred ca ma intelegi cel mai bine!
somnic usor la toata trupa de unguroaice!
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!