FIV in Ungaria 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Lianoooo sa ai grija de Crissis si sa stati cumintele la pat....esti Tacanita rau de tot...ce tare e poza....sa mi dai de veste pe 31.
Pussi sa ai grija de tuste
fetele toate

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Liana si Cris sunteti super fetelor! Aveti mare grija de voi sa se prinda puiutii la voi in burtica si sa stea acolo cuminti 9 luni.Lianafelicitari ca ai grija de Cris, DD iti va intoarce binele insutit, dar ai grija si de tine.
Cris tiem pumnii stransi stransi sa se divida outele si sa fie pregatite pentru burtica.
Andicu si eu si sotul ne-am indragostit iremediabil de Filip, intr-una din poze sotul meu care e mare fan desene animate a zis:,,Maria Mirabela,,.Stii care?
Magduta capul sus, asa cum ai zis si tu mereu stie DD cand sa ne dea ceea ce ni se cuvine.Rabdare ca o sa vina si randul nostru.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaaa..o noua zia aparut soarele pe'aci..
va pupam pe toateee...mulumim de pumnii stransi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor !
Criss, Liana va doresc mult succes si sa ne veniti cu vesti buna, spargeti voi gheta.
Chiara
Paula da asai incotodeuna incurajez pe toat alumea, dar cind e vorba de mine....in fine nu am crezut ca va fi asa de greu.Din pacate nu pot sa uit pt ca probleme is acolo nu au trecut si cu incercarea rezolvarii lor mai mereu ne vom aminti de esec. Dar megem ininte cum am zis si ziceti si voi.
Daria iti doresc de ep acum uuuuuult succes.
Gabitu, Ioana, Cornelianeli,
Pussi si pt tuste
Andicu

VA pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

magdutza te puppp,ma bucur ca scrii din nou

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

delfinuta suntem cuminti si miscatoare .. semanam pe mami, asa fara stare
legaturooooooooo care-i meniul de azi????
magduta si noi te pupam! si stam numai la patut ca ma misc foarte greu, deja si cu respiratul avem probleme in unele pozitii... dar trece tot!
crisis pt. tine am intrat, sa vad daca puiutii tai au fost cuminti azi noapte? daca au crescut ? ... asa vremmmmmmmmmmm vestiiiiiii bune!

noi ne-am repetat azi hemoglobina... a crescut ceva dar nu suficient... asa ca de maine iar 3 zile de perfuziiiiiiiiii

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana am decis sa intru desi mi-e inca greu si cum am mai zis golul va umple doa run copil. om incerca sa mergem mai departe si in astea doi ani sa facem ceva natural de se poate, alta iesire nu avem.
Iti doresc ca sa ne dai peste o saptamina vesti bune.
Pussi sa dea DD sa sta tustele in burtica pian la termen. Las' ca cu peruzii va fi bine.
Criss sa ne dai vesti de puiutii tai.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

legaturilorrrrrrrrrr azi nimik..rabdamma doareeeeeeeeee rauuuuu capuuuuuuuuuuuuu,,diin nouu..de vreo 3,zile o tin asa,,numai pociiiiiiiiiil schimbbbbbbbb
magdutza stiu ca nu e usor..stiuu..dar daca vei fi aci cu noi vei trece mai usor peste toate..te puppp

ssssstttt..sttttt crisss doarme,,,,e la ea ca altfel ii faceam iar pozehmmmm ma mai gandesc..hmmmm..ma duc la geam sa vaz daca pot sa ma catzar

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

legaturilorrrrrrrrrr azi nimik..rabdamma doareeeeeeeeee rauuuuu capuuuuuuuuuuuuu,,diin nouu..de vreo 3,zile o tin asa,,numai pociiiiiiiiiil schimbbbbbbbb
magdutza stiu ca nu e usor..stiuu..dar daca vei fi aci cu noi vei trece mai usor peste toate..te puppp

ssssstttt..sttttt crisss doarme,,,,e la ea ca altfel ii faceam iar pozehmmmm ma mai gandesc..hmmmm..ma duc la geam sa vaz daca pot sa ma catzar

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta- mersi pt. urari dar daca va fi, bucuria mea nu va fi deplina pana nu te aud ca mai speri, ca mai incerci, imi pare asa rau, rau de tot dar gandeste: Cand Dumnezeu iti inchide o usa iti deschide o fereastra, incearca sa vezi acea fereastra iar daca inca nu o vezi roaga te in continuare si ea ti se va deschide! cum e timpul la Cluj? astept pe cineva sa mi aduca un canar(un crescator pasionat de pasari exotice din Cluj, poate l cunosti ) si vad ca inca nu mi a raspuns cand va trece la Buc.
Liana- esti originala rau de tot, ca sa nu zic altceva?buna transmisiunea in direct!

daria si foto

Mergi la inceput