Hotel Formula 1 Paris ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

M-am uitat adineauri - la ETAP: 50€/noapte, la Formula 1 - 40€

Diferenta nu e atat de mare, ca sa nu alegi totusi Etap. Zic eu.

http://www.etaphotel.com/fr/reservation/liste_hotels.shtml
http://www.hotelformule1.com/fr/reservation/liste_hotels.shtml

Cauta de ex La Defense; e super zona!

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu nu am stat la Formula 1, nici la Etap. Nu am foarte multi bani, dar nu sunt deloc convinsa ca faci economii. Metroul costa mai mult daca stai in afara Parisului (sau la periferie), mult mai mult. Daca stai mai in centru poti merge si pe jos in unele locuri importante. In plus, castigi si timp, Parisul este mare, enorm (asa mi s-a parut mie), pierzi mult timp cu transportul oricum, dar daca stai si la periferie....Exista si central (sau relativ central) hoteluri ieftine (si destul de modeste din toate punctele de vedere - spatiu, instalatii sanitare, curatenie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Daca zici ca Parisul e enorm, sigur ai vrut sa il strabati cu piciorul

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darraa spune:

Eu am stat la Formula 1, Porte de Chatillon de 3 ori. Este foarte curat. Strictul necesar in camera. Fereastra s-a deschis. Baia si dusul ca dintr-o singura piesa dar curat. Este o distanta de 10 minute pana la metrou. Sigur ziua, dar noaptea cand veneam fiind doar impreuna cu mama mi-as fi dorit sa fie si un barbat alaturi. Cu metroul ai nevoie de vreo 30 de minute pana in centru. Se poate lua un bilet valabil pentru o saptamana pe toate mijloacele de transport si iesi ieftin. in hotel de fiecare data nu am vazut decat turisti. In general grupuri de tineri, studenti dar si familii mai cu varste mai inaintate. Nu am avut sentimentul ca este periculos. Nu stiu daca sa-l recomand. Eu m-am simtit OK. Orice ai alege eu iti urez sedere placuta in Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

M-am decis sa il aleg pe asta (ar vrea cineva sa vina cu noi si aici exista posibilitatea sa stam 3) si binenteles ca ma stiu cum sunt cand plec undeva: plec la ora 8 dim si ma intorc la 11 seara cu picioarele umflate si nu ma intereseaza nimic decat sa-mi iau somn. Cum sunt cu buget limitat prefer cu diferenta de bani sa fac altceva (sa merg pe sena si ziua si noaptea de exemplu)

Dar as mai avea o intrebare: stiti in ce zona e? ca nu m-am lamutir de loc cu hartile de pe site-ul ratp fr. (am vazut ca au abon paris vizite pt zonele 1-3 si 1-6 ... numai ca nu reusesc sa descopar in ce zona e )

Oricum multumesc mult de raspunsuri, au fost tare utile sa-mi fac o idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darraa spune:

Desi se numeste Formule 1, Porte de Chatillon este in apropiere de Porte D´Orleans. Adica se coboara la ultima statie a metroului 4 care se numeste chiar statia Porte D´Orleans. De aceea este considerat in oras adica se ia Carte Orange pentru zonele 1 si 2
De acolo sunt cam 10 min pana la Hotel. Intra pe Google maps, scrie Paris, formule 1,semnul A va indica Hotelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Am stat si eu la F1 Porte de Saint Ouen, nu mai fac in viata mea greseala asta: super murdar, la toaleta trebuie sa ai curaj mare sa mergi ca risti sa dai afara tot ce-ai mancat, clienti cam de speta joasa (tot imigranti, negri, persoane destul de dubioase), si cartierul este dubios, nerecomandat sa te intorci seara tarziu. Si confirm ce a scris dama, ferestrele nu se deschid!
Am stat si la Etap Porte de Montreuil, cu diferenta de 10 E, dar conditiile nu se compara: baie in camera, curat, etc. Cartierul, deh, tot periferie.

Cristina P

Mergi la inceput