Targoviste (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Mersi Laura,esti o draguta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am terminat in week-end cu examenele...sper ca o sa fie bine! A fost destul de solicitant, dar am fost fericita ca le-am dat in Timisoara nu m-am mai trambalat la Bucuresti.

Voi ce mai faceti?

Miha sa ne povestesti cum a fost!

Laura bafta la gasit bona!

eLaura ati gasit apartament?

Oti voi cum o mai duceti?

Aschiuta tau nu mai dai niciun semn?

Va pup! Fetita se tot misca! Trebuie sa merg la control saptamana asta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by capoianuiula

moreni, MORENI..MORENI?...cine este din Moreni?,,eu amterminat liceul de mult si am plecat in Belgia din 1980;;locuiam la bunicuta mea linga militie si lam avut pe dnul profesor Zizi Irimescu,,,iulia capoianu

quote:
Originally posted by mamicabuna

Iulia eu am terminat liceul in Targoviste,in anul 1978,am doua prietene in Moreni si ma voi interesa.I-mi dau seama ce simti in legatura cu orasul in care ai copilarit.Am fost plecata 7 luni in Londra la sotul meu si simteam sa nu mai ajung acasa.Daca vrei sa discutam mai multe i-ti dau adresa de mail:tantimarcu@yahoo.com

constanta

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Doamne, ce dragute sunteti si ca gasca grozava aveti! Laura cu 3 puireusesti sa le tii pe toate in priza pe-aici, multa bafta cu bona, stiu ca e super stresanta treaba asta! Gabriela, sa dea Domnul sa iasa asa cum va doriti voi cu interviul si tot restul! Iar Denisa vad ca se tine in continuare tare cu silueta ei de manechin! Miha, astea da aventuri, ce-o fi fost in sufletul tau in perioada aia! Dar cineva acolo sus va iubeste! Sa-ti fie iubita sanatoasa si sa va bucurati de ea! Otilia, e superba Ana ta cu bujorii aia de obrajori! Fetelor, sa aveti tot ce va doriti voi si nimic mai mult!
Noi stam inca pe loc, brusc am renuntat sa mai cautam pe la jumatatea lui decembrie pentru ca toti incepusera sa spuna sa revenim dupa sarbatori, ma rog, de inteles pe undeva, cui sa-i placa sa umble dupa acte si minuni de-astea in perioada aia? Apoi imediat a urcat euro, lumea a considerat ca si preturile trebe sa urce in consecinta si uite-asa am intrat in sesiune si eu si barbate-meu, ioc timp si week-end-uri de plimbat prin Targoviste. Revenim cu forte noi dupa 20 februarie incolo. Acum avem un inceput de tratative cu un coleg de-al sotului care-si vinde apartamentul: 4 camere, et.1/4, langa Piata 1 Mai, suna bine! Am fi vrut noi 2 bai, 2 balcoane dar asta e, mai vedem! O sa fiu si eu mai mult pe-aici dupa sesiune, cand o sa fim din nou in goana dupa casa.
Va pupam pe toate, numai bine!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Salut!

Ce mai faceti fetele?
Slaba miscare pe aici! O data cu primavara o sa venim in urbea natala! Pe 8 Martie imi prezint si eu dizertatia la ASE si apoi sunt free!

eLaura bafta la cautat apartamentul! Sper sa gasiti ceea ce va doriti!

Laura ai gasit bona pentru ingerasi?

Eu am facut o poza cu burtica la 25 de saptamani. Bebelina Eli e tare miscacioasa! Sunt super happy...azi mi-am luat si pijamale pentru spital...ne pregatim deja.

Va pup!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Fetele, am intrat sa va salut, pe 3 avem interviul,acum ne agitam cu analizele,traducerea actelor,etc... vorbim dupa..Va pupici pe toate si pe puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Capoianuiulia, eu, Onitza, Aschiuta suntem din Moreni si inca doua mamici care scriu mai rar.
Mihaser, frumoasa poza si burtica. Se vede ca esti o mamica fericita, ai aura aceea de graviduta. Bravo pentru examene, cred ca esti multumita ca ai realizat ceva in CIC, ma refer ca nu te-ai plafonat profesional.
Deci pe bbelina o va chema Elena?
eLaura, bafta cu apartamentul. Suna bine zona 1 Mai.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Salut!

mihagab bafta pe 3! O sa iti tin pumnii!

Otilia o sa o cheme Eliana si noi o sa-i spunem Eli...Este numele fiicei nasei...mie mi-a placut in mod deosebit...mai ales ca e nume spaniol.
Ma bucur ca ti-a placut poza! Stai sa vezi ce radioasa o sa fiu cand o sa tin bebelina in brate! Abia astept!

Va pup!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna fetelor,
inca n-am gasit bona dar mai incercam...

Mihaela deci va apropiati vertiginos. Ati ales si numele... sa iti dea DD sanatate pana in ziua cea mare!

Gabriela (inca o data) iti tinem pumnii la interviu!
Otilia ce mai faci?

Prin oras se apropie primavara... va trimit o .

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Gabriela, de cate ori ajung pe-aici ma uit NEAPARAT la gropitele Denisei!!

Mergi la inceput