Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Cine nu doarme noaptea, eu evident, pentru ca mai avem putin pana plecam la aeroport si am o stare, deja ma doare stomacul, ma gandesc ca-i marti trei ceasuri rele
. Si i-am transmis si Anei starea mea, este si ea fresh prin casa, se tot uita ce sa-si mai puna in bagaj dar nu mai este loc.
Sper sa ne auzim maine cu bine de prin strainataturi.
Daniela, voi ati venit cu trenul?
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihaser spune:
Salut!
La multi ani si la multi bani! Multa sanatate anul asta tuturor!
Noi am ajuns la Timisoara dupa un drum de 12 ore super stresant si obositor...azi a fost zi de relaxare.
Si noi am avut emotii ca la socrii a nins mult...daca nu aveam lanturi nici ca mai ajungeam la Tgv. Apoi am fost pe la Brasov fix in ziua cand a nins de boboteaza...
Maine merg la eco 4d...Va pup! Drum bun spre casa!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaser spune:
Salut!
Am fost azi la eco si
o sa am o fetita...e o grasana de 388 de grame si e deasupra graficului ca de obicei. Sper sa fie totul ok ca si pana acum si sa fie sanatoasa!
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Otiliav spune:
Wow ce rasturnare de situatie, felicitari Miha pentru printesa si ma bucr mult ca-i sanatoasa. Chiar ma intrebam de ce nu scrii, credeam ca inca sunteti in vacanta. Gata ma duc la nani dupa o asa veste buna o sa dorm ca un ingeras.
mihagab spune:
La multi ani pe noul an!!
n-am mai intrat demult,sper ca suteti bine cu totii si
Mihaser pentru printesica!!ce surpriza,ma bucur mult!!!O sa incerc sa citesc din urma,desi nu prea am timp,chiar deloc...la noi nici o noutate deocamdata,copila e la socrii mei cu rasfatul de rigoare,in rest munca,munca si iar munca...
Laura XXX spune:
Buna fetelor, sunteti bine?
Haideti ca am ramas codase... Chiar asa sa fie, in TGV nu se intampla nimic cu puii nostri? (ce sa mai zic ca nici pe harta nu suntem... 
Cred ca sunteti oku toate, la inceput de an luam decizii, facem planuri...
Eu anu asta nu am nici o decizie decat sa ma rasfat!!!
In rest, nik, umblu sa gasesc o bona la nazdravanii mei!
Mihaela, ma bucur ca fetita e OK!
mihagab, tu ce mai faci? chiar lucrezi asa de mult? Denisa ce mai pune la cale? 
Laura cu 3 pui
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
mihaser spune:
Salut!
Noi am avut pneumonie...Azi am fost la control si ne-a trecut, insa acum tre sa ne ferim de virusi ca toti se prind de noi...organismul e un pic slabit.
Eu o sa am examenele de la master la sfarsitul saptamanii viitoare si tot invat de zor!
Va pup! Aveti grija de voi!
Bebe 2
mihagab spune:
Pupici fetelor tuturor,mari si mici!!
N-am mai reusit sa intru pe aici, afisa un mesaj de eroare de la Microsoft si ma dadea afara..:( Vad ca acu' ma lasa sa scriu doua randuri..
Noutati nu prea am,am muncit mult la inchiderea de an
si asteptam cu nerabdare o data sigura a interviului la ambasada US..asa ca, in marea asteptare,n-am chef de nimic,doar astept si astept..
Bafta Mihaser la examen si grija mare cu bebeii si virozele,Laura noroc cu tine ca esti prezenta,ca noi nu mai miscam nimic p-aici vad..
Otiliav spune:
Miha, bafta la examene!
Laura ai gasit bona? Cam cat crezi ca vei plati pe luna pentru gemeni?
Laura XXX spune:
Ma bucur ca ati intrat. Otilia cum merge in Norway, ce mai faci? Eu inca nu am gasit bona, in schimb trag cu ochiul la disc. despre bone pe forum. Ce sa zic, cred ca cel mai mare avantaj e ca nu stam in Buc.!
Am avut babysitter pt. flacaii mei frumosi, dar mai rar, nu regulat. Oricum, mi-i tare groaza sa-i las cu cineva!
Mihaela, este bine fetita?
Gabriela bafta la interviu!
eLaura, voi cand veniti? Sper ca totul e in regula si ati gasit ce ati cautat!
Laura cu trei pitici
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro