Ingineri fosti, viitori....(14)
Raspunsuri - Pagina 21
katik spune:
cristina, spor la treaba!!!!! poate apare vreun sarbatorit
, chiar daca nu esti in romania![]()
![]()
noi am fost o tura afara, a fost un pic vint dar asta este, daca astept sa se opreasca vintul in timisoara, risc sa astept pina la vara, in iulie
.m-au si luat vecinii in balon ca am iesit cu copilul pe asa o vreme![]()
![]()
. n-a patit nimik, nici eu. asa ca vom continua, la 3 mergem dupa krisztina la gradi pe jos, azi are inot asa ca mergem mai devreme ca sa putem s-o stergem/ambala
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
katik spune:
am uitat sa va spun ca ieri am fost la un curs demonstrativ la www.fastrackids.com, a fost f. interesant, cred ca o sa o dam pe krisztina, tare mult i-a placut. a venit acasa si mi-a povestit despre Marea Moarta, de ce e moarta si de ce se ridica oul la suprafata in apa sarata![]()
![]()
![]()
![]()
. a invatat notiuni precum flotabilitate, salinitate. au facut experimente acolo la curs, s-au pus filmulete cu ce se intimpla, a stat 2 ore fara probleme, fara plictiseala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poze noi
katik spune:
ce facem, cine deschide subiect nou? nico sigur nu poate

Poze noi
tuinea spune:
Fetelor nici acum nu terminai treaba si cred ca azi o sa dorm in laborator dar asta este. Fica-mea este mai bine ceea ce ma bucura tare mult.
Aici vremea s-a schimbat radical: ploua si bate vantul ca la nebuni. Cam uitasem ce-i drept vremea made in Irlanda dar azi mi-am adus mainte cu varf si indesat. Afara la ora pranzului erau 9 grade acum sunt 6. Nu va da inghetul ca aici nu se intampla nicodata dar cu vantul asta care iti intra peste tot zici ca sunt -23.
Si eu as vrea sa am ce povesti desper fata mea, dar nu am ca nu sunt acolo cu ea.
Asta este! Mobilizareaaaaaaaaa si la munca cu tine ca acolo e de nasul tau! Nu la stat de vorba despre subiecte frumoase cum sunt cele legate de mamici si copiii lor.
Va pup fetelor!
misha-germ spune:
Cum ati sarbatorit ieri, fetelor ieri?
Noi nu am facut petrecere ieri, dar o sa fac duminica viitoare ca atunci e ziua mea..adica o sa fac 29 de ani, ce batrana sunt...
Va pupacesc si va invit la un capuccino bun-bun
miki-mami de trei muschetari!