Ingineri fosti, viitori....(14)
Raspunsuri - Pagina 20
tuinea spune:
Cu siguranta te doare de la spalat! Sa nu mai faci asa ca poate fi si mai rau.
Deobicei la apendicita te doare si pcioarul un pic si durerea este localizarta un pic mai sus decat la ovar. Poti sa apesi un oic cu cele patru degete stand intinsa exact langa osul de la sold in partea din interior si vezi daca te doare. De obicei la apendicita este reactia aceea de a o lua la fuga de durere.
Este adevarat ce a spus si Iepumic legat de durerile de apendic.
Si eu cred in fine ca este de la ovar.
Sa veti o seara placuta fetelor!
Pupici!
aurora56 spune:
Hcclara,eu am citit ca atunci cand ai apendicita te doare burta undeva sub cosul pieptului si in jurul buricului,nu ai pofta de mancare ,ai greturi ,cateodata putina temperatura iar apoi durerea radiaza spre piciorul drept dar depinde de la caz la caz ,sunt situatii cand te doare burta chiar in partea stanga.
misha-germ spune:
Pai Claudia de la apa te doare, ca nu e de gluma cu noi femeile...
si eu am avut acum 4 ani dureri de era sa ma urc pe pereti...doct mi-a zis ca de la ovare, si nu racisem..eram in perioada fertila
Sa pui comprese cu saculet de sare sau daca ai sac de namol..e tareee bun
va pup
miki-mami de trei muschetari!
hcclara spune:
Fetele, mersi de raspunsuri, nu ma doare altceva...sunt si racita, imi curge nasul, putin parca sunt calduta, dar cred ca din cauza racelii!!!
O seara placuta va doresc tuturor!
Claudia
iepumic spune:
LA MULTI ANI TUTUROR celor cu numele de Mihaela, Gabriela &Co.!!!!!!!!! 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
misha-germ spune:
merci iepumic...si voi sa aveti numai bucurii si sa ne imbatam azi...fac cinste...yupi e si ziua alui mic.
va pup..ca trebuie sa merg la scoala
miki-mami de trei muschetari!
Gabi_K spune:
multzam... la multi ani si celorlalti sarbatoriti!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
hcclara spune:
mi-a luat-o Anca inainte...
La multi ani si de la mine Gabitzelor si Mihaelelor!!! sa fiti sanatoase!
Claudia
katik spune:

la toti sarbatoritii de azi!!!! multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!!!!

special pt. juniorul sarbatorit al lui miki!!!! sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!
claudia, si eu cred ca sunt ovarele. eu simt cind am ovulatie ca ma doare un pic, parca ma apasa. poate ai si racit o tura. vezi sa nu dai in anexita ca e pacatoasa rau.multa sanatate!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
tuinea spune:
La multi ani fetelor!
Ma alaturi si eu voua chiar daca cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat nicodata!
Va doresc sa fiti sanatoase, frumoase si toate dorintele sa vi se indeplineasca.
Pentru mine ziua a inceput ca si vremea: vantoasa. Azi am pana peste cap treaba, aici nu se sarbatoreste nici Mihail si Gavril ca sa am vreo chermeza asa ca burta la munca!
O zi buna fetelor!
Va pup!