FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2
Raspunsuri - Pagina 20
gabri-ela spune:
Monty ma bucur tare mult ca mai incerci odata si nu lasi luna asta sa treaca
As fi mers si eu mai departe cu tine dar din pacate trebuie sa scap de acest polip
Am sunat ieri la d-na doctor dar nu am reusit sa vrb
Nu siu daca ea se ocupa de aceasta histeroscopie operatorie
Nu pot sa fac histero decat la spital pt ca am inteles ca ar fi de preferat sa mi se faca anestezie totala.La cea locala cica ar fi cam dureros
Iti tin pumnii stransi Monty, dar eu am convingerea ca de data asta o sa fie bine......pentru ca meritam tare mult
Pupici pt toate fetele

virgo spune:
Fetelor , poate va ajuta cu ceva povestea mea , sunt o gravidutza de ianuarie-februarie . Reusita prin SI - self insemination - cu sperma de la donator din incercarea nr.4
Anul trecut in septembrie am facut FIV+ICSI cu sperma sotului . Recoltare prin punctie testiculara . La stimulare am "produs" 16 ovule dintre care 11 perfecte . Dupa ICSI a rezultat doar un singur embrion cu 4 celule , calitate B ...
Deci am dat-o-n bara ...
A doua oara am facut IUI fara stimulare , dar timingul a fost prost iar recuperarea spermatozoizilor dupa decongelare destul de proasta . Am hotarat sa incercam cu probe proaspete , in afara "regulilor" cinicii de fertilitate , pe cont propriu . Dupa doua cicluri defectuoase - unul foarte lung , al doilea foarte scurt , am REUSIT !!! Tot personalul medical s-a crucit . Cea mai rudimentara forma de IA , fara stimulare , FARA monitorizare echografica a dat roade si acum suntem in asteptarea "golanului" nostru Matei Cazimir !
Va spun toate astea ca sa vedeti ca se poate , cu sau fara ajutorul medicilor , stimularii , echografelor si banilor , obtine o sarcina intr-un timp relativ scurt . Se poate si sa nu va descurajati !
Bafta maxima la inseminari si sa va aduca Mosul tone de teste cu II !
virgo spune:
Exista mai multe metode - daca dai un motor de cautare pe google sigur gasesti descrieri . Ce-am facut eu :
- in primul rand ne cunosteam bine cu donatorul - deci nu mai incape vorba de anonimitate !
- mi-am monitorizat ovulatia singura , cu teste de ovulatie de la farmacie si cu ajutorul unui aparat contraceptiv Persona . Asa am identificat ziua exacta a ovulatiei .
- pentru inseminare am folosit o cupa menstruala Softcup . Am transferat lichidul seminal primit de la donator - dupa 30 minute de la recoltare - in cupa respectiva si am purtat-o 3-6 ore . Astfel am tinut sperma in contact continuu cu cervixul .
dma2007 spune:
fetelor eu as face niste polidin inainte de IAD nr 2
voi ce ziceti?ce ati auzit despre asta?am tot auzit ca polidinul ajuta
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!