FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o mare nelamurire. De ce oare nu reusesc IAD in conditiile in care doctorii spun ca noi femeile suntem OK si sotii nostrii sunt problema? De ce oare sunt atat de putine reusite? Eu am facut si FIV cu ICSI si IAD dar tot degeaba. Proful mi-a zis ca eu sunt OK , atunci de ce nu a reusit IAD( e drept ca am facut decat un IAD). Si eu cred ca aceste inseminari sunt "apa de ploaie". Noroc ca la Giulesti sunt mai ieftine, caci am sunat la Sibiu si mi-au zis ca o IAS e in jur de 1100 RON iar IAD e in jur de 2000 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iazminn daca nu tie greu imi povestesti si mie pe scurt procedura pt FIV si cat a durat de cand ai inceput pana ai aflat rezultatul?

dma nu ne-ai povestit ce ti a zis dr dracea

Mergi la inceput

ai facut cu marinescu la Giulesti
cat te a costat cu totul oficial si neoficial
tratamentul a fost gratis
cand ti--a zis de acte
cum ai procedat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

monty merg maine sa o caut personal la giuly
ca am incercat sa mai sun si nu am reusit

iazmin nici eu nu inteleg de ce nu reusim, iar intrebarea DE CE nu are raspuns

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

oh ce bine ar fi
daca citesti la inseminare o sa vezi ce am patit eu azi cu giulestiul
te rog sa te interesezi la programari sau la asistenta geta(daca indraznesti) daca mai fac IAD luna asta
eu as fi z13 cand fac de obicei eco pe 27, si z15 pt IAD ar fi pe 29
dac vrei si poti imi faci si mie o programare la geta la dl Profesor Marinescu?
a si inca ceva imi cumperi si mie ova mit ca am inteles ca nu sunt acolo dupa 16 cand as ajunge eu
sau gasesc si la farmacie

pm iti dau numele meu si nr de tel pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

monty imi pare rau tare pt nereusita ta, dar si eu decrar astazi prima zi
Vad ca aceasta zi este trista pt amandoua..........
Totusi la mine luna asta a venit armata rosie chiar mai repede, la 25 de zile si la 14 de la inseminare
Dupa cum v-am spus mie la monitorizare mi-a vazut un polip, asa ca asteptarile mele ca aceasta incercare sa reuseasca nu erau tocmai foarte mari
Urmatorul pas este sa-mi fac o programare la histeroscopie pt extirparea acestui polip, iar apoi sa mai incerc un IAD
Stiti care este programul celor de la Giuli in decembrie?
Eu nu sunt din Buc iar luna aceasta chiar nu pot sa ajung si ma tem ca la mijlocul lui decembrie cand pot ajunge nu mai prea o sa mai gasesc pe nimeni
Pupici multi pt toate fetele si Monty te rog mult nu dezarma...........TREBUIE, TREBUIE SA REUSIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Monty ai reusit astazi sa-ti faci programarea?
Stiti cumva cine o sa-mi faca histeroscopia?
Nu reuusesc sa vrb cu d-na dr Cocei. Cu cine ar trebui sa iau legatura?
Stiti daca se mai fac programari anul acesta pt histeroscopii?
Pupici multi

Mergi la inceput

dma multi pupici pupici pupici
am fost la farmacie si nu am gasit ova mit am luat clostilbegyt am sa citesc prospectul si pe forum sa vad daca e bun si am sa iau
mi-am luat si pregnilul (pana acum il luam de la giulesti) si mi-am luat si un test de ovulatie-deocamdata nu stiiu sa il folosesc dar am sa citesc
si am sa il fac in ziua cu inseminarea ca sa stiu de atunci daca e alba sau neagra (daca am ovulat ori ba)
multumesc mult inca odata iubita

gabri ela am reusit dar nu prin telefon ci printr-o prietna draga care a fost personal
dar am inteles (sper ca nu gresesc ) ca nu face decat pt Marinescu prin tel, nu ai nr. dnei doctor?
asta e si marea mea dezamagire ca Marinescu nu isi da mob
cred ca ar fi super asaltat

Mergi la inceput

a si pentru histero incearca la medlife
fa-ti programare si in doua ore scapi

Mergi la inceput

buna dimineatza DMA vezi ca o fata avanon de la fiv dar a scris si la inseminare are nevoie urgent de niste menagon, i-am zis sa iti dea PM

Mergi la inceput