FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2
Raspunsuri - Pagina 16
montytaiana spune:
dma sa inteleg ca sari luna asta?
pana la urma unde te-ai hotarat sa faci IAD nr. 2
montytaiana spune:
s-ar putea sa ratezi si posibilitatea de a face IAD si luna urm pt ca vin sarbatorile , si sincer cred ca dr. nu vor mai fi de gasit, si pe mine ma inspaimanta asta, dar vom vedea
multa bafta in continuare
si ac de ce iei in continuare?
iuca spune:
montytaiana eu am inteles din mesajul lui dma ca mai ia AC pana pe 16 nu ca ar amana o luna. Stiu ca se poate intarzia menstruatia cu AC si cred ca asta face. Tu fii optimista ca veti avea sarbatorile mult mai frumoase ca in ceilalti ani

dmacate fiole de menogon pe zi ti-a dat si cate zile?
Va 
pe toate
aspiranta la
- din august 2005
vio
gabri-ela spune:
Fetelor eu nu prea am noutati..........astept sa treaca timpul si sper sa fie bine atat la mine cat si la voi
Montyvad ca au fost ceva probleme la tine, dar ma bucur ca esti bine acum ..........sanatate maxima iti doresc(sa nu mai faci prostioare)
Eu in ziua 4 de la inseminare am avut niste pete maronii......ce poate fi?........este rau?.......intreb pt ca sunt la prima incercare si nu prea stiu ce ar trebui sa simt
Doresc la toate fetele indeplinirea dorintei cea mare 
Pupici multi

montytaiana spune:
gabri-ela nu e nicio problema, ce ti se intampla e perfect normal si nu e de rau
la majoritatea ni s-a intamplat macar la o inseminare sa avem apoi pete maronii, si am intrat cum era normal in panica dar nu e nici un pericol , e din cauza ca s-a umblat pe acolo, in unele cazuri chiar s-a lasat cu sarcina
a fost ca o insemnare, cum se zice in popor
asa ca rabdare
dma2007 spune:
salutare fetele!
monty o sa fac iAD la cfr 2 cu dr miciner, iar AC iau in continuare ca sa aman putin rusii, sa pot face IAD cand am timp.
gabri ela sa stii ca petele pot fi de la implantare, stai linistita in pat
bafta multa fetelor, va pup pe toate, eu o sapt nu o sa mai am acces la internet, asa ca atunci cand ma intorc astept vesti bune de la voi
era sa iut:iuca mi-a dat sa fac 2 fiole pe zi din z 2 sau 3
o caruta de bani medicamentele astea
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
mimi_m spune:
Buna, va urmaresc de ceva timp dar nu am avut internet acasa sa pot interveni in liniste... sper sa ma primiti si pe mine printre voi, am mai multa experienta... dar inca nici un rezultat.
De cca. 4 ani fac IAD .. dupa a doua IAD am reusit, am ramas insarcinata, dar in sapt 6 ... nu a mai fost nimic...
Dupa aceasta nereusita, am luat o pauza de 8 luni sa-mi revin psihic, si acum sunt la a 12 IAD la Giulesti, facuta in oct. saptamana viit. tr sa-mi vina CM si deja am semne ca vine...![]()
De fiecare data sunt doborata psihic si am o zi intreaga de plans iar apoi ma incurajez si merg mai departe...
La mine toate sunt bune, endometru bun, foliculi OK fara prea mare stimulare, si totusi nu se intampla. Citind ce situatiile voastre, am impresia ca fac IAD cam devreme, in ziua 12... in z11 foliculul are deja 20 mm si endometrul 10 mm. Am vorbit cu dr. despre FIV, dar mai fac cateva incercari si, bineinteles, strang bani...
Ma gandesc acum sa-i propun dr. o IA dubla, poate totusi nu se sparge fol. pregnil nici nu am mai facut, era destul de mare pentru z12.
Eu va urez mult succes si sa reusiti mai repede decat mine ...
montytaiana spune:
mimi m pacienta carui dr. esti
mi se pare ca ai facut cam multe iad
eu dupa 6 trec sigur la fiv chiar daca asta inseamna sa stau un an pe bara sa strang banii
sau cine poate stii-te inteleg poate nici eu nu as vrea sa irosesc eventualele sanse
dar stiu ca asa e procedura 6IAD
montytaiana spune:
si cred ca ar fi tr sa faci si pregnil pt ca el oarecum ordoneaza ovulatia, de la injectie se produce in 24-36 de ore, deci daca il faci cu o zi (24h)inainte de iad, e ok pt inca 12 ore dupa ca sa se prinda sarcina
tocmai deaia se si face ca sa ai cat de cat o sigurantza
dar cum te sfatuieste doctorul
el ce zice de atatea nereusite?
mimi_m spune:
Faptul ca odata s-a putut, mi-a dat sperante, altfel nu ajungeam la 12 IAD, oricum, nu au fost facute la rand, sunt in decurs de 2 ani. Sunt la Dr. Moisa care nu i-si explica de ce nu raman, pt ca toate sunt bune- anul acesta am repetat si analizele hormonale si totul e ok. Eu cred totusi ca este o dereglare, pt. ca dupa o sapt de la IA am semne deja ca i-mi vine cm(scurgeri maronii si dureri pm, care persista pana in ziua a 28 cand vine cm ). De cateva ori i-am spus si dr. de aceasta problema, dar nu a dat nici o importanta...
Dupa IA iau duphaston, care ar trebui sa sustina o eventuala sarcina, dar totusi nu se intampla nimic.