FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2
Raspunsuri - Pagina 15
iuca spune:
dma cum a fost la dr? te astept cu vesti bune 
montytaiana, gabriela eu va tin pumnii stransi sa fie cu noroc 
Eu va scriu mai rar, pentru ca deocamdata nu am ce spune, dar va citesc in fiecare zi 

aspiranta la
- din august 2005
vio
dma2007 spune:
fetele, am fost la medic, chistul a disparut, mi-a dat sa fac stimulare cu menogon care nu se gaseste!
am sunat la toate lanturile de farmacii, la toate depozitele...degeaba
maine sa sun la giulesti
e ultima sansa!
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
gabri-ela spune:
multumesc iucapt pumnii stransi
sper sa ne iasa bine la toate pana la urma.....ca meritam cu prisosinta
pupici

pentru toate fetele
iuca spune:
dma am citit la subiectu FIV ca la giulesti a primit vineri, dute maine dimineata acolo, poate mai gasesti 
aspiranta la
- din august 2005
vio
dma2007 spune:
iuca merci!
o sa incerc, nici nu stiu la ce ora sa merg
aspiranta
din 2006
iuca spune:
dma eu ti-as sugera sa mergi cat mai dimineata, eu nu stiu la cat deschide. Daca nu gasesti incearca si la Med New Life.
Daca nu gasesti caut si eu maine in g-ti.
aspiranta la
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
dma la giulesti deschide la 7 7-15 cel tarziu sunt cu cafea bauta si nervii pregatiti pt o noua zi
tr sa te duci la etajul 1 la cab de sterilitate si sa intrebi acolo
dar citeste din urma sub asta sau cel deschis de la inseminare, pt ca Kittle cred scria ca a renunta la IA si are niste fiole ramase pe care ar vrea sa le dea cui are nevoie
intra si pune o intrebare la acel sub si cauta sa vezi cine a scris, sigur te ajuta![]()
![]()
montytaiana spune:
iuca multumesc din inima pentru suport
incerc sa nu ma entuziazmez prea mult de data asta
stiu ca daca cu 1zi 2, inainte de CM o sa imi fie f rau cu dureri ingrozitoare de cap si o stare de rau general nu e sarcina, asa mi s-a intamplat in fiecare luna de cand fac IAD si stimulari si monitorizari
de la ova-mit, sau pregnyl nu stiu exact dar mi-e un rau pe care tr sa-l suport cu stoicism si fara pastile pt a-l ferii pe eventualul bb, asa ca daca luna asta se anunta vre-un astfel de rau osa stiu si nu ma mai chinui cu teste si BHCG
pupicioi
montytaiana spune:
ce fac fetele
cam rar intrati pe aici
gabri-ela ce se mai aude
cum stai cu moralul
eu tocmai am trecut printr-o creiza de rau fizic
dar acum ma simt mai bine
pupici tuturor
dma2007 spune:
eu am fost tare ocupata la serviciu...
am vorbit cu dr si o sa mai iau AC pentru ca daca le opresc acum , in per in care ar trebui sa fac IAD am f mult de lucru si nu cred ca pot merge la spital
asa ca mai aman putin, o sa iau AC pana pe 16
am si eu intrebare:ma dor sanii in continuare si s-au umflat, si am o stare ciudata de greata; a mai patit careva asa de la AC?
i-am zis dr-itei si mi-a zis:"poate esti gravida"si a inceput sa rada
asta e
aspiranta
din 2006