Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete scumpe, sper ca sunteti bine si pline de speranta, azi sunt mai putin activa, sunt racita si nu prea am chef de nimic, am vrut doar sa va intreb ptr o colega poate stiti si voi , analize la medicover se iau sambata sau nu?? (ea treb sa faca o secretie si un papanicolau)
Va pup pe toate si ma bucur ca multe fete ne imartasesc experientele lor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

..va pup si un weekend excelent , am trecut sa va salut, inca nu mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_morar75 spune:

ma numesc dia si sunt din Timisoara, ma confrunt si eu cu probleme de sterilitate, am incercat deja 3 inseminari nereusite si doresc sa incerc si eu un FIV dar nu stiu daca sa fac in tara sau la Seged.
cum ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

monty draga,trebuie sa ne acundem noi memere ale acestui forum habar nu avem sa ne activam PM si inna la mesajul 2 deja stie.............dar nu conteaza important e ca acum am si eu pm.de cand ma chinuiam si eu...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Claudia eu iti doresc bun venit pe , imi pare foarte rau de cele 3 inseminari nereusite. In legatura cu FIV iti recomand sa intri pe subiectele: FIV 140 si FIV in Ungaria 23, pe care le gasesti pe prima pagina la "Asteptand un ingeras" sunt foarte interesante si sunt sigura ca ai sa afli foarte multe informatii utile.
Eu iti doresc multa sanatate si sa vina bebe cat mai repede.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara la toata lumea (sper sa fie tot seara cand se modereaza raspunsul meu)!!!
Nu am mai intrat de mult pe la voi dar o sa va scriu mai multe cand o sa vin cu vestile bune.
Momentan sunt la Szeged, unde fac primul FIV din viata mea. Marti am punctia si deocamdata sunt extrem de multumita de cum decurg lucrurile. Spre deosebire de in tara aici se merge pe principiul o data si bine nu de mai multe ori si prost.
Claudia alegerea iti apartine, dar ar fi pacat sa mergi la Bucuresti daca esti din Timisoara. Faci o ora jumate pana la Clinica din Szeged si nu vei fi absolut deloc dezamagita de rezultat.
Pentru mai multe informatii intra pe FIV in Ungaria.
Aaaa, apropos eu sunt din CONSTANTA.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">GRATAR SZEGEDwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">VIENA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

CLAUDIA imi pare tare rau de tine ma gandesc cu groaza ca daca poate peste doua luni asta ne asteapta si pe noi si raman paralizata in fata problemei..........tu ce probleme?ai aflat de ce au fost nereusite cela 3 ia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iuca cum iti mai e cand faci testul?

sper sa reusec sa imi fac toate analizele pe care voi deaja le aveti facute, si sper din suflet sa se poata face sambata sau dupa amiaza, am mari probleme cu plecatul de la servici.

va pupic

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Montytaiana m-am gandit sa fac un test joi si vineri BHCG. Eu am facut pregnylul in noaptea dintre miercuri si joi, si m-am gandit sa las 2 sapt sa treaca de atunci, sa se elimine. In ansamblu ma simt bine, cam in a 7 zi de la IAD m-a durut un pic burta, parca ma apasa ceva.
Azi e a 9-a zi de la inseminare. Parca timpul trece din ce in ce mai greu.
ptr toate fetele

vio

Mergi la inceput

Montytaiana din cate stiu eu la IDS au program sambata.

vio

Mergi la inceput