Aspirante optimiste > 20ani (182)
Raspunsuri - Pagina 9
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Voicu bebi gombotii sunt facuti din aluat,mai exact se fac asa: se pune la foc apa, ulei, zahar, sare si cand da in clocot se ia de pe foc si se pune faina sa fie k o pasta si se pune un ou intreg. Se framanta sa fie un aluat molcut. Separat se scot samburii din prune si acestea se umplu cu zahar+scorisoara si se invelesc in aluat sa fie k niste mingiutze si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se dau prin pesmet calit+ zahar. Ti-am facut pofta?12+
ooff kitzy...salivez pe tastatura nu alta

...hai ca mi-am dat seama cum sunt...cred ca sunt o nebunie...o sa fac si eu in curand,cred ca sunt bune rau...pana se face mancarica mea mai dureaza...Sotie fericita si in curand viitoare mamica

ancadragoman spune:
Buna
Ana felicitari ptr sarcina sa fiti sanatosi.
Cine urmeaza?'
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 26 DE ZILE!!!!!!!!!
monica_dicut spune:
Multumesc fetele pt incurajari. E minunat sa sti ca cinva te intelege si te sustine.
Sincer sunt intr-o pasa fosrte proasta. Aseara am inceput sa plang de 2 ori. Cred ca am facut o criza de nervi cand am vazut daor o liniuta.
Sunt cam dezamagita, imi facusem mari sperante mai ales ca mie nu imi intarzia niciodata CM-ul.
Dar asta este, viata merge inainte si cum zic si in semnatura orice zi e un nou inceput si o noua sansa de a ramane gravi.
anaxena sincer , ma bucur din tot sufletul ca esti gravi si abia astept sa ne revedem cu toatele la odisee.
Eu ma duc la mami sa pap o supitza de gaina si sa vedem ce a mai facut bun de papa.
va pupic dulce pe toate si incerc sa mai intru si mai pe searaDupa ce ma duc sa-mi vad finutza sa mai imi fac putin sange rau.
http://monicabombonica.hi5.com
After all, tomorrow is another day to get 
kitzy spune:
No vezi ca stii? De cina cu asa ceva il astept pe sotul meu acasa, daca o sa pape ceva, ca la cat de obosit o sa fie, cred ca numai patul il mai vede in fata ochilor. Dar nu-i nimic, o sa pap eu ca mi s-a facut o pofta de numa.
12+
bujo spune:
Anca a trecut Oana_Oana pe aici si a zis ca-ti ureaza numai bine si nastere usoara.
Monica nu fi supi. Las ca luna asta ramanem mai multe, garantez.![]()
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
CrisaS spune:
Buna fetele mele dragi.
Deschid ochii si dupa ce ca sint o pfticioasa de nu se mai poate imi pica ochii exact pe gombotii lui kitzy
Pai nu ti-e si tie mila?Balesc aici de mai am putin si ma inec in propria saliva.
Dar mi-e foarte frica sa incerc mi se par destul de greu de facut, asa-i?Eu stiam de galuste cu prune, cred insa ca e vorba de aceeasi chestie nu?
Monica , am citit despre dezamagirea ta, asta e noroc ca esti tanara si slava domnului ca mai exista luni.Dar cu cm ala al tau ce se intimpla de ti-a venit la 41 de zile asa e cm al tau sau ai fost putin racita.Mie imi vine la asa distante, hmm o sa rideti cind plec de aici in Romania sau invers.Nu-mi explic dar..ma rog.
Anca ce faci de ce nu mai intri pe la noi, ce e cu tine?Mi-era dor de tine.Sper ca te simti bine si ca esti ok.
Bujo, Alina, voicu bebi, marynik, ana, dyanira pagurschimag (iubita fie-ti mila si spune-mi cum te cheama ca daca vreau sa iti scriu numele tre sa scriu pe litere:))))))))) va pup ce faceti?
Am vazut ca ati scris de durerile de cap.Nu stiu ce-a fost ieri la voi dar si aici va asigur ca au avut loc aceleasi fenomene, am avut o durere de cap cumplita nici nu puteam vedea ma usturau ochii de durere, nu am mai avut de mult o asa durere de cap.Si acuma o sa trag pe cineva de codite(fie ca are fie ca nu).
Deci GABITZULE maine e ziua ta
asa ca tre sa apari sa faci cinste cu o
, cu o
cu ce vrei tu asa ca..nu ai incotro.
uite noi iti cintam in cor Multi ani traiasca pentru maine, vezi ce fete bune?
Va pupizez,
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
CrisaS spune:
GabitzuDeci cu miile de scuze nu maine ci poimaine.Stiam eu ca tre s-o fac lata.Tot in acea zi fac si eu 3 ani de cind am pus piciorul pe pamint american.![]()
Scue dar macar sint prima care ti-a spus La multi ani!!! De asta sint cinvinsa.
Maria tu pe unde umbli, Alexa?
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
bujo spune:
Servus Crisa ce faci? Am vazut ca ai dificultati cu numele lui Pagurshimag.![]()
![]()
Si eu i-am zis acelasi lucru si a zis sa-i spunem Mag de la Magda. Care mai e treaba cu branca, iti mai vine sa te scarpini?![]()
Poate da Domnul si are si efect la tine luna asta.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta