Aspirante optimiste > 20ani (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetele , am plecat acasa , va pup , vb mai tarziu

http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Voicu bebi gombotii sunt facuti din aluat,mai exact se fac asa: se pune la foc apa, ulei, zahar, sare si cand da in clocot se ia de pe foc si se pune faina sa fie k o pasta si se pune un ou intreg. Se framanta sa fie un aluat molcut. Separat se scot samburii din prune si acestea se umplu cu zahar+scorisoara si se invelesc in aluat sa fie k niste mingiutze si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se dau prin pesmet calit+ zahar. Ti-am facut pofta?

12+

ooff kitzy...salivez pe tastatura nu alta ...hai ca mi-am dat seama cum sunt...cred ca sunt o nebunie...o sa fac si eu in curand,cred ca sunt bune rau...pana se face mancarica mea mai dureaza...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Ana felicitari ptr sarcina sa fiti sanatosi.
Cine urmeaza?'

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 26 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc fetele pt incurajari. E minunat sa sti ca cinva te intelege si te sustine.
Sincer sunt intr-o pasa fosrte proasta. Aseara am inceput sa plang de 2 ori. Cred ca am facut o criza de nervi cand am vazut daor o liniuta.
Sunt cam dezamagita, imi facusem mari sperante mai ales ca mie nu imi intarzia niciodata CM-ul.
Dar asta este, viata merge inainte si cum zic si in semnatura orice zi e un nou inceput si o noua sansa de a ramane gravi.
anaxena sincer , ma bucur din tot sufletul ca esti gravi si abia astept sa ne revedem cu toatele la odisee.

Eu ma duc la mami sa pap o supitza de gaina si sa vedem ce a mai facut bun de papa.

va pupic dulce pe toate si incerc sa mai intru si mai pe searaDupa ce ma duc sa-mi vad finutza sa mai imi fac putin sange rau.

http://monicabombonica.hi5.com

After all, tomorrow is another day to get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

No vezi ca stii? De cina cu asa ceva il astept pe sotul meu acasa, daca o sa pape ceva, ca la cat de obosit o sa fie, cred ca numai patul il mai vede in fata ochilor. Dar nu-i nimic, o sa pap eu ca mi s-a facut o pofta de numa.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anca a trecut Oana_Oana pe aici si a zis ca-ti ureaza numai bine si nastere usoara.
Monica nu fi supi. Las ca luna asta ramanem mai multe, garantez.

bujo +1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hey..............dar unde ati plecat toate?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele mele dragi.
Deschid ochii si dupa ce ca sint o pfticioasa de nu se mai poate imi pica ochii exact pe gombotii lui kitzy Pai nu ti-e si tie mila?Balesc aici de mai am putin si ma inec in propria saliva.
Dar mi-e foarte frica sa incerc mi se par destul de greu de facut, asa-i?Eu stiam de galuste cu prune, cred insa ca e vorba de aceeasi chestie nu?
Monica , am citit despre dezamagirea ta, asta e noroc ca esti tanara si slava domnului ca mai exista luni.Dar cu cm ala al tau ce se intimpla de ti-a venit la 41 de zile asa e cm al tau sau ai fost putin racita.Mie imi vine la asa distante, hmm o sa rideti cind plec de aici in Romania sau invers.Nu-mi explic dar..ma rog.
Anca ce faci de ce nu mai intri pe la noi, ce e cu tine?Mi-era dor de tine.Sper ca te simti bine si ca esti ok.
Bujo, Alina, voicu bebi, marynik, ana, dyanira pagurschimag (iubita fie-ti mila si spune-mi cum te cheama ca daca vreau sa iti scriu numele tre sa scriu pe litere:))))))))) va pup ce faceti?
Am vazut ca ati scris de durerile de cap.Nu stiu ce-a fost ieri la voi dar si aici va asigur ca au avut loc aceleasi fenomene, am avut o durere de cap cumplita nici nu puteam vedea ma usturau ochii de durere, nu am mai avut de mult o asa durere de cap.Si acuma o sa trag pe cineva de codite(fie ca are fie ca nu).
Deci GABITZULE maine e ziua ta asa ca tre sa apari sa faci cinste cu o , cu o cu ce vrei tu asa ca..nu ai incotro.
uite noi iti cintam in cor Multi ani traiasca pentru maine, vezi ce fete bune?
Va pupizez,
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

GabitzuDeci cu miile de scuze nu maine ci poimaine.Stiam eu ca tre s-o fac lata.Tot in acea zi fac si eu 3 ani de cind am pus piciorul pe pamint american.
Scue dar macar sint prima care ti-a spus La multi ani!!! De asta sint cinvinsa.
Maria tu pe unde umbli, Alexa?
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Servus Crisa ce faci? Am vazut ca ai dificultati cu numele lui Pagurshimag. Si eu i-am zis acelasi lucru si a zis sa-i spunem Mag de la Magda. Care mai e treaba cu branca, iti mai vine sa te scarpini? Poate da Domnul si are si efect la tine luna asta.

bujo +1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput