Aspirante optimiste > 20ani (182)
Raspunsuri - Pagina 8
kitzy spune:
Moni imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar incercarea moarte n-are, asa ca poate poate se prinde luna asta. 
Ma gandesc sa fac de cina niste gomboti cu prune si sa bag si niste zahar cu scortisoara in ei. Mmm.... un deliciu, abia astept!
12+
anaxena spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Moni imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar incercarea moarte n-are, asa ca poate poate se prinde luna asta.
Ma gandesc sa fac de cina niste gomboti cu prune si sa bag si niste zahar cu scortisoara in ei. Mmm.... un deliciu, abia astept!12+
cand imi trece durerea de sani si somnolenta asta idioata..ca nu mai pooot!!!cel putin de sani nu mai pot!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
anaxena spune:
ma duc la nanii,ca sunt terminata...si n-am facut nimik azi care sa ma oboseasca macar un picutz!!!
+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
voicu_bebi spune:
mhmm kitzy ce papa bun faci tu fetita..ce sunt gomboti? ca e prima oara cand aud...![]()
eu gata am bagat copanelele in cuptor...si acu' astept...
anaxena...vreau sa-ti zic ca esti o fericita ca esti graviduta...stiu ca e greu cu somnul si durerea de sani,dar asa e in primele luni...abia astept sa vad ce iti zice dr pe 25 cand te duci la control...
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

anaxena spune:
imi e foarte 

+4 sper la o
!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
anaxena spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
mhmm kitzy ce papa bun faci tu fetita..ce sunt gomboti? ca e prima oara cand aud...
eu gata am bagat copanelele in cuptor...si acu' astept...
anaxena...vreau sa-ti zic ca esti o fericita ca esti graviduta...stiu ca e greu cu somnul si durerea de sani,dar asa e in primele luni...abia astept sa vad ce iti zice dr pe 25 cand te duci la control...
ma gandeam ca poate-i aud inimoara...

+4 sper la o
!!!AMR 36saptproiectul bebe pink
marynik spune:
Anaxena , bucurate ca te dor sanii si ca iti este somn si ca esti obosita , asta e de bine , inseamna ca bb creste acolo in burtika
Si nu mai vb fetelor de atatea mancaruri ca mor aici de foame , mai am 15 min si plec akasa , pana atunci mai pap o tigara
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
voicu_bebi spune:
anaxena...de ce nu te duci tu la somnic...eu cred ca sforaiam de ceva timp sa fi fost in locul tau.
...asa ca fuga la patut

kitzy spune:
Voicu bebi gombotii sunt facuti din aluat,mai exact se fac asa: se pune la foc apa, ulei, zahar, sare si cand da in clocot se ia de pe foc si se pune faina sa fie k o pasta si se pune un ou intreg. Se framanta sa fie un aluat molcut. Separat se scot samburii din prune si acestea se umplu cu zahar+scorisoara si se invelesc in aluat sa fie k niste mingiutze si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se dau prin pesmet calit+ zahar. Ti-am facut pofta?
12+
voicu_bebi spune:
da anaxena...eu cred ca e posibil sa ii auzi inimioara...ce moment super trebuie sa fie...eu una abia astept sa vad si eu liniutele si sa ii aud inimioara...![]()