Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Mersi Laura de incurajari, zic eu ca am depasit momentul si o sa-mi fie mai bine cand o sa raman iar insarcinata. La ecografie nu s-a observat nimic pt ca plamanii intrauterin sunt niste foite, el respirand prin cordonul ombilical , iar la nastere nu s-au desfacut sa ia aer. Radiam de fericire pe per sarcinii, nu am avut nici un simptom, totul era super ok, nu am zis un moment ca se va intampla asa ceva, nu stiu ce sa cred...Micutul parca stia ca nu va rezista, cu 2 zile inainte de a se naste a incercat dr sa-mi provoace nasterea cu calciu intravenos si el micutu nu a vrut, ii era bine la mamica lui in burtica...asa a fost sa se intample, nu stiu de ce...

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Mirela, imi pare rau de ce sa intamplat. Tinem pumnii ca data viitoare sa fie totul bine. Cand te gandesti in ce vremuri traim, asemenea lucruri nu ar trebui sa se intample... sunt atate aparate ultra performate, medici specializati, etc... si totusi se intampla...
E pacat, e trist, e dureros, e strigator la cer... dar viata trebuie sa mearga mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

la toate fetele dragi!!!!!!!
acum am ajuns si eu la birou si am un pic de timp liber.....
am deschis un nou capitol aici
si sper sa fie cu noroc pentru cat mai multe fete!!!!!!!!!!!
Irda si Dana felicitarii cam tarzii....si din partea mea.........sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o odisee frumoasa !!!!!!!!!!!!!!!!!
restul fetelor va pe toate si sper sa reusesc sa imi reintru in program de saptamana viitoare si sa scriu mai des.........

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput