Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush sa stii ca si eu la prima sarcina nu mancam nu stiu ce ,nu beam nu stiu ce eram f stresata dar acu manc si beau de toate mai ales ca am observat ca femeile care nu se streseaza au sarcini super ok decat ca mine care eram stresata de orice frimitura!Bine totul cu moderatie normal!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina Ana nici mie nu-mi vine a crede ca-s luna a 7-a De saptamana viitoare incep AMR-ul Pupici lui ANdrei
Ingerasule, Doamne nu-mi vine a crede prin ce ti-e dat sa treci Sa te ajute Dumnezeu si sa te ocroteasca!
Flavia eram sigura ca se vor rezolva problemele! Dar nu inteleg: nu ramasese sotzul tau pe postul pe care l-ai ocupat tu? Ai mers la servici pana mai aveai un pic si nasteai, ca sa poata termina sotzul studiile si sa te inlocuiasca! Si eu abia astept sa pun pozici cu bebele meu, sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine pana acolo Multi pupici piticilor tai dintosi
Carmen suntem bine, multumesc mult! Te asteptam sa mai treci pe la noi, toate fetele se vor bucura sa te mai "vada". Tu cum esti?
Pup toate fetele mele dragi [PUP](adica chiar pe TOATE).

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Lauraaaa, zi si mie ce e ala AMR ca eu nu stiu.
Trece repede vremea nu? Si ne place noua sa fim insarcinate dar nici sa dureze mai mult parca nu ar fi bine

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, AMR eu cred ca este A mai ramas....asa stiu ca isi fac soldatii in armata, AMR-ul...
Musette, sigur ca o sa vezi poze...nunta va fi in august, anul viitor.

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele! tot v-am citit la acest capitol si am zis sa intru si eu aici, cine stie poate o sa-mi fie mai usor! pe 2iulie 2007 am nascut la o saptamana dupa termen un baietel de 2800g, care...se chinuia sa respire, si care dupa 3 ore a murit. Am fost si sunt inca disperata, plang mult dar...acum sunt mai bine, am zis se mai intampla, asa a vrut Dzeu, mergem inainte, ne rugam sa ne dea pe viitor un bebelus sanatos. Sarcina a decurs excelent, in afara de o mica infectie urinara pe care am tratat-o (la 7luni). Am nascut natural, cu medicul meu din Tulcea, usor, fara complicatii, dar...nu s-a putut face nimic la copil. La autopsie mi-au zis ca avea sange in plamani, atat. Am fost la Bucuresti la Sanador la un medic bun, am facut mai multe analize, mi-a iesit micoplasma 9.2 (negativ este <9), mi-a data acum Sumamed, a si IgG la CMV mare87, dar a zis ca acest CMV l-am avut atunci in sarcina iar micoplasma cu val. asta mica nu trebuia sa se intample ce s-a intamplat....am ramas muta, plus ca am fost si la Fundeni pt s.a.f.l. care a iesit negativ. Acum peste 2 sapt ma voi duce sa repet testul acesta si apoi ea a zis ca imi da ok-ul pt un alt bebelus, din ian dupa 6 luni.Acum nu stiu ati mai auzit asa cazuri cu analizele astea sa se intample asa ceva, preconizez ca la nastere totul a fost ok, eu zic ca dr a avut f. mare grija si nu s-a facut nici o eroare, nu stiu ce sa mai zic...
Va pup pe toate si fie ca D-zeu sa fie alaturi de noi, sa aibe grija de bebelusii nostri de acolo de sus, si sa ne dea pe viitor copii sanatosi si frumosi!!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Andrutzac, as vrea sa-ti spun “bine ai venit” aici, dar ar suna cam aiurea… Sper sa fii o invingatoare si sa treci repede peste acest moment. Gandeste-te doar ca asa a fost sa fie. In privinta analizelor, cred ca medicul recomanda in functie de istoricul fiecarui pacient. Eu am facut doar RH-ul, teste de sange, si testul TORCH.
De asteptaat, mie mi-a spus ca dupa o luna, doua pot incepe din nou sa “lucrez” la proiectul bebe. Acum ma las in voia sortii, au trecut 3 luni de cand am pierdut sarcina.
Carmen, iti tin pumnii sa iasa analizele bine. Eu am facut mamografie acum cativa ani, aveam niste dureri de sani, nu a fsot nici dureros nici neplacut. Nu te gandi la nimic rau.
Ingeras, ce mai faci?
Laura Ioana, pupici pe butica.
Ninia, si tie felicitari pt casatorie. La noi o sa fie un pic mai simplu tinand cont ca amandoi am mai fost casatoriti iar acum ne dorim ceva fara fast. Fastul o sa fim noi si iubirea noastra ! O sa fie doar o mica petrecere cu prietenii si atat.
Alinush, tin pumnii sa fie un bebe mic la tine in burtica! Cred ca ar tb sa ne vina (sau sa nu ne vina) CM cam in aceeasi perioada.
Dana, SOMN USOR !!!!
Michelle, ce mai faci ?
Slimatei, ce face bubuluca din burtica ?
Irinabobe, cred ca nu trebuie sa iti mai pui intrebari, sa ne rugam ca data viitoare sa fie bine.
Musette,

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

MirelaIonut,imi pare sincer enorm de rau pentru pierderea suferita...Sa dea Dumnezeu sa ai in curand un copil sanatos...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Alinus asa-i cum zice Ninia: AMR= Au Mai Ramas (si trecem descrescator saptamanile care mai sunt pana la nastere).

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Mirela imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat! Stiu cat de mare e durerea asta si sper sa ai puterea sa o depasesti! In timpul sarcinii nu s-a vazut nimic in neregula la ecografii? CUm, Dumnezeu, nu si-au dat seama ca are ceva la plamanei? Sau analizele astea daca ti le dadeau sa le faci dinainte...Nu am mai auzit de cazuri asemanatoare, dar sper sa gasesti cauza si data viitoare sa ai un bebelus perfect sanatos!

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

MIRELA IMI PARE RAU!.iTI DORESC MULTA PUTERE SA TRECI PESTE ACEST LUCRU SI SA AI UN BEBE SANATOS!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput