Mamici aspirante din nou - cap. 28

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, sterge-ti va rog numele "David Benyamin" de pe listuta din dreptul meu deoarece, numele puisorului nostru v-a fi diferit.Va multumesc anticipat!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gina, done! Ne tii in suspans cu numele?

Asi, mult succes!

Cred ca lista cu gravidute ar mai trebui actualizata, unele mamici poate au si nascut deja. Stiti ceva?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Locca multumesc.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta82 spune:

Buna,

Locca analizele le-am facut la Medsana si le-am repetat la Centrul Medical Unirea ( astazi merg sa iau rezultatul).
M-as duce si la Cantacuzino dar nu am trimitere si nici nu cunosc nici un doctor acolo. Stii cumva daca iti trebuie ceva anume ca sa mergi acolo pentru analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Asi, draga mea, nu te cert, iarta-ma daca a sunat a cearta. Imi pare doar rau ca nu mai scrii pe la noi, mi-e dor de tine si de alte fete. Da asta nu inseamna ca nu inteleg motivele tale. Ma bucur mult ca ati inceput procesul. DAca nu pot sa mai fac copii si eu imi doresc sa adopt, da la mine e o problema in a-l convinge pe sot. LA primul copil, n-avea nimic impotriva, da acum el e multumit si cu Danut daca nu ne mai da Dumnezeu. Are si o scuza care imi suna mie puerila, nu stiu daca el chiar crede asta. Cica de ce sa fim egoisti cand sunt atatia oameni care nu pot avea nici macar un copil si care asteapta ani de zile sa adopte un copil. Intr-un fel e adevarat ce spune el, da tot asa de adevarat e ca sunt si atatia copii care si-ar dori un camin plin de dragoste. E tare rau ca in Romania nu mai permit adoptiile de catre romanii din strainatate. Inteleg oarecum motivele, dar cred ca multi copii sunt vitregiti in felul asta. Pupici, mi-esti draga, abia astept sa ne dai vestea ca bebe2 e acasa si Razvanel e putin gelos :-)).

Locca, ceva semne?

La mine nimic, cred ca a trecut deja ovulatia, asa ca sunt in asteptare.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gina, v-ati razgandit, sau nu mai e sigur ca e baietel? Da vad ca e tot carucior albastru, asa ca presupun ca v-ati razgandit... Doamne ce putin mai ai...Pupici pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Irinel anul corectat, e asa cum ai inteles. Dragos s-a nascut din sarcina stagnata (nu a mai vrut sa cresca in burtica) la 33 sapt si 4 zile (atat avea ca dezvoltare intrauterina). Nu se stie cauza stagnarii!Dr. mi-a zis ca a fost pbroblema fatului, deci o a 2 sarcina ar putea fi fara o astfel de problema. Sa dea DD sa fie asa!
Asi sa dea DD sa vii sa ne anunti cat mai repede ca aveti copilul acasa! E foarte frumos gestul vostru. Si noi eram hotarati sa adoptam daca nu am fi putut avea altfel un copil!
In rest Z2 si dureri de cap!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Irinel da, eu erau cu lipsa albusului luna trecuta. Poate fi de la lipsa de hidratare, uneori mai uit de aspectul asta. Multumesc tare mult de incurajari si de exemplele date.

asi mult noroc si din partea mea, sa nu dureze mult cu actele si bebe 2 sa vina cat mai repede in casutza noua.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Gina, v-ati razgandit, sau nu mai e sigur ca e baietel? Da vad ca e tot carucior albastru, asa ca presupun ca v-ati razgandit... Doamne ce putin mai ai...Pupici pe burtica

Fetelor, puisorul din burtica este baietel 100%.Avem poze ce ne arata limpede ca este asa.Ne-am razgandit doar asupra numelui deoarece am o cumnata ce are un baietel cu acest nume si cautam sa fie bine pentru toata lumea.
Avem alte cateva nume pe listuta asupra carora am meditat serios insa decizia finala, o vom face atunci cand il vom vedea.
Pana atunci, ma pregatesc sa intru in saptamana 33 si parca nu-mi vine a crede ce repede trece timpul!Daca as putea l-as tine cate putin pe loc si cu dintii caci, este tare frumoasa aceasta perioada!
Ma simt extraordinar de bine si adesea parca nici nu-mi vine a crede ca sunt insarcinata!Nu tu dureri, arsuri, sau stiu eu ce alte probleme pe care le-am intampinat la sarcinile trecute...nimic!
Cum va mai spuneam,cu exceptia starilor de greata/voma de la inceput, asa sarcini pline de sanatate si lipsite de probleme va doresc la toate.In mare contribuie si sotul/fetele la starea mea excelenta.
Rebecca(fetita mai mare)imi este mana dreapta pe langa casa iar Jessica, este o dulceata de fetita tot mai mare si mai intelegatoare.Pe timpul zilei am scapat de multa vreme de diaper iar de vre-o 2-a saptamani cu cateva exceptii, nici noaptea nu mai face.Se trezeste dimineata cu diaperul uscat si face la olita dupa care, merge si isi arunca singura nevoile la WC, se spala pe manute etc si suntem tare fericiti de progresul sau. Cautam sa o tinem tot asa si cu inca putin exercitiu, speram sa scapam de tot ca numai bine sa, o putem lua de la capat cu bebelusul din burtica.
Sper sa va aud si pe voi in curand vorbind de diapers marimea #1 cat mai curand.Va si va continui galeria.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu chiar am vorbit serios ca am incerc in mod sustinut sa ma detasez. Nu mai imi iau decat tb pana vaz ca a crescut :))) (ca sa stiu si eu daca am sau nu ovulatie) sic! Si apoi inspre sfarsit de luna, ca de ce sa ma agit cu teste ca vaz clar daca scade tb gata-I treaba;)
Deci, cica nu ma agit:)) Ideea e ca eu oricum tot balansez dintr-o parte in alta, ba vreau ba mi-e teama, si cred ca DD ma vede si de aia nu iese treaba. Acuma tocmai am facut vaccinul de gripa si sa vezi stres daca oi ramane tocmai luna asta. Ca teoretic, dupa cum m-a anuntat prietena mea, temp bazala, azi e ziua cu x-uri. Asa ca eventual ar corespunde vacc cu conceptia, daca ma indvrednicesc diseata. Sper sa fie totul ok.
Apoi cand am baiatul bolnav ma tot intreb ce mai imi trebuie mie inca unul, ca iaca ce parinti denaturati suntem, tre sa duc copilul la gradinita cand el zice ca vrea sa stea acasa:(( Sunt tare suparata ca nu ii mai trece tusea asta,. Si ar fi trebuit sa incepem cursul de inot.
Asi poti sa mai vii pe la noi sa ne zici de Razvanel:) Si apoi si de bb2.
Irinel nici eu nu as avea puterea sa adopt un copil, asa ca eu il inteleg pe sotul tau.
De aceea am o mare admiratie pt persoanele care fac asta.
Ignatica cum te mai simti?
Nu mai stim nimic nici de Marimar si Mariana.
Celelalte fete harnicute cum stati cu treaba/rezultate?

Editez ca v-am zis ca is babeta si uit. Gina, nici mie nu imi vine a crede ce repede a trecut timpul. De acuma trebuie sa iti zic deja nastere usoara si bb sanatos si cuminte.
Abia asa imi dau seama de cand bantui pe la subiectul asta:(((
Da nu-i nimic, eu o sa fiu oaspete aici raspunzator cu galeria la fetele harnice:)
Numai bine tuturor

Mergi la inceput