Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 16
cornelia_laura spune:
Eu sunt prin zona fetelor dar nu sunt prea optimista legat de subiectul bb3. Am aflat ca probabil pe 15 noiembrie incep serviciul asa ca va trebui sa mai amanam o vreme acest vis...am sperat ca se va intampla pana sa reincep munca dar...![]()
Insa stau cu pumnii stransi pentru voi toate!!
Mephala - Gusta - Cornelia
Daiopri spune:
Eu vin cu z4, dupa ce m-am trezit vineri cu musafiri la 23 de zile. Asa ca sunt fara comentarii, ca zau ca nu mai stiu, vorba lui Irinel, m-am executat la timp da tot degeaba. Plus ca nu mai inteleg ce tot e cu salturile astea, ba la 24 ba la 29 de zile.
Eu ma las pagubasa de sportul asta:)) Ca sa nu mai zic ce de calcule facusem sa vad cand sa mergem si noi intr-o mini vacanta de vreo 3 zile si sa fie si perioada buna. Daca continua ca luna asta, mare lucru sa nu ma trezesc, ca si anul trecut de altfel, cu CM drept in vacanta. Cum ziceam complicat rau.
Asta este, cand o sa am/daca am noutati va anunt:)
Am fost cu piciul ieri la patinaj, si tare nu prea ii place. Ba ca e obosit, ba ca e greu, dar as vrea sa mai merg cu el ca poate isi mai da drumul. In primavara nu prea am avut succes cu cursul asa ca incercam impreuna.
Clau, mersi mami de galerie da las ca oi prinde eu vreo odisee. Daca nu is cu drag la odiseea lui fiu-miu, pe care sincer nu stiu cum de l-am facut:))
Irinel tu cum mai esti? Sa ne tii la curent cu rezultatele la analize.
Fetelor sper ca sunt bine puisorii vostri si va doresc spor la lucru si asteptam vesti de liniute.
Numai bine tuturor
crengu75 spune:
Buna dimineata fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce mai faceti??????????
Eu sunt la serviciu si savurez o cafeluta. Nu am mai avut timp sa scriu, am avut un we aglomerat, mi-am adus o canapea superba acasa( pe care o cumparasem in urma cu mai mult de o luna de la Tirgul de mobila din Buc). Ieri nu am avut tmp sa respir la serviciu.
Dar, totul e bine la noi. Cristian si-a revenit complet si sunt tare bucuroasa. Astept CM , care trebuie sa vina zilele astea. Si la mine, de cand am inceout proiectul BB2, ciclul imi vine aiurea, Ba la 25, ba la 28. Sa vedem acum, dar cel tirziu vineri ar trebui sa soseasca, apoi incepem testele( dupa ce pleaca).
Sunt destul de optimista, acum pe zi ce trece, imi doresc tot mai mult bebe2. Sa speram ca va fi bine.
Daiopri, imi pare rau de venirea musafirirlor nepoftiti.
Sanziana, ce face Dragos?
Ce mai fac ceilalti copilasi bolnaviori?
Cornelia, imi pare rau ca trebuie sa opresti proiectul,.. sa mai treci pe aici sa ne insufli optimismul tau.
Vroiam sa va intreb: voi , daca vreti fetita, prestati pana in ziua ovulatiei si apoi, stop? Sau incercati si in timpul ovulatiei? Ca ma tem daca gigeii nu mai sunt asa fortosi si mor, nu o sa pierd luna? Voi cum ati facut?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
cornelia_laura spune:
Crengu, nu opresc proiectul, doar il aman un pic si nu voi renunta la visul nostru. Iar de la subiect nu plec oricum, sunt inca aspiranta. Si apoi mi-e asa drag de subiectul asta din iunie 2005 de cand ma pregateam pt bb2 incat nu "scapati" de mine.
Va pup pe toate!
Mephala - Gusta - Cornelia
ioana spune:
Buna, fetelor. Am scris acum cateva saptamani la acest subiect (de urmarit, va urmaresc de mai mult timp), va intrebam atunci care este impactul radiografiei asupra conceptiei (sotul meu intrase in sala de radigrafie impreuna cu baietelul nostru de 6 ani). Pana la urma, am facut o pauza in septembrie si ne-am reapucat, cu forte proaspete, in octombrie. Atat de prospete, incat sunt posesoarea unui test pozitiv. Noi ne bucuram mult, speram ca totul sa fie bine. Luna aceasta am prestat mai tarziu (zilele 14 si 15), spre deosebire de perioada de vara, cand incercam in zilele 10-12 (asta pentru cele care cauta perioada cea mai buna).
Eu va doresc sa mergeti mai departe cu hotarare si sa vi se indeplineasca cat mai repede dorinta. Toate cele bune, Ioana.
locca spune:
Ioana, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos, frumos si destept foc.
Eu v-am mai citit, dar n-am nimic de raportat. Vom vedea cu cata eficienta am muncit ![]()
Va rog sa ma mai trageti de maneca daca observati ceva gresit in lista sau daca omit sa trec ceva.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Si eu v-am mai citit, sunt aici!
Ioana, felicitari si sa mai treci pe la noi sa ne iei si pe noi la odisee.
Daiopri, imi pare rau de urati, ca au venit si luna asta. Ai facut teste de ovulatie? Daca ai ciclul asa neregulat, s-ar putea nici sa nu prinzi momentul propice al ovulatiei, uite la Ioana cum a reusit cand a schimbat ziua.
Crengu75, pentru fetita, trebuie sa prestati inainte de ovulatie. E drept ca e cam "tricky" chestia asta, ca la o adica poti pierde chiar momentul cheie, daca gigeii lasa garda jos mai repede si mor mai devreme
Dar asta e metoda, sa faci inainte, pentru ca pana la momentul ovulatiei sa fi murit toti gigeii cu Y, adica purtatori de putza, care sunt mai rapizi si mai sensibili, si sa traiasca doar gigeii mari, grasi, lenesi si rezistenti, aceia cu X (de fetita).
Eu nu mai cred in calendarul chinezesc!!! Ruxi, ia aminte! Am o foarte buna prietena insarcinata cu bb doi si dupa toate calculele mele, la calendarul chinezesc ea urma sa aiba tot o fetita. Ei bine nu, nenea Iosup i-a dat azi vestea ca are un flacau in burtica si i-a oferit si o poza cu "obektul" drept dovada!
Asa ca...o sa cred mai mult in chestia cu ovulatia si "timing"-ul necesar pentru a face un baietel! Ufff, ce de englezisme am scos din mine, ca sa fiu in ton cu un post de pe generale, cel in care sunt desfiintate neologismele folosite aiurea 
locca spune:
Hihi, si eu am poza cu "obektul" lui Matei
. A fost primul lucru care s-a vazut la eco de la 19-20 saptamani, parca stia copilul ca va fi pozat. Pana si pt. o ignoranta in materie ca mine a fost evident ca aia e putza copilului.
Intrebare intrebatoare: voi luati acid folic?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
si eu citesc mereu dar nu am nimic de raportat deocamdata
.
sint in ziua 23 si asteptam sa vedem daca am prins momentul prielnic, ca se pare ca e tare greu de prins; citeam pe un site ca trebuie sa ai contacte cam de 3 ori pe saptamina, in fiecare saptamina ca sa nu pierzi momentul
; ori cu un copil mic, care doarme cu muma'sa si are o energie pina la orele 24 (copilu), cam greu.
am folosit luna asta si teste de ovulatie si bbt, si sint si mai confuzata. sau, ar putea sa existe o explicatie: bbt nu e batuta in cuie si poate creste si in interval de 24-36 ore, asa ca daca ne luam dupa ea se poate sa trecem pe linga. eu am o vaga banuiala ca asa se intimpla la mine, fiind prima luna cind am facut testele de ov(adica am avut mucus cum trebe, teste poz si dureri fff mari de ovare+burta) si temp a crscut dupa mai bine de 24 ore. sa vedem, deocamdata ma dor f tare sanii.
Kid, am vazut abia anul asta la calendarul chinezesc ca iti calculeaza virsta in ani chinezesti (deci conform lui nu as avea 34 in oct la data conceptiei, -chit ca peste citeva zile fac 35-) ci 36. asa ca am calculat si datele cind am conceput-o pe fetita mea si tot baiat imi iesea, asa ca, precum zici, cred 100% in mom ovulatiei, numai s-o prinzi cum trebe. eu fac parte din categoria care vrea neaparat fata![]()
Daiopri, imi pare rau pt musafirii neasteptati in ziua 23...
Raluca, ma bucur ca nu ti s-au dat peste cap planurile.
Ioana, felicitari pentru 2 liniute!
locca, eu iau de vreo 3 luni, intai acid folic, pe urma elevit, care contine doza de ac folic .
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Am lipsit motivat cateva zile, sunt la Chisinau, la rudele sotului. Inca nu a venit CM, mi-am facut un test de dimineata si e negativ, nu am nici un simptom de nimic, nici de sarcina, nici de urati. Sa vedem ce-o urma. Va pup pe toate.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2