Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 19
MirelaV spune:
hello si io...
doar va pup si va multumesc de cafea ..
io-s cu raceala mea...prietena mea de cateva zile
dar scap eu de ea ![]()
iulia, cum te descurci? ![]()
anne, las'...bine k ati facut-o si p'asta. ati scapat si de biserica. acus acus vine netul si acasa..toate se aseaza.
viki, si eu ma mai trezesc intepenita de spate..incearca sa stai cu ceva cald unde te doare si trece 
va pupic pe toate si ne auzim mai tarziu k am super multa treaba azi..si tre sa mai cobor si la farmacie. noroc cu fervexu' k am luat-o din pripa si nu mi-e asa rau.
o zi si o saptamana minunate va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Am ajuns si eu acum vreo 2 ore de la serviciu; m-a plouat ingrozitor!!! O mizerie de nedescris in Bucuresti cand ploua, peste tot santiere in lucru, noroi, baltoace...

Vicky, durerea de coloana poate fi si de la statul prea mult pe scaun. Eu fac exercitii pentru coloana in fiecare seara, streching ( sper ca am scris bine).
Mire, multa sanatate!!! Ai grija de tine.
Pupici la restul de fete si o seara minunata.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
si io acasaaaaa....si azi e abia luni. tare mai sufar din cauza asta ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
si io acasaaaaa....si azi e abia luni. tare mai sufar din cauza astaMirelaV
pupicei pe burticei
Mire, sa vedem partea buna a lucrurilor: A TRECUT PRIMA ZI DE MUNCA A SAPTAMANII!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:
hehehe...cris..da...asa-i. macar ne mintim frumos nu?
dar asta e saptamana in care eu lucrez sambata
asa k e o saptamana putin mai..lunga..
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
hehehe...cris..da...asa-i. macar ne mintim frumos nu?dar asta e saptamana in care eu lucrez sambata
asa k e o saptamana putin mai..lunga..
MirelaV
pupicei pe burticei
Da, asa e. Stii , pshihicul poate fi mintit usor, uneori.
Cristina
gbutucica spune:
Buna dragele mele,
am intrat sa va urez o seara buna ( sau noapte buna ) si sa va spun , poate va ajuta, daca a trecut ziua de luni W-e e ca si venit.
Ramona imi pare rau ca ti=ai pierdut bratara, iti doresc sa o gasesti, desi nu mai speri. pup ns teaca supararea
Mirela iti doresc insanatosire grabnica si pup sa treaca mai rpd
Viky pentru spate ma ofer sa fac un masaj
(am glumit ) dar pot sa pup
ca sa treaca, si pe mine ma necajeste o spondiloza nenorocita.
in rest va pup pe toate , scuze ca nu va enumar pe toate , dar sper sa nu fiu incomoda.( oricum multumesc de primirea calduroasa)
SI NOAPTE BUNA CU SOMN DULCE
Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
M&M spune:
Giani, nu incomodezi pe nimeni. Tuturor ne-a fost greu la inceput sa ne acomodam.
Noapte buna tuturor si o zi minunata maine.
Cristina
july_g spune:
Na seara fetele!
Mire, Ramona, pupicuti la amandoua si va multumesc mult! Mire, sper ca ti-e mai bine!
Giani, masajul ala pt. Vicki, nu il poti face la Galati? Stiu eu cui! Va povestesc dupa ce va salut!
Vicki, un masaj chiar ar fi bun. Da nu de ala de al lu Giani! ( Nu ma lua in serios Giani ca si eu glumesc)
Cristina, vezi sa nu te intoarca raceala daca ai umblat prin ploaie!
Anne, te-ai gandit si la mine cand papai bunatatile alea?
Menna, Fruntea sus mama draga! Crezi ca alta banca se purta mai frumos? Adica da, ABN-ul pt mine is etalon!
Asa, acu va povestesc de ce vreau masaj cu bata. De ieri dupamiaza sunt cu mama si cu mandra. Consosrtu plecat in delegatie. Azi dimineata, ca de obicei, ma trezesc la 6, dau mandrei sa pape si plec sa beau cafeaua. Am si eu 2 ore numa pt mine, de la 6 la 8. Ma costa mult aceste 2 ore. As putea dormi, dar sunt numai pentru mine. Imi citesc forumul, mesajele, beau cafeaua. II zic mamei ca ii aduc cafeaua in pat. In 3 minute era langa mine, la comp. Si s-a dus naibii relaxarea mea: de ce tii asta aici si nu acolo? Ca e dezordine la tine( da femeie, cresc un bebe si sambata n-am avut timp sa fac curat), da totusi de ce sta aia aici si nu acolo?Da nu e mai bine ca aia sa stea acolo? Eu nu inteleg cum iti e tie la indemana aia cand mie nu imi e! Am amenintat-o ca o trimit acasa, am facut-o sa planga de vreo 2 ori zicandu-i f. calm ca daca mie imi plac chilotii atarnati pe lustra, e casa mea si acolo vor sta ( ceea ce a scandalizat-o), i-am lasat cupilu pe cap si am plecat la serviciu. Cand am venit era mielusel, eu calmata, mi-am facut curatenia si acu seara imi spune: e chiar asa de rau mama, sa fie curatenie? Iar eu am avut tupeul sa ii spun: Mami scumpa, oricum faceam curat, dar sa ma tocani la 6.30 dimineata ca aia nu e bine, aia tre sa stea acolo, mi s-a urcat la cap! Deci bata pentru cine trebuie?
Va pup dragelor si vb maine!
http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS