Racusori, la apel! (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pup,fetelor!Sunt foarte suparata-aseara mi-am pierdut bratara-n-avea decat doua luni!N-am sanse s-o mai gasesc si asta ma supara tare rau.Nu-mi mai iau la mine nimic-niciun inel-doar lanticul.Adevarul e c-am vazut ca-mi era destul de larga acum;asa-mi sunt si inelele.Offff si era din munca mea luata;tin foarte mult la lucrurile mele
Va mai scriu maine,ca azi sunt varza!Aveti grija de voi.
Ramona

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io nu-s prea bine. m-am trezit cu o stare de disconfort..racesc sau nush ce se intampla. am luat deja pastile...sa vedem..poate o fentez
ramona, regret enorm k ai pierdut bratara. si eu tin ff mult la lucrurile mele.
sunt prin zona..tare slaba miscarea pe aici..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna , la toata lumea. as dori si eu sa fiu pe lista voastra, daca mai e loc.

Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! cafeaua e gata, gata!
Ramona, saru-mana! Dar chiar nimic, nimic parca nu se poate! Da, e chiar foarte bine sa i-l dai Mirelei, daca se poate! Consortul are niste treaba in Bucuresti si oricum se vad! Imi pare tare rau pt. bratara. Fruntea sus!
Mire, cum te mai simti?
Gbutucica bine ai venit si sarcina usoara!
Anne, trece repede o saptamana! AI sa vezi!
Va pup fetele!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata.
Giani, bine ai venit printre noi. poate ne spui mai multe despre tine.
iulia, m-am treyit cu o durere groaznica de gat. aseara aveam febra. daca ai incercat sa suni ieri...am uitat mobilul inchis..mi-am dat seama abia seara tarziu. dar..fu bine cand l-am deschis a inceput sa sune. mai bine...
buna
o zi minunata va doresc.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am simtit ca innebunesc zilele astea, nu am avut netCred ca am devenit si depenedenta de Dc. Oriucm fara net, nu m-am simtit deloc bine si, vreau sa va zic,ca mi-ati lipsit.
Vocea mi-a mai revenit cam 80%; am ramas cu o tuse seaca si cu o senzatie ciudata ca ceva ma irita in gat.
Vicky, sa stii ca am baut chadau( sper ca am scris bine)
Menna,
Ramona, si eu tin mult la lucrurile mele ( cred ca este o caracteristica a noastra, a racusorilor). Poate totusi, ai sanse sa iti gasesti bretara.
July, . si Lianei
Annes, cum a fost scoaterea la biserica a nasilor???
Miki,.
Gini, bine ai venit !!!sarcina usoara si te asteptam mai des pe aici.
Mire,
Geo,2 x . AM facut ieri pizza dupa reteta ta... ffoooorte buna, numai ca blatul a iesit cam sfaramicios...
Missy, 2 x
Diana, cum a fost la doctor??
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
O duminica minunata in continuare tuturor.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare Racusori!
multumesc de primire!
normal ca vin mai des ca de aia am cerut sa ma avetzi cu voi aci.
Menna impartasesc cu tine gandurile amare despre sistemul bancar nu numai BRD .

Dn: 28.06 ( ascendent balanta) sotul Rac (30.06)

In rest,.... nu stiu cum sa incep ca de altfel sunt vorbareatza , da acu n-am vorbile la mine.
am trecut sa va salut si sa mai citesc ca o facui cam in diagonala (oricum eu si o carte o incep de la sfarsit ) DEH rac.....

pupici apasati

Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pup!
July,am vorbit cu Mirela si ma voi intalni cu ea;o sa i-l dau saptamana asta.
Cristina,nu-s sanse s-o mai gasesc;ce ma enrveaza mai mult e ca la 22.21 o aveam la mana-stiu sigur ca mi-a facut o poza o colega.Si peste 30 min am plecat spre casa;naiba m-a pus sa mai stau;ca trebuia sa plec de la 22!Asta e;o sa-mi treaca!
Gbutucica,bine-ai venit!
Mire,imi cer scuze inc-o data pentru gluma idioata a lui...;ti-a mai trecut raceala?
Va pupic pe toate si aveti grija de voi!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa dau , am multa treaba la serv. zilele astea.
Nici eu nu-s in apele mele, sunt cam intepenita de spate, abia merg. Si n-am facut nimic in mod deosebit, sa car sau sa fac efort, asa m-am trezit de dim.
Va cesc pe toate si o sapt. frumoasa va doresc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Viky prima intotdeauna cu ,multam de ea.
Cris cum sa fie cu nasi ,ffff bine,ieri am fost si ne-a scos la biserica.A durat fff putin,ma asteptam sa fie mai mult.Dar am mancat in zilele astea de ne-am umflat,bine ca s-a terminat ,ca daca o mai continuam asa ,nu mai incapeam pe usa de .Acum i-ar revin la alimentatia mea,adica mananca de 2 ori pe zii si foate putin.
In rest bine,azi i-ar am balamucul nou la servici ,cu scarbele alea de acte(scuzati expresia),dar nu mai terminam o data cu ele.Tot timpul mai este ceva nou de adaugat si tot asa.Acum s-a prefungit termenul pana miercuri trebuie rezolvate.
Fetele MIRE,JULY,MENNA,RAMONA,MIKIRIKY,MISSY,GEO si pt.noua noastra venita,multi de la mine.

Sunt pe aici.

annes

Mergi la inceput