Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Georox spune:
Buna!
Sofia nu prea are stare de cand cu vremea asta! Seara e agitata, dar cred ca mai este si din cauza ca i-a spart cel de-al patrulea dintisor de jos.Trebuie sarbatorit!
Si nici nu prea mananca asa cum as vrea eu. Totusi ma consolez cu gandul ca va reveni la un apetit mai bun. Azi s-a lovit cu capul de noptiera.
Saracuta!Nu sta locului o clipa, daca ar putea sa mearga non stop.Numai cand am scos-o in sfarsit in parc nu a mai avut chef.Si eu care credeam ca ma vaalerga prin tot parcul. Probabil ca oraselul copiilor nu o prea incanta. adevarul e, ca il gasesc cam macabru, ca sa nu mai vb. de locurile de joaca neamenajate.
Nu prea re copilul unde sa se desfasoare.Ma multumesc cu ce am in preajma, caci Tineretului e mult prea departe. Cel putin locurile de joaca pt.copii!
Azi nu am avut chef de nimic. Am facut doar putina curatenie(Sofia s-a trezit!, iar in rest am lancezit. Merit, dupa ce ieri am spalat, pana acand a ramas doar cosul.Dar maine trebuie sa gatesc si nu am idei prea multe . Trebuie sa fie bun si ieftin.Ati incercat pizza? Mirela, Vicki, Cristina?
Miki, felicitari pentru joburi!
Revin, ca ma duc la Sofia!Nu de alta, dar nu stie inca sa se dea jos singura din pat!Prefera caderile libere!
Uite acum scoatem limbile una la alta!ne prostim toata ziua!desi e oropsita saracuta , cand am treaba!
tuturor!
RamonaD spune:
Va pup,fetelor!M-ati dat disparuta??Hmmm?Nuuu,eram p-aici,duminica am lucrat,ieri si azi eram libera in mod normal;ieri insa am stat diminrata(intre 9 si ceva si 12)in Sel,ca aveam ceva urgent de rezolvat(o discutie cu dl.director despre raion si oameni;unii-mi dau batai de cap si-a trebuit sa le dau niste referate -n ultima instanta;unii sunt foarte buni si i-am zis sa le mai dea ceva la salariu;nu vreau sa ma trezesc ca-mi pleaca oamenii acum,inainte de sarbatori!Si seara,la 23,eram iar in Sel c-aveam inventar(ca-n fiecare luni)Asa c-am fost libera..nu!
Am vazut z-ati vorbit despre filme;si mie-mi plac f mult filmele thriller,de groaza dar si comediile.Aia..."socrii de cosmar"m-a dat pe spate de ras!
Despre mine o sa va zic ceva acum care-o sa va surprinda-sunt cu sotul meu de la 19 ani si vreo 2 luni,primul barbat din viata mea si ne-am luat din dragoste,da...de mai bine de-un an nu mai simt nimic pentru el;nu mai e nimic intre noi si ne leaga doar copilul.In fata familiei/prietenilor-suntem cuplul perfect,dar noi suntem doar colegi de apartament.Trebuia sa ne despartim,stiu,partea proasta-i ca stau la soacra-mea;la ai mei n-am loc sa ma duc si nici nu vreau,chiriile sunt foarte scumpe si nu stiu ce-o sa ma fac.L-am rugam frumos,am si tipat,aproape orice am facut sa se duca undeva la un notar sa-mi faca o foaie autentificata prin care sa se oblige sa-i dea ceva bani copilului si sa-mi vad de viata mea;nu-i chip,imi da replica:"demonstreaza tu ca am servici!:-ca el e instalator si lucreaza la negru.Nu pot spune ca am salariu mic;mi se pare normal sa contribuie la cresterea copilului;eu divortez de el;copilul ramane al lui;care-i treaba?Cred ca face asta sa ma tina pe loc.Nu stiu ce sa mai fac;nu mai pot trai asa-n minciuna.Sper sa se rezolve;stiu c-o sa-mi fie greu si cu asta mic cu scoala,dar ma voi descurca.
Sper ca nu v-am impovarat cu problemele mele;sunt un om vesel si optimist...daca vreti va zic un banc sa radeti!![]()
Si schimb spre ceva mai vesel...fara muzica as muri...la mine decibelii tipa,urla zilnic!Cred ca v-am mai zis;dansez si cant zilnic de cand ma stiu.Si cred ca de vreo saptamana m-am indragostit...asa cred...sper sa mi se para.Sa nu ma condamnati-nu mai sunt cu "sotul" din august anul trecut;cred ca s-au depus muschi si licheni la mine...
Am avut ocazii peste ocazii de-atunci,dar n-am vrut sa calc stramb-daca mai poate fi cazul de asta-n situatia mea-pana nu inchei situatia asta.
Sper sa ma intelegi si sa nu ma condamnati aiurea;i se putea intampla oricui!
Va pup
pe toate si va doresc tot binele din lume!Saru' mana de mail-uri,MirelaRamona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
dienuca spune:
Buna seara fetelor
Am dat peste discutia asta din pura intamplare.Cautam un forum si v-am gasit pe voi. Ma numesc Diana si sunt o sau un rac, venita pe lume in mijlocul anului. Pe 15 iulie. Si in viata mea sunt inconjurata de foarte multi raci. Misto este ca si mama mea este tot rac, nascuta pe 21 iulie. Hm si asta nu e tot: sotul meu este tot rac. Fosta mea colega de serviciu, cu care m-am inteles foarte bine este tot rac. Actualele mele colege de serviciu sunt ambele ... rac. Nasa de cununie este tot rac. Ma inteleg foarte bine cu raci, pare-se. Si ... se pare ca va mai fi un rac in familia noastra. De fapt eu asta cautam, forumul mamicilor in devenire. Nu sunt 100% sigura, dar sunt 80%. Si bb se pare ca va fi un rac (sau o raca) in iunie. Aseara am primit veste din partea batului, dar am zis ca voi repeta testul maine dimineata. La prima urina. sa fiu eu sigura. Imi este si frica sa ma bucur, ca poate nu e adevarat, dar mi-a intarziat ciclul cam mult, si pana acum nu s-a mai intamplat asta. Nici macar cu fi-miu la care mi-a venit un soi de menstra, iar cand nu mi-a mai venit deja aveam 8 saptamani.
Ne mai vedem pe aici.
Va doresc o seara buna in continuare
Diana
MirelaV spune:
Buna seara. ma simt f obosita. am facut
si ma duc la
k se pare k m-am ramolit..am imbatranit ![]()
Ramona, capul sus si spatele drept! viata continua.
cris, ti-e mai bine? ce bine de tine..libera pana luni ![]()
miki, ce prevede job no2?
viki, cum a fost in vizita?
iulia..pupa la liana. amanunte vb noi la telefon.
geo, n-am apucat sa fac pizza. poate in week end. pupici la sofia cu caderi libere ![]()
diana, bine ai venit la noi. cum a iesit testul?
ma duc la
si 
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Ramona zic si eu capul sus. te pupic
Diana bine ai venit. sarcina usoara ( eu cred ca e cu ochi)
Mire jobul nr.2 e tot in gastronomie, dar e platit cu 400 de euro ( lucrez foarte putzine ore-primul job e cu 196 de ore pe luna si cu mai multi euroi ( full time) si jobul nr 2 trebuie sa fie de 400 ( part time) si lucrez 40 de ore pe luna..ehh) Merg in zilele cand am liber/chef , dupa caz
Sper ca te-am lamurit. De ce am vrut jobul nr. 2? Cateodata am chef sa fac si altceva in afara de jobul nr. 1 ( pe care incet-incet incep sa-l urasc). De fapt acum incerc sa-mi gasesc ocupatia ideala...offfff...
Merg sa termin hainele de calcat. Maine mai dau cu aspiratorul, joi merg la cumparaturi-bautura, mancare, decoratiuni pt party de vineri ( e ziua prietenei mele si-i pregatesc o petrecere surpriza). Sambata e zi de curatenie- dupa party, Duminica zi de odihna, luni si marti lucrez de dimineata, miercuri si joi libera....uite asa imi astept concediul. hahahhaha
Noapte buna
Miki
RamonaD spune:
Diana,bine-ai venit!Mire,Miki,va multumesc mult ca ma intelegeti!O seara frumoasa!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
M&M spune:
Neata!!!Cafelutza este gata si am si ceai pentru doritoare!!!
Ramona, nu stiu ce sa zic. Cred ca in orice casnicie trebuie facute unele compromisuri, dar nu numai din partea unuia dintre partenenri , ci din partea amandorura.Poate ca trebuie sa aprofundezi discutia cu sotul tau, sa incerci sa ii explici ceea ce te deranjeaza . Eu asa procedez, in final, ajungem la o solutie de mijloc.
Miki, super ideea cu jobul nr 2.
Mire, e doar de la vreme , stai linistita ca nu imbatranesti asa repede.
Diana, bine ai venit!!! Sarcina usoara!!!
Geo, inca nu am incercat reteta. Weekend-ul asta mi-am prupus sa o experimentez.![]()
Annes, ce mai faci???
Vicky, Iulia
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Azi nu-s in toane bune
. Am intrat sa va salut
pe ziua de azi.
Ramona, capul sus. Viata merge inainte, in 2 sau 1. Eu vb si din experienta, 2 casatorii, 2 copii, acum sunt la a treia casatorie. Si e mai bine decat speram si decat visam ca o sa fie. Mereu am gandit ca o viata am si nu tb sa las pe nimeni sa mi-o distruga, pe a copiilor nici atat. Asa ca te inteleg si sunt alaturi de tine
. Daca simti nevoia sa stam de vb, sa-mi spui si-ti dau adresa de mess. Doar ca ma "gasesti" de la 7-15, ca acasa nu am loc de copii.
Mire, in vizita a fost frumos si m-am simtit bine, din pacate nu am putut sta prea mult.
Geo, si eu tot in wk cred ca o sa incerc pizza, din lipsa acuta de timp. Mancare ieftina si buna? Paste cu sos, cu carne sau ciuperci
! Se fac si repede. Noi suntem mari amatori de paste.
Miki, ma bucur ca ai reusit si ai al 2-lea job.
fetele!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
doar va salut si pupic.
o zi buna si vb later k am "un birou plin de treaba" ![]()
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
canne-marie spune:
Neata fetele.
Buna
si ceiutul tau Cris.
Ramona eu m-am intristat cand am citit mesajul tau,dar viata merge inainte cu bune si rele.
Dienuca bine ai venit la noi si sarcina usoara.Sper sa stai mai mult pe aici,nu ca alte fete.
Cristina ce sa fac,am multa treaba la servici,am avut un control in alt punct de lucru si trebuie rezolvate niste acte pana la sf.saptamanii.In rest sunt bine.
Ieri a fost ziua mamei mele,am fost cu toti la ea,dar am stat putin,eu cu sotul,cam 2 ore si cand am plecat de acolo am inceput sa 

in hohote,cred ca le simt lipsa,cu toate sa stau si ei in Bucuresti,dar e una cand stai cu ei in casa si e alta cand ai plecat de la ei.Ii iubesc enom de mult pe amndoi.
Fetele MIRE,JULY,MISSY,VICKY,GEO,MIKIRIKI,va 

.
Daca am omis pe cineva un mare 
si pentru ea.
Sunt prin zona.
annes