Racusori, la apel! (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Boahhh... eu bantui. am o saptamana libera . Am pus pozele de la cununia civila a prietenilor/ colegilor mei. Acum fug la culcare. Moooama acum vad cat e ceasul.
Vise placute in continuare.
Ah.... las cafeaua pregatita

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Miki, "bine faci, bine gasesti"! La cafea ma refer! E mai aromata cand o face altcineva.
Cris, daca te-ai apucat sa studiezi, iseamna ca deja te simti mai bine.
Eu fac parte din categoria fetelor care fug de filme horror ca de tamaie. Prefer comediile, filmele de actiune, western (din ce in ce mai rare). Un film pe care l-am vazut si am sa-l revad de fiecare data cu placere "Sarutul dulce al razbunarii". Imi plac Geena Davis si Sandra Bullock si ar fi o lista intreaga de enumerat, dar e prea dim. si inca nu m-am trezit (nu am terminat cafeaua de la Miki).
pe toate!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!
Miki, am vazut pozele!!! Haiosi colegii tai. Mi-a placut cum se desfasoara cununia civila la ei. Aaaaa...pentru cafea.
Vicky, matinala ca de obicei.
O zi buna tuturor!!!
Am uitat sa va spun ca de ieri , practic, am ramas fara voce, atat de ragusita sunt ; ....

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata.
Buna cafeaua voastra,are si lapte ? Daca nu un eu putin.
Nu stiu ce am ,nu prea am chef de nimic.Cred ca este de la vremea asta.

Sunt pe aici.

toate fetele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata.
fetele, eu acasa n-am net si catv. incerc sa sun la ei dar bineinteles nu raspunde nimeni
sa n-ai net e una..dat nici tv... deja te apuca toate cele. si nici nu-s obisnuita sa dorm devreme. nu-mi ardea nici de filme..nici de citit..de nimik..
va doresc o saptamana si o zi minunate. sper sa revin mai tarziu. ma apuc de treaba acu' k am destula
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Salutare

Daca tot suntem la filme , dimineata m-am uitat la www.moviemaze.de/media/poster/1421/1/antarctica-gefangen-im-eis.html" target="_blank">filmul asta. Am plans. Am trait fiecare moment. La un moment dat m-am speriat atat de tare incat am zbierat , iar Balu se uita la mine. L-am strans tare de tot in brate. Offf...

La mine este foarte frig. Azi trebuie sa merg la o intalnire ( pt. jobul nr.2) si n-am nici un chef.
Revin

Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miki, iti dau un sa nu mai plangi si multa bafta la interviu. Tin pumnii!
Mire, . Multumesc, si pe tine.
Si multi pt restul fetelor, azi merg intr-o vizita asa ca ma grabesc. O zi buna in continuare!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Miki, multa bafta la interviu!!! Filmul de care zici tu, am inteles ca e super. Incerc si eu sa fac rost de el.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

mare pt voi.

Miercuri 31.Oct. e prima zi de munca. Maine merg sa-mi iau planul de munca, iar cand mai am liber ( si chef ) merg la jobul number 2 .

Cris filmul merita vazut. l-am vazut dimineatza la ora 8 ( Tv) , iar acum am reusit sa-l iau pe dvd. Abia astept sa-l revad, dar asta mai tarziu ( probabil diseara cand mi se va face dor de Maia- catzelusha superinteligenta din film) Nu mai spun nimic pt. ca probabil ma pun pe plans si pupat catzel. Apropos catzel , merg sa ma joc putzin cu el.
Revin

Miki

Mergi la inceput

Miki, felicitari pentru noul job sau job-uri!!!!
Hai ca m-ai facut curioasa cu acest film.

Cristina

Mergi la inceput