Racusori, la apel! (30)
Raspunsuri - Pagina 14
mikiriki spune:
Boahhh... eu bantui. am o saptamana libera
. Am pus pozele de la cununia civila a prietenilor/ colegilor mei. Acum fug la culcare. Moooama acum vad cat e ceasul.
Vise placute in continuare.
Ah.... las cafeaua pregatita 
Miki
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Miki, "bine faci, bine gasesti"
! La cafea ma refer
! E mai aromata cand o face altcineva.
Cris, daca te-ai apucat sa studiezi, iseamna ca deja te simti mai bine
.
Eu fac parte din categoria fetelor care fug de filme horror ca
de tamaie
. Prefer comediile, filmele de actiune, western (din ce in ce mai rare
). Un film pe care l-am vazut si am sa-l revad de fiecare data cu placere "Sarutul dulce al razbunarii". Imi plac Geena Davis si Sandra Bullock si ar fi o lista intreaga de enumerat, dar e prea dim. si inca nu m-am trezit (nu am terminat cafeaua de la Miki
).
pe toate!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!!
Miki, am vazut pozele!!! Haiosi colegii tai. Mi-a placut cum se desfasoara cununia civila la ei. Aaaaa...
pentru cafea.
Vicky, matinala ca de obicei.
O zi buna tuturor!!!
Am uitat sa va spun ca de ieri , practic, am ramas fara voce, atat de ragusita sunt ; ....
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
canne-marie spune:
Neata.
Buna cafeaua voastra,are si lapte ? Daca nu un eu putin
.
Nu stiu ce am ,nu prea am chef de nimic.Cred ca este de la vremea asta.
Sunt pe aici.

toate fetele.
annes
MirelaV spune:
neata.
fetele, eu acasa n-am net si catv. incerc sa sun la ei dar bineinteles nu raspunde nimeni 
sa n-ai net e una..dat nici tv... deja te apuca toate cele. si nici nu-s obisnuita sa dorm devreme. nu-mi ardea nici de filme..nici de citit..de nimik..
va doresc o saptamana si o zi minunate. sper sa revin mai tarziu. ma apuc de treaba acu' k am destula
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Salutare
Daca tot suntem la filme , dimineata m-am uitat la www.moviemaze.de/media/poster/1421/1/antarctica-gefangen-im-eis.html" target="_blank">filmul asta. Am plans. Am trait fiecare moment. La un moment dat m-am speriat atat de tare incat am zbierat , iar Balu se uita la mine. L-am strans tare de tot in brate. Offf...
La mine este foarte frig. Azi trebuie sa merg la o intalnire ( pt. jobul nr.2) si n-am nici un chef.
Revin
Pupici
Miki
preda_vicky spune:
Miki, iti dau un
sa nu mai plangi si multa bafta la interviu. Tin pumnii
!
Mire,
. Multumesc,
si pe tine.
Si multi
pt restul fetelor, azi merg intr-o vizita asa ca ma grabesc. O zi buna in continuare!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Miki, multa bafta la interviu!!! Filmul de care zici tu, am inteles ca e super. Incerc si eu sa fac rost de el.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
mikiriki spune:
mare pt voi.
Miercuri 31.Oct. e prima zi de munca. Maine merg sa-mi iau planul de munca, iar cand mai am liber ( si chef
) merg la jobul number 2
.
Cris filmul merita vazut. l-am vazut dimineatza la ora 8 ( Tv) , iar acum am reusit sa-l iau pe dvd. Abia astept sa-l revad, dar asta mai tarziu ( probabil diseara cand mi se va face dor de Maia- catzelusha superinteligenta din film) Nu mai spun nimic pt. ca probabil ma pun pe plans si pupat catzel. Apropos catzel , merg sa ma joc putzin cu el.
Revin
Miki
M&M spune:
Miki, felicitari pentru noul job sau job-uri!!!!![]()
Hai ca m-ai facut curioasa cu acest film.
Cristina