Cafea cu aroma de femei -22
Raspunsuri - Pagina 7
Maadi spune:
Ina - Sunt perfect de acord cu tine. Vrem si noi pandishpan cu banane. Maine, daca voi fi vrednica azi, va servesc cu tort de morcovi. Cat despre camara, eu nu cred ca-i prea devreme niciodata - gogosari umpluti cu conopida si struguri rosii...Iami, iami.
Iuliana - Un mar, o pulpita fiarta sau un iaurt degresat? Saptamana viitoare iti voi fi si eu alaturi.
iuliana_2007 spune:
Maadi am mai spus si la subiectul cu pricina ca eu dimineata mai mananc si altceva pe langa marul ala,ceva in cantitate mica,ce simt eu nevoia sa mananac.Marul dupa aceea il mananc.Dar nu trebuie sa faca nimeni cum fac eu pt ca eu ma duc si la sala si alerg km si trag de fiare.Am slabit in 3 zile deja 1,5 kg.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
slimatei spune:
fetelor eu nu mai fac nik..azi am dormit si am mancat si noi de pleasca...
..a venit tati rupt de munca si a facut el...parjolute in sos de rosii....buneeeee...imi pare rau de el saracutzul ca mai bine se intindea 5 min....da' unde mai prind eu ocazia....sa am somn..asa ca profit cat se poate.. acum mergem din nou la somnic... ca suntem cu burte pline..si asa mai vii de-acasa...
poate pan' diseara reusim sa ne saturam de somn...![]()
ia sa vedem acum ca mai am un pic de putere sa fac un pic de galerie pt aida
8 zile...si la mai multe!
ura!
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
aidaciolac spune:
Fetelor am facut cu Emma "Chec Portocalissa" - de portocale.
Si matza dupa ce a mancat mancare cu vreo 3 felii de paine s-a dat la pandispanel ... si acum se bat turcii la gura ei ... asa mananca.
Habar nu am unde mai intra.
Merci de galerie
am nevoie mai ales cand o vad pe fiicamea cum baloteaza la pandispan 
Stefi ai zis bine. Du-te sa dormi acum cat mai ai timp.
ina si Maaadi mie nu imi place pandispanul din comert. Serios ca in max. 15 min e bagat la cuptor. Eu nu mancam pandispan din comert ca e f. dulce si te zgarie pe gat ... , iar la cum arata asta ... mi-e frica sa gust ca stiu ca nu ma opresc usor.
la toate.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
maru spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by principe
marule,
pai ...morcovul nu e bun la dieta???
aida,
si minzului meu ii place sa stea cu mine " sa ma ajute" la bucutareala,sa bage mina in coca...ce fericire.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
pai...
Stefania X 231+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
draga mea, morcovul "ala" nu e f bun la snatatea meaw...mintala, ca nu vreau sa se lase cu bebe pentru inca 2 ani....

Doamne'ajuta!
maru spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Buna dimineata!
Azi va dau cafea, ceai, sucuri, ce vreti voi! Fac cinste!
Saptamana trecuta am fost suparata ca picasem un examen si mi-a mers cam rau toata saptamana..dar am facut contestatie la materia respectiva (una din sapte) si L-AM LUUAAAT!
Lali
felicitari, draga noastra!
Doamne'ajuta!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by principe
marule,
pai ...morcovul nu e bun la dieta???
aida,
si minzului meu ii place sa stea cu mine " sa ma ajute" la bucutareala,sa bage mina in coca...ce fericire.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
pai...
Stefania X 231+
draga mea, morcovul "ala" nu e f bun la snatatea meaw...mintala, ca nu vreau sa se lase cu bebe pentru inca 2 ani....
Doamne'ajuta!
eu in schimb.. mi-am tras un morcov...

Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
ei si astea fiind spuse..suntem foarte satisfacute asa ca mai mergem la o partida de somn...![]()
Stefania X 2
31+
aidaciolac spune:
Adica ce , daca mananci morcovi vine bb 2?
Pai sa bag si eu la morcovi cruzi ... poate poate se prinde ceva!

Matza Emma in actiune
slimatei spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Adica ce , daca mananci morcovi vine bb 2?
Pai sa bag si eu la morcovi cruzi ... poate poate se prinde ceva!
Matza Emma in actiune
ia incearca.. da' dupa sa nu te plangi.....
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto