Cafea cu aroma de femei -22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele!
Morcovi, masterate, examene, sali,......mey dar chiar meritati o

Ina - Felicitari dna. auditoare! Vezi sa nu stresezi copilul de mic cu prea multa carte.

Lali - Bravo si tine-o tot asa!

Stefania - Mai ai grija, ca vad ca nu jermii te mananca, ci in alta parte. Cate putin si cu mare grija. Ia exemplul Inei.

Aida - Azi ce aveti in meniu, banane sau portocale?

Adinutzo - Ploaia ai trimis-o de la rusi, dar dupa cum au anuntat prognoza, vei veni cu prima zapada.

Eu nu am reusit sa fac nimic din bunatatile principesei, fiindca husbandul meu cumparase conopida, care este preferata lui Calin, asa ca a trebuit sa schimb meniul si sa facem o budinca cu conopida.
Poate in seara asta.

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Maadi azi facem pandispan cu banane , dar eu nu ma atig. Cand o sa termin dieta o sa fac cate unu din fiecare si o sa gust , pana atunci doar miros ... sunt sadica nu (?) , dar e prima oara in viata mea cand tin o dieta si nu pacatuiesc. Am deja 8 zile trecute (fara abateri) si de obicei in a 4-a zis calcam prin strachini.
Asa ca faceti galerie.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Aida ... eu fac galerie tin pumnii.

Conopida... mi-ai amitit ceva. Sotului meu ii placea (nu cred ca-i mai place acum ) conopida pane. Intr-o zi ii spun cumpara 2 onopide (in ideea sa-i fac una pane lui si una sa o duc mamei care e si ea lesinata dupa conopida, dar care nu prea isi ia ptr maninca doar ea).
Cind ajunge acasa ii spun spal-o bine si pune-o la fiert - uit sa mai precizez ca doar una - ii spusesem inainte sa ai una si mamei. L-am pus s-o puna la scurs si ajung si eu acasa ... s-o fac pane. Si vad o crtitoaie.... de conopida. Am prajit citeva ore bune - le=-am impartit-o lui si mamei si au mincat amindoi zile bune... in final cred ca au si aruncat din ea.
Luase sotul meu doua... mastodonturi de conopida.... Si de atunci, cind am mai trrecut amindoi pe linga si vad cite una mai mare - un buchet mai frumos il intreb "vrei pane?" ... face o fatza...
Dar nu mai vrea.

Eu spun ca trebuie sa mai invat ... sa vad daca taratacutza ma mai asculta.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Bravo Ina pentru masterat!!

Multumesc tuturor pentru felicitari, ca m-am stressssat o gramada!

Aida, bravo bravo ca e asa greu sa te abtii...stiu ce spun!!!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mey Lali tu nu ai invatat pana acum ca atunci cand esti suparata trebuie sa intrii aici? ... te ajutam noi sa iti treaca

Si lu' Emma ii placea conopida la greu ... acum nici nu vrea sa auda

Ne apucam de pandispan. Si eu sunt curioasa care il facem ca Emma nu e hotarata inca

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Aida - Esti super tare!

Mergi la inceput

Maadi ... e tare Aida... dar sa ne dea si noua ce tot prepara ele...
Ma vezi ca alerg sa gasesc pandispan diseara. -eu sau sotul...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Mey Lali tu nu ai invatat pana acum ca atunci cand esti suparata trebuie sa intrii aici? ... te ajutam noi sa iti treaca

eei pai m-ati ajutat fara sa stiti ca eu am intrat sa vad ce mai faceti dar am fost aproape deprimata si nu am avut spor la scris...da' gata acum sunt vioaie si activa din nou!!!

si mie imi place conopida...murata!

Lali

Mergi la inceput

Murata cu gogosari... asa imi place si mie. Pune soacra mea... si e taree buna. Insa cred ca e prea devreme sa dau iama in camara ei.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor,

Vad ca vorbiti numai de mancaruri si deserturi.Nu va ganditi si la oameni mai oropsiti care nu au ce manca?.

Am avut aseara un vis tare ciudat:am visat draci ,sange si o batrana.Imi era de teama,eram cu sotul meu la o batrana,pe care nu o cunosc si ne-am asezat in pat si am vazut un pe tavan,si pica sange pe mine si am sarit din pat si i-am aratat sangele de pe mine si il vedea.Si juma de noapte numa sange si am visat.
M-am culcat foarte linistita,nu am vazut nici un film de genul asta.
Stie cineva ce inseamna?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput