Cafea cu aroma de femei -22
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
neata! azi ne-am trezit f.energice... si direct la datorie...
dam

da' pana la urma tb sa iesim din casa..mergem dupa rez.la analize
Doamne ajuta!
va
o zi buna!
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Fetita mea are 6 luni si jumatate.De ce ma intrebi Aida?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Nu inteleg de ce nu o ti langa tine. Si tu nu ai vazut-o de 5 luni?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by slimatei
neata! azi ne-am trezit f.energice... si direct la datorie...
dam![]()
![]()
da' pana la urma tb sa iesim din casa..mergem dupa rez.la analize
Doamne ajuta!
vao zi buna!
Stefania X 231+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
stefi

stefiAida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune
slimatei spune:
aida...sper de data asta fara peripetii...mrgem sa ne programam si pt. monitoraj sa ne inscriem si la spital pt...
Doamne ajuta!
Stefania X 2
31+
MsLara spune:
Neata Stefi, sa ai o zi buna la spital si sa fii atenta la drum! Ce mai face pisicul? 
Aida, eu am inteles ca mama Iulianei nu a vazut-o pe fetita de la o luna si jumatate...![]()
Lali 
ina78 spune:
Stefania tinem pumnii ... facem galerie.
Buna dimineata. Ce plimbareli, am citit in urma... vreau si eu... cit o trece pina vom pleca iar? Sotul meu are un concediu scurt luna aceasta, dar eu nu.... Poate in noiembrie la sfirsit mai prindem un we macar.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Neata Stefi, sa ai o zi buna la spital si sa fii atenta la drum! Ce mai face pisicul?
Aida, eu am inteles ca mama Iulianei nu a vazut-o pe fetita de la o luna si jumatate...
Lali
Da mai , ai dreptate , am citit cu ochii lipiti.
iuli cum se face ca nu ne spui nimic de Maya?
Ma duc sa-mi beau cafeaua si sa-mi fumez tigarile.
Aida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune
Maadi spune:
Neata fetele, adica, mai bine zis Buna ziua.
O cafeluta mai beti si cu mine?
Hai ca este proaspat facuta, calda si aburinda. Dau si o gustarica, ca soriceii cam cer. 
Rebiana - Succes cu apartamentul. Cand esti gata sa ne chemi ca venim sa-l udam cu muuulta sampanie, asa ca rezerva-ne un perete. Promit sa aduc si multi morcovi, ca sunt in mare voga.
Stefania - Tinem pumnii si asteptam vestile bune.
Aida - Bravo dragutza. Esti de neclintit. Pai, cu a asa galerie
. Astazi treceti la banane?
Noi nu am preparat nimic inca. Ieri Calin nu a fost cu burtica tocmai bine, a varsat la gradi (dupa pranz) si seara acasa de vreo 3 ori. Asa ca suntem acasa, pe regim si sa speram ca este doar o indigestie. Si diseara aveam ora de dans, pe care o asteapta cu foarte mare nerabdare si bucurie. Va fi un mare dansator. Poate, daca totul este Ok, sa mergem totusi.
Pupici la toate.
Maadi spune:
Mey fetelor, ce faceti, nu va mai aduce pe aici nici aroma cafelei proaspete, nici mirosul de pandishpan delicios? Sau acum va faceti siesta?
Hei trezirea!!!!!!!!
slimatei spune:
multumim si mii de pupici...

acum stiu de ce mi-a mers bine! ![]()
am revenit .... si suntem si teferi..nu ni s-a mai intamplat nimic....ba dinpotriva....da am plecat cu ganduri colorate
toti m-au tratat frumos..si chiar m-am simtit bine si mi-a facut asa de bine iesirea...in sfarsit a dar soarele si pe strada noastra si la propriu si la figurat....
un lucru nu inteleg.. astia sunt nebuni... mi-au dat una din prog. la monitoraj peste termen...ei spun ca sa fiu acoperita in caz ca ...sau...ei spera ca eu sa nasc dupa termen...cine stie..basta ca bb e bine...in rest tot cand vrea el vine![]()
pisiciul e bine multumesc lui DD si-a revenit miraculos..mai are un pic coloana stramba..nu poate inca fugi ..dar merge din ce in ce mai bine..a inceput deja sa se cocoatze pe scaune..inca nu sare pe masa...nustiu daca poate si asta sa o faca dar sigur stie ca si-o ia...![]()
Stefania X 2
31+