Cafea cu aroma de femei -22
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maru
fetelor, da lenese la scris mai sunteti!
eu sunt rupta de oboseala, in we am fost la thousands islands, la intalnirea canadeza, a fost bestial, zona e ata de frumoasa de iti taie respiratia, am facut o croaziera pe Lt Laurent, am fazut vilele milionarilor newyorkezi si canadezi, am mancat bunatati, am vizitat Kingston, care a fost prima capitala a Canadei, super oras, ai mei baieti nu mai vroiau sa plece de la Fort Henri, vrajiti de tunuri, armament si alte chestii de ale lor...
casa e cu q in sus, mancare ioc, iar eu ma misc ca prin gel, abia am putere sa imi fac treaba la servici
ps: am uitat sa va spun ca am intalnit romani minunati, ceea ce prntru mine e un real castig
Doamne'ajuta!
Tu ne certi sau ne oftici?Io n-am vazut nici un island si respiratia mi se taie cand vad cate mai am de facut!Ia fa-te-ncoa,in Ro,ca vaz ca ti s-a urcat la cap aeru' tare din Canada.
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by maru
fetelor, da lenese la scris mai sunteti!
eu sunt rupta de oboseala, in we am fost la thousands islands, la intalnirea canadeza, a fost bestial, zona e ata de frumoasa de iti taie respiratia, am facut o croaziera pe Lt Laurent, am fazut vilele milionarilor newyorkezi si canadezi, am mancat bunatati, am vizitat Kingston, care a fost prima capitala a Canadei, super oras, ai mei baieti nu mai vroiau sa plece de la Fort Henri, vrajiti de tunuri, armament si alte chestii de ale lor...
casa e cu q in sus, mancare ioc, iar eu ma misc ca prin gel, abia am putere sa imi fac treaba la servici
ps: am uitat sa va spun ca am intalnit romani minunati, ceea ce prntru mine e un real castig
Doamne'ajuta!
Tu ne certi sau ne oftici?Io n-am vazut nici un island si respiratia mi se taie cand vad cate mai am de facut!Ia fa-te-ncoa,in Ro,ca vaz ca ti s-a urcat la cap aeru' tare din Canada.
W
eu cui sa zic?
ca astia aici sunt satuli...
thousands island sunt pe raul St Luarent, rau ce vine de la Quebec si se varsa in Lacul Ontario. Pe raul asta e situal Montrealul.
in fapt sunt peste 1800 de insule, unele mici, mici de tot, altele mari, pline de vile. Pe una din insule, in forma de inima e un calstel, Bolt parca, e al americanilor (o treime ddin insule sunt canadiene, 2/3 sunt ale americanilor, dar ca suprafata e 50/50). Pe o peluza era o nunta, in stil american, si toti de pe vas au inceput sa strige : congratulations, iar mirii s-au intorsd spre vas si au facut cu mana, cum se zice le-am stricat/intrerupt ceremonia, dar de...
a fost superb, culmea ca am sunat in tara la mama de la un telefon public inainte de a pleca in cruise si se auzea atat de bine, de parca era langa noi mama...
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
![]()
![]()
Ai dreptate si tu.Cui sa zici daca nu noua?Da' nu te cred ca-i asa de fain pana ce nu le-oi vedea cu ochii mei!![]()
![]()
Importan e ca v-ati simtit bine si ca va bucurati de viata.Asa s-o tineti in continuare.
wonderful spune:
In afara de faptu' ca Ina Si Stefi dorm pe ele si ca bagati in voi morcovi pana o sa va kk portocaliu,ce mai faceti?
De rusoaica noastra ce mai stiti?
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderfulAi dreptate si tu.Cui sa zici daca nu noua?Da' nu te cred ca-i asa de fain pana ce nu le-oi vedea cu ochii mei!
Importan e ca v-ati simtit bine si ca va bucurati de viata.Asa s-o tineti in continuare.
W
vino incoace sa le vezi
Doamne'ajuta!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
In afara de faptu' ca Ina Si Stefi dorm pe ele si ca bagati in voi morcovi pana o sa va kk portocaliu,ce mai faceti?
De rusoaica noastra ce mai stiti?
W
... nu mai stim nimic si tare dor imi e de numele ei pe monitor ...
Gata , ati plecat la
?Eu mai bantui pe aici ...
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
lulu_boches spune:
Si eu is pe aci.Sunt pe "centura", cum zice principesa.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
aidaciolac spune:
... ehe ca principesa s-a urcat deja in masina
, am ramas doar noi de ocara 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
Fetita mea are 6 luni si jumatate.De ce ma intrebi Aida?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."