Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

toate fetele. V-am citit din urma, dar nu vreau sa comentez in nici un fel polemica creata.Eu va indragesc pe toate, k fiecare din noi am trecut si trecem prin perioade de dezamagire, neimplinire, frustrare, dar trebuie sa nu ne pierdem credinta in D-zeu.Cu siguranta vom avea toate copilasul nostru.
Ponei imi cer scuze k nu ti-am raspuns pana acum.Eu am cerut programarea pt laparo, din acest motiv l-am si ales pe Tutu.Am mai fost si la alti dr, facusem o gramada de analize, totul era ok si am citit pe net despre laparoscopie.Apoi am cautat un dr.bun, asa am dat de acest forum si am ales sa merg la Tutu.Am facut k si tine monitorizari si apoi laparo.Iti doresc mult succes si sa-ti indeplinesti visul cat mai curand!
Iyoana fata frumoasa
Kora ce bucurie, vesti bune.Tin pumnii stransi, totul va fi un succes, sunt sigura!
Cate o pt fiecare tutunica si nu numai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu acum voi face stimulare . si dupa monitorizare. sunt la a treia monitorizare. credeti ca dupa asta in cazul in care nu raman ma programeaza pentru laparo? eu nu am ramas niciodata insarcinata si imi este teama ca am probleme grave chiar daca doctorii la care am fost inainte au zis ca nu am probleme.am 31 de ani si imi este teama. sper din tot sufletul sa ma poata ajuta tutu. el a zis ca se rezolva. dar....asa au zis si ceilalti. sper ca el sa gaseasca problema si sa o rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Ysa26 mersi mult, poti sa-mi spui si mie sa nu mai caut eu pe net ce este de fapt laparoscopia? (cu riscul de a rade de mine ca nu stiu ce inseamna)

Rocsy2007 si eu am 31 de ani si pe mine m-a intrebat Dr. Tutu cati ani am si mai avem timp. Eu in schimb am pierdut o sarcina acum 1 an si jumatate ( tot la Tutu, dar nu m-am dus din timp la el ca poate acum aveam un bebe)
Mie Tutu imi da foarte mari sperante, cand il vad ca imi spune ca este normal, ca la orice exista rezolvare, plec de la el foarte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Ysa26 tu ai facut monitorizari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ponei dar inainte sa pierzi sarcina mai ramasesei vreodata? totusi este o speranta ca tu ai ramas. eu nu am ramas niciodata. sper sa fie bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Avem capitolas nou!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput