Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42
Raspunsuri - Pagina 20
rocsy2007 spune:
da lucia ai dreptate aici suntem ca sa ne incurajam nu sa ne certam. si ma bucur din suflet ca am gasit acest forum. simt ca mi-am gasit niste prietene care ma ajuta sa trec peste aceasta perioada peste care cu siguranta voi trece si cu ajutorul lui tutu voi reusi sa aduc pe lume o mica minune. asa va doresc si voua celor care va doriti. iar pt gravi nastere usoara si pentru mamici sa va traiasca comorile. va pup pe toate.
ana_p spune:
Si pe mine m-a deranjat faptul ca ralu-grigore m-a trecut in lista de nereusite fraiere care au facut FIV cu dr. Tutunaru, dar sa zicem ca privesc cu oarecare toleranta si condescendenta pe cineva care, fara sa treaca prin experienta FIV, se ocupa de statistici. Cu siguranta acestea sunt riscurile expunerii povestii noastre pe un forum unde varietatea opiniilor exista, dar, din fericire, daca punem in balanta avantajele si dezavantajele, parca tot merita sa ne impartasim in continuare experientele...
Sa aveti o zi buna!
Ana
alexia28 spune:
Si pentru ca am fost acuzata ca acum m-am vazut cu sacii in caruta si de aia imi permit sa atac alte persoane care sunt in lupta pentru bebe, sa stiti ca nu am uitat nici o clipa prin cate am trecut sa raman graviduta, dar eu personal nu am ce sa-i reprosez acestui doctor, si nu stiu in ce masura reusita mea se datoreaza laparoscopiei facute de el, monitorizarii facute de Corina Neamtu, ajutorul dat de Doamne Doamne. Nu-i ridic statuie lui Tutunaru, se stie ca am fost si la alti medici, este foarte bine ca se spun pareri pro si contra dar tot ceea ce deranjeaza este modalitatea de exprimare, aici nu este nimeni sclav si nimeni nu are dreptul sa jigneasca pe altcineva. Imi cer scuze inca o data si e clar ca locul meu nu mai este aici, acum cand m-am vazut 'cu sacii in caruta' probabil ca ar trebui sa merg acolo unde imi este locul.
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
georgia_c spune:
hai ca am trait sa o "revad" si pe asta ; sa o revad pentru ca mai pana acum 1 an am stat pe un forum deste slabit , eu avand pb cu glanda tiroida , pana cand , parte din forumiste s-au luat la cearta ... pai daca nici al vostru care sunteti vechi , si aveti experienta, si ne puteti ajuta , nu este locul(tu m-ai ajutat cu detalii despre spermograma -alexia28) ...atunci al cui e locul ?..e locul meu care bajbai , care citesc in disperare si care mi-am lasat o gramada de treaba in urma la munca , doar ca sa ma informez(n-am net acasa)...pe bune acum .. nu e cazul sa ne luam jucariile doar pentru ca cineva , la nervi , nu si-a masurat vorbele ... nu ma intelegeti gresit nu rog pe nimeni sa ramana , insa sunt de mare importante informatiile pe care le dati , sunt un puct de plecare ... eu nu vreau nici sa-l urc pe piedestal si nici sa-l dau jos de pe cal pe tutu , insa e medicul meu , si TREBUIE , sa aflu cat mai multe despre el ...
Iyoana spune:
Kora 

uipiiii!!! Vestile sunt bune pentru tine! Super rezultate! Ai vazut ca se poate? Ma bucur mult ca stimularea incepe sa dea roade, cu siguranta ca va fi bine pana la capat! Cand faci punctia? Si, apropos, punctia o face dr. Matei sau dr. T? Pupici multi 
Vali_delide mai e un picut pana o sarbatorim pe bebelusa! Ai grija de tine si de puiul cel mic, ne tinem la curent! 
Alexia28, nu pleci nicaieri, unde sa pleci? Sa-ti traiasca sacii si caruta si bebelusul dar sa stai pe aici, ca sa ne tragi dupa tine! 
Zenobia, ce zici, deschizi un nou capitol, ai timp? Poate se mai schimba atmosfera pe aici...ma cam simt vinovata de toata tevatura asta
! 

pentru toate fetele!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

rocsy2007 spune:

fetelor incetati cu toate comentariile astea . ce conteaza parerea al
tora important este ce credem noi. daca vrem mergem la tutu daca nu nu ne obliga nimeni. asa ca hai va rog nu mai fiti suparate si sa uitam acest incident neplacut. va rog
lilianaFi spune:

...voi fetelor nici nu stiti cit de norocoase sinteti ca aveti dr.precum dr.Tutunaru,care chiar daca nu are timp suficient sa stea de vorba 30 minute cu fiecare in parte,atunci cind e nevoie o face,apoi deja are un program superincarcat tocmai pt ca nu il lasa inima sa vada fete intr-un program fix...ce sa va spun eu locuiesc in prezent in Italia iar aici lucrurile stau cam asa:dr.italian te primeste doar cu programare,poti sa mori ca altfel nu te vede,nu dau nr.de tel.la pacienti,daca ti-e rau nu ai cum sa vorbesti cu dr.tau care iti urmareste o sarcina si trebuie sa ajungi la spital si chiar si in spital la urgenta e un dezastru,eu spre ex.singeram si am fost la sp..acolo m-au intrebat de ce am venit deorece in primul trimestru oricum ei nu fac nimic,lasa natura sa isi urmeze cursul...ce sa va spun mai mult...eu pling dupa dr.Tutunaru,l-as lua aici daca as putea...oricum ii multumesc ca este un om minunat si mi-a raspuns la telefon la orice ora am sunat si datorita tratamentului dansului sarcina mea pare ca evolueaza bine cind dr.de aici nu mi-au dat nici un o sansa de la inceput si in afara utrogestanului nimic altceva pentru sustinere unei sarcini...cit despre preturile de aici nu mai zic ca sint exagerate(130 euro consultatia ginecolog+130 echografia) si ce platesti?...doar discutia pt ca practic prea multe nu fac...in moment ce te lasa cu dureri,sangerari...etc...daca as avea familia in tara clar m-as fii intors sa imi urmareasca sarcina dr.T.,dar pe matusi si veri nu te poti baza 100%...asta e dar...
...am scris acest mesaj in speranta ca veti face un pic diferenta intre un medic competent si unul care face pe psihologul si cam atat,eu una prefer un dr.(ex.dr.Tutunaru) care chiar daca nu are prea mult timp macar face ceva concret pt fiecare decit un dr.care imi vorbeste 30 min.frumos dar fara sa ma ajute cu ceva concret,lasind natura sa isi urmeze cursul....
....aaaaaa cit despre fiv si nereusite..ce legatura are dr.,treaba dr.e pina iti obtine citiva embrioni...apoi ca nu se prinde e de vina dr.?..nu e organismul fiecarei femei...eu am facut fiv si a fost negativ cu toate ca am avut 2 embrioni de optima calitate...apoi am ramas gravi in timp ce faceam inhibare..deci atentie:inhibare pt alt fiv si cu toata inhibarea ovarelor eu am ramas gravi natural...deci..
rocsy2007 spune:
lilianaFI ai dreptate. inainte sa vin la tutu am mers la alt medic. era foarte de treaba vorbea foarte frumos. dar nu m-a ajutat cu nimic. uneori il regret pentru ca ma ajuta sa fiu optimista prin vorbele lui. dar asta nu m-a ajutat cu nimic. si iata dupa 5 ani de asteptare inca nu am ramas. de asta vara vin la tut si sper din tot sufletul sa ma ajute. mie mi se pare un om care stie ce face chiar daca nu vorbeste mult. si se poarta frumos cu pacientele.
ralu_grigore spune:
Asta va fi ultimul meu post, pentru ca n-am ce cauta aici, asa cum bine s-a spus pe aici, insa e dreptul meu la replica si multumiri.
Mamidevladut, iti multumesc din suflet ca ai incercat si probabil ai inteles si ce am vrut sa spun. Nu am vrut sa atac sau sa jignesc pe nimeni, mi-am spus parerea liber si au inceput atacurile, exact ceea ce spuneai, nu accepta nici o parere contra, iar "STOP JOC" nu-mi spune mie nimeni, fara sa primeasca replica, insa nu mi-au citit vorbele, m-am referit strict la FIV, la greseala IDS + Matei si la faptul ca acest laborator este recomandat de "minunatul si multiubitul". Nici o secunda nu m-am referit la problema Iyoanei pe care o stiu si am urmarit-o, si chiar imi pare rau ca s-a interpretat asa urat. Aici este genul de gasca care merge pe principiul "cine nu e cu noi e impotriva noastra". Raman la parerea mea ca in materie de FIV nici "Minunatul" si nici "Minunata" n-au rezultate, iar daca am dat exemple am facut-o tocmai ca sa vada toata lumea in ce fel am urmarit "activitatea" pe acest forum. Multumesc din nou. Mult noroc iti doresc sa-ti indeplinesti visul!!
Asta e valabil pentru voi toate pentru ca chiar daca m-ati atacat nu sunt o persoana rea sau ranchiunoasa, chiar va doresc tuturor noroc si sa dea bunul Dumnezeu ca acest "multiubit" doctor sa fie raspunsul si rezolvarea problemelor voastre si sa va vedeti visul implinit