Durerea unei pierderi de sarcini (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

ingeras imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, sa ai grija de tine si sa faci tot tratamentul chit ca e tare dureros sau nu te vei simti mai bine dupa un timp, trebuie sa faci toate dozele, da!!

toate fetele si va doresc inca o data un weekend placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Of Of Of Ingerasha, mama! Asta iti mai lipsea!

Lasa ca te faci tu bine si dai fuga la odisee cu o gasca de gagici de-aici!

De plans poti sa te plangi (si sa plangi) cat vrei....noi iti oferim un umar si-o batista pe care sa le uzi! Sanatate multa, draga mea!

Mirelush.....intr-adevar mie mi se pozitiveaza fff repede testele de sarcina, dar inainte de astea incep simptomele "clasice" deja la mine pe care n-am cum sa le ignor......asa ca intai simptome si apoi "stric" si un test......2 .....3 acolo.....de la nasu mare fara numar - fara numar....ce puii ma-sii am gasit "oul lui Columb".....a se intelege magazin cu teste de sarcina super ieftine(1,45 RON) si exacte....si mai e si "in spatele casei" , asa ca bag din top.....cea mai noua distractie around!

Am vorbit cu dr la tel. si-a zis sa incep cu 4 Duphastoane pe zi.......aveti idee ....astea dau simptomele Utrogestanului luat oral?....ca daca da ....am b...t p..a , scuzati expresia .....ca maine am treaba de teren si Dr mi-a zis sa iau din seara asta!

Poate stiti sa-mi spuneti si mie....fetele care au mai luat Duphaston.....

Testele sunt din ce in ce mai pozitive!

ma duc ca ma cheama Dar
pup

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda felicitari!!! Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!Cu siguranta va fi bine de data asta!
Mi-ar placea sa fim colegutze si poate ne intalnim si pe la cabinet!

Nu stiu ce simptome da Duphaston pentru ca nu am luat.Dar de ce nu ti-a dat Utrogestan?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc Mirela !
Nici nu stiu daca sa ma bucur deja sau nu....ca sa nu zic mai multe!

Nu stiu de ce mi-a dat Duphaston....ca eu ii zisesem daca incep Utrogestanul...si a zis ca nu Utrogestan ci Duphaston luam acum...nah, nu m-oi certa cu el....vorba Ingerashei...stiu dr mai bine decat noi!

O sa ma duc la 5 saptamani sa vedem cum e .....
Eu i-am zis sa ne vedem la 6 ...ca poate vad si eu ceva activitate cardiaca pe-acolo, dar se pare ca dr e chiar mai precaut decat mine asa ca o sa ma duc cam peste o saptamana si un pic!

Nu stiu ce sa zic....trebuie sa gandesc pozitiv cum a zis si Flavia....trebuie sa fie ok!

Pup fetele!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRDA felicitari pentru teste!!! Sa ai o usoara si la termen! Si da! Gandeste pozitiv , ca numai asa infrunti raul! D-ne ajuta!!!

INGERAS d-ne fereste!!! D-ne fereste!! Insanatosire grabnica!

MIRELA si de la mine.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Irda adica nu m-ai asteptat si pe mine ?
Mai... asta da veste, pacat ca nu sunt si fetele pe aici sa iti faca galerie.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Mai... tot e ceva si sa ai test pozitiv. Cate il tooooot asteptam si am vrea sa il vedem la fatza. Cat despre partea cealalta, cu "palmaresul", da fugutza chiar acum si ia Duphaston. Eu am luat si nu am observat vreun efect "advers" sau "invers" sau altceva. Si chiar daca ar fi vreunul, asta e... ai grija cu terenul ala!!!

Tu ai auzit de acea femeie care pierdea sarcina dupa sarcina? Si mergea saptamanal foarte mult cu masina (adica statea vreo 6 ore cu curu pe scaun si conducea)? Si cand nu a mai facut asa efort nu a mai pierdut sarcini. Nu poti sa o iei "putin" mai usor cu terenu?

Daca nenea doctoru zice sa iei 4 pe zi, merita incercat. Poate intradevar asta e problemutza, o carentza de progesteron. Sau poate doar vrea sa o ajute sa se fixeze mai tare. Dar ai mare grija de tine, te rog!
Si stii ce? Ma rog pentru tine tare tare tare si de fiecare data cand esti tentata sa mai gandesti ca "nu o sa fie bine" si ca se va intampla din nou, lupta-te cu gandul si zi acolo o vorba buna la Dumnezeu. Roaga-L asa simplu sa fie bine de data asta.

Irda! Irda! Irda!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput