Durerea unei pierderi de sarcini (43)
Raspunsuri - Pagina 19
ingeras26a spune:
Buna!!!
Haideti sa va spun din seria ASA NU!
V-am spus ca eliminasem sarcina duminica, natural, fara dureri foarte mari. Tutu mi-a zis inainte: !"suna-ma imediat ce-ti vine si o elimini". Dar eu, cum sunt mult mai desteapta, am zis: eii, ma simt ok, n-am dureri insuportabile, la ce sa-l mai deranjez??!!
Toate bune si frumoase pana marti, cand m-au apucat niste dureri...de nu am mai putut sta in picioare. Dar cum iarasi desteptaciunea si eroismul meu au primat, am zis "las' ca-mi trece cu no-spa". Dupa o noapte de peripetii, spre dimi m-a mai lasat. Am ramas acasa, in pat si ce am zis? stai ca azi am reusit sa ma ridic (iarasi desteptaciunea) si de ce sa mai sun? ei si uite-asa a trecut si ziua de miercuri...joi n-am mai suportat, dar Tutu plecase din tara si nu mi-a raspuns...nu mi-a trecut prin cap sa-i trimit un mesaj decat seara, iar imediat dupa aceea m-a sunat asistenta lui sa-mi spuna sa ma duc de urgenta la Elias vineri la 08.00, ca ma asteapta ea si ma vede altcineva.
Dar sa continui cu joi: ce-am zis? nu-l gasesc pe Tutu, hai sa ma duc la Medlife, ca e clar ca nu mai pot sa stau (in sfarsit o idee buna!!!). Si imi fac ecografie intra si abdominala si se cruceste tanti dr de ce vede in mine. Sarcina eliminata complet, nici o ramasitza, minunat organism! Febra? nuuu. Tensiune? nuuuu Infectie? DAA, cat cuprinde, plus anexita acuta pe dreapta, plus tot abdomenul plin de lichid (adica si ovare si uter si ficat si toate cele plutesc in lichid, sunt inecate)! pai si ma mai mir ca ma doare de-mi vine sa mor?? nuuu
Ideea este ca la eco ma punea sa tusesc si faceam asa, ca o domnisoara, de radea lumea de mine, ca daca faceam mai tare ma durea, iar la ginecologie ma intreba dl dr: te doare aici? apasandu-ma, evident, exact unde ma durea cel mai rau...si i-am zis: daca vrea sa ma tina toata ziua in cabinet, sa-mi mai faca o data asa, ca e suficient!
Mi-a dat antibiotice soc, antiinflamatoare, o tona de analize, iar azi, vineri, am fost la spital, la Elias...si evident, alte dureri: control, ecografie, ca de' toti vor sa vada :)
Mi-au spus ca este foarte grav, dar sa stau linistita, ca n-o sa mor...de data asta! Norocul meu a fost ca organismul era foarte sanatos si a luptat mult.
Concluzie1: o sa-mi ciuruie fundul 5 zile cu cate 5 injectii pe zi, ma duc iar luni (la Tutu de data asta) si fac socuri cu antibiotice.
Concluzie2: invatati si voi din greseala mea! NU suntem mai destepte decat doctorii, oricat am citi noi si oricat de informate am fi!
Concluzie3: aveti incredere deplina in organismul vostru, ca va da semne, este mai mult decat destept. De ce a respins al meu sarcina? Stie el si stie si El!
Urmare: trebuie sa astept cateva luni dupa ce ma tratez complet pt a ramane insarcinata...
Va pup mult si va doresc multa, multa sanatate.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Ninia81 spune:
Vai Ingeras, sunt fara cuvinte! Imi pare nespus de rau ca i trecut prin asa ceva. Sanatate multa sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si sa ne spui ca esti sanatoasa cat mai curand. Este incredibil ce se intampla uneori in corpul unui om!
Ai multa grija de tine!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
consi_s spune:
Ingeras, imi pare rau sa aud prin ce ai trecut! Sanatate multa si sa te refaci repede!
Asemenea dureri insuportabile am avut si eu, dar a doua zi am mers la chiuretaj.
Ai grija de tine si sa ne dai vesti bune un curand.
Consi
cristy74 spune:
Of Ingeras prin cate ai mai trecut si tu. Hai fugi la Dr., ia antibiotice si sa te faci bine repede. Tin pumnii sa-ti treaca sa te poti apuca din nou de treaba.
Teo imi pare rau ca esti bolnavioara. Ai grija, si eu noaptea fac la fel, ma dezvelesc si sotul meu saracu ma inveleste. Ai grija de tine si de bebit.
Va pup,
Cristina
8+
Poze
alinushca spune:
Ingeras, ai vrut sa fii tu curajoasa si in plus din cate stiu eu, in mod normal nu se intampla asa cum s-a intamplat la tine. Mai rar se ajunge la asa ceva. Si mama mea a patit-o o data si a ajuns ca si tine la spital cand era deja groasa. Tot curajoasa incurabila.
Stii ce zic eu? Tot e bine ca te-ai dus si cand te-ai dus, tot e bine ca exista tratamente ca sa faci culcusul pentru urmatoarea sarcina curat si placut din nou
, tot e bine ca in cateva luni (asa cum am asteptat toate dupa pierderea sarcinii, vei ramane din nou insarcinata. Nici nu ai prea intrat aici ca iti faceau fetele trimiterea la medic instant! Dar acum e bine ca s-a terminat cu bine.
Acum e momentul cand trebuie sa ai curaj din ala bun. Adica sa ramai optimista si pozitiva.
Te
si iti tin pumnii.
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
ingeras26a spune:
Am revenit sa va multumesc si sa va mai rog inca o data sa aveti grija de voi! muuuult mai multa decat am avut eu de mine.
Acum ma doare in continuare foarte rau si sunt balonata, evident, din cauza lichidului, dar am convingerea ca Doamne-Doamne ma va ajuta sa trec peste aceasta incercare cu bine si ne va mai darui un bebelus sanatos cat de curand. Toate vom avea, o sa vedeti! Ca cineva acolo sus exista si ne iubeste, numai sa speram si sa mai ajutam si noi cu ce putem, nu?
Fetelor da' dor injectiile!!!!!! rau de toooot! pot sa ma plang ??!!
Va pupacesc pe toate si va urez numai bine!
Atat de mult ma impresioneaza mesajul scris cu rosu la inceputul fiecarui capitol...este extraordinar!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
cristy74 spune:
Da Ingeras ai voie sa te plangi. Uite un pupic sa nu te mai doara asa tare injectiile.
Cristina
8+
Poze
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Ingeras
imi pare rau ca ai trecut prin aceasta incercare!Important este sa te refaci si sa fii optimista ca data viitoare totul va fi bine!Insanatosire grabnica iti doresc!
Cred ca te dor injectiile!!!
Scapi tu de ele cat mai repede!![]()
Irda
ai rezistat tentatiei de a mai face un test?Dar ce repede ti se pozitiveaza pt ca inteleg ca esti cam in aceiasi zi cu mine si cu Alinushca,nu?
Vezi ca nu ai voie sa gandesti negativ,de data asta nu o sa "o dai in bara mai tarziu"!
Va fi bine,cu siguranta!
Teo2rina
imi pare rau ca esti bolnavioara,ai grija de tine ca este o vreme tocmai buna de luat virusi!
Stii ca poti sa iei Oscilloccinum pentru ca este safe.
Michelle
ce mai faci?In ce zi esti? Sigur ai petrecut clipe minunate alaturi de sotul tau,nu?
Cristy
iti multumesc pentru urari.Sper ac data viitoare sa nu mai plece chiar in perioada fertila ca nu stiu ce sunt in stare sa-i fac!
Flavia
ce mai fac baieteii tai?Ce ne mai povestesti despre ei?
Cristina
ce mai faci?Ne este dor de tine!Cand ne mai pui niste pozici cu bebe Andrei-Eric?
Lau-Meli,Irene,Alinushca,Ninia,Musettepink,Liana,Laura,Miha,Jojo,C.myry,
Dan_ny,Alina1980,Danangie,Consi, va ![]()
pe toate!
Week-end placut va doresc!
Mirela

Come on baby!
IreneCAM spune:
Ingeras, nu pot sa cred, off, bine ca ai ajuns totusi la medic la timp. Cred ca ai trecut prin niste dureri cumplite. Imi pare rau pt tot, si pentru chinul tau si pt suferinta psihica. Sper sa te refaci repede si sa fie bine
, sa te vedem si pe tine curand pe lista gravidutelor.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
oana_oana26 spune:
ingeras, Doamne prin ce ai trecut
Slava Cerului ca esti mai bine acum si cred ca intradevar concluziile tale trebuie sa fie invatatura de minte si pentru noi
Sanatate multa si refacere rapida
http://tt.lilypie.com/Nt6qp3.png