Durerea unei pierderi de sarcini (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Irda spune:
Alinush....vin la mama sa te pupe

ca esti o dragutza si-o haioasa!
In afaceri o sa intru pe pozat burtici si bebei.....va astept la studio sa ne "tragem" in poza cu burticile.....sa o punem apoi in albumul de pe prima pagina....sa-i facem ziua buna Flaviei...si apoi va astept cu bebeii
......da' la asta......nu m-am gandit inca.....cum suna.....CONSULTANT IN STABILIREA POZITIVITATZII TESTELOR DE SARCINA!

E buna, zau asa!
Cristy, multumesc de incurajare.....trebuie sa fie ok de data asta!
Pupici

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Pepsi spune:
michelle, MULTI ANI TRAIASCAAAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAAAAA LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCAAAAA CINE SA TRAIASCAAAAAAAA LA MULTI ANI!sa fii fericita si sa vina cit mai repede mult doritul bebe draga mea!un pupic special
pup fetele dragi mie
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Pepsi spune:
aoleu, da ce vad ca ati serbat fara mine.....cu diferenta asta de fus orar, eu, acu m-am trezit!!! sper ca nu ati mincat toata prajitura mey?
irda, io te felicit da pa acuma mai!ptr noul locatar!
sa fie cu noroc!
cristy, nu mai tin nici eu pasul ca inainte cu fetele astea cucuiete ca scriu de numa,da fac si eu cum si ce pot!multumim de gindurile bune, sarcina usoara in continuare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Irda spune:
Doamne Ajuta, Flavia!
Saru'mana mult pentru felicitare, da'sti cum suntem noi astea din grupul de "shoc"
...Toma Necredinciosul era mic copil....pana o sa-l tin in bratze o sa fiu cu frica in san!
pup
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Michelle81 spune:
Buna fete dragi!am intrat scurt sa va spun mii de multumiri pentru toate urarile frumoase!Va invit cu drag pe toate la cate o felie de tort(pt cele garvidutze si cu copilasi cate doua trei felii)

kitzy spune:
Michelle, mie mi-e de ajuns o felie, ca daca mananc 2 o sa ma fac cat casa!!! Multumesc!
12
c.myry spune:
LA MULTI ANI MICHELLE! 

SA AI PARTE DE MULTA FERICIRE, NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA. SI VISUL TAU CEL MAI MARE SA SE IMPLINEASCA SI SA TE AJUTE DUMNEZEU SA ITI TII IN BRATE MULT DORITUL BEBE!

PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI

myry 
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
c.myry spune:
Buna seara fetelor,
Ce mult ati scris si ce de tickere.
miha74-
mult succes la analize. Tin pumnii sa iasa bune.
Ninia81ce ma bucur ca incercati sa faceti relatia sa mearga bine si ca ati sarbatorit impacarea. Comunicarea este totul intr-o relatie. Va doresc o relatie plina de armonie si multi ani inainte fericiti!
musettepink-sa fie cu noroc 
Irda
tin pumnii pentru test. Sa dea DD sa fie cu ochisori! Asa a fost si la mine prima data. Liniuta a doua peste cateva zile s-a dovedit a fi ditamai linia.
alinushca
ma rog sa fie si la tine un test pozitiv.
Flaviama rog ca sotul sa gaseasca o slujba buna. Multi
pentru mamica cea mai curajoasa! Si pentru prichindei.
Lianace mai faci? Sper ca esti bine. 
Lau meli Ma bucur ca esti bine
kitzy bine ai revenit!
pt burticutza. O sarcina usoara in continuare si bebita sanatos!
Danangie -
mi-a placut mult mesajul tau. Esti o fata puternica si f. sufletista. Ma bucur ca s-au rezolvat “lucrurile”. Sper sa ne dai in curand o veste buna.
Eu sunt bine, desi zilele asta am fost mai obosita ca de obicei. Dormi si dupa servici 1-2 ore si mai dorm si noaptea.
Michelle- inca o data LA MULTI ANI si
pt portia dubla de tortulet!
pentru toate fetele, fara exceptie! O seara buna tuturor!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
miha74 spune:
Seara buna!
Sunteti prietenele perfecte, imi incep ziua cu voi...si o termin tot cu voi...Fain!
Ce veselie este aici, ma bucur mult. Am picat la tanc...exact la tort! Mmmmmm....buuuun, dar ....
Aduc si un pic de muzica
, dar nu abuzati va rog.
Am citit si eu articolul din libertatea...dar le dam clasa cu cunostintele noastre in domeniu
Pupici la toate fetele vesele,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
dan_ny spune:
am venit si eu...mey...mey...mai e vreo felie de tort?!
michelle, vin si eu cu intarziere sa-ti spun LA MULTI ANI !, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu ce stie el ca ai nevoie. Sa fii fericita si sa ti se implineasca cea mai mare dorinta !!!

ti-am trimis ceva pe mess![]()
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz